עבור לתוכן

נהג אגד תקף נוסעת אתיופית שהעירה על איחור.

Featured Replies

פורסם

בארצות הברית לא יעיזו להגיד ככה כי עוד פעם הכושים יעשו מהומות :lol:

• תגובות 73
  • צפיות 7.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כאילו מה מצחיק אותך? אתה בסדר?

פורסם

כאילו כן..

תשמע זה לא קצת אירוני שבארצות הברית כושים קוראים אחד לשני ניגרים אבל שבן אדם לבן קורא להם ניגרים הוא גזען? :nixweiss:

פורסם

לא. כי זה לא בא מאותו מקום.

פורסם

הא? :nixweiss:

פורסם

אני אומר ששתי האמירות לא מגיעות מאותם דוברים ומכאן ההבדלים במהות שלהם.

האמירה האחת היא גזענית ומגדירה אדם ישירות ע"פ צבע עורו, ואילו השנייה היא כינוי בו משתמשים אנשים בעליי צבע עור זהה בנסיבות שונות - לא גזענייות אלא חברתיות.

אין פה אירוניה, כי המצבים כאן אינם זהים.

פורסם

אז תן לי להבין משהו,כי אני קצת מבולבל.

לאפרו אמריקאים(שלא תגיד שאני גזען :nixweiss:) מותר לקרוא אחד לשני ניגרים,אבל שבן אדם לבן קורא להם ככה הם ישר צועקים גזען גזען יוצאים ללוס אנג'לס והורסים כמה רחובות?

פורסם

אז תן לי להבין משהו,כי אני קצת מבולבל.

לאפרו אמריקאים(שלא תגיד שאני גזען :nixweiss:) מותר לקרוא אחד לשני ניגרים,אבל שבן אדם לבן קורא להם ככה הם ישר צועקים גזען גזען יוצאים ללוס אנג'לס והורסים כמה רחובות?

מותר להם לקרוא אחד לשני איך שהם רוצים. גם לך ולחברים שלך מותר.

אתה יכול לתת לי סיבה טובה מספיק למה אדם לבן יכנה אדם שחור "ניגר" - שלא בכדי להעליב??

ואם אתה כבר הגעת לתיאורים כאלה ציוריים של מהומות בלוס אנג'לס, מה דעתך לתת לי לפחות דוגמה למקרה אחד שממחיש את מה שאתה טוען שהם עשו?

פורסם

מה אתם משווים, ואיזה סטנדרטים ומט   אנחנו בארץ ישראל   התחרפנתם לגמרי ?

כל השקשוקה של החסרי נימוס בארץ שלנו.

ולא הבנתי: באתיופיה אתיופים אמרו לה עופי מפה ותחזרי לישראל, ועכשיו הוא אמר לה תחזרי לאתיופיה  פחחחחחח

אפרואמריקאים זה שחורים, ואתיופים זה אתיופים -  הם שונים לגמרי.  לשחורים יש מבנה חטוב  ורוב האתיופים שלדים מהלכים.

ועוד סתם שתדעו מה  קורה בעולם היפה.  מעודדים עליה של אתיופים כי הם לא הכי מבריקים, וממושמעים שלא עושים צרות. לא כמו כמה רוסים

או גרוזינים, עם המאפיות שלהם פה. מי שלא שם לב  שדה תעופה בן גוריון מאפיה גרוזינית.

מדינה רוצה חמורי עבודה  :-\

פורסם

http://www.tapuz.co.il/blog/viewEntry.asp?EntryId=415812

כתבה מידיעות אחרונות, סיפור תקיפה מילולית ע"י נהג אגד. הנהג לא הושעה.

אני עד היום למה נטפלים לאנשים האלו, אלו שמעלים אותם לארץ הם יהודים כמוני וכמוכם, ואם לומר את האמת הם יותר נחמדים בהרבה מאיתנו הישראלים הוותקים, הם פשוט אחלה של אנשים ! צריך לעודד משם עליה.  :D

פורסם

מותר להם לקרוא אחד לשני איך שהם רוצים. גם לך ולחברים שלך מותר.

אתה יכול לתת לי סיבה טובה מספיק למה אדם לבן יכנה אדם שחור "ניגר" - שלא בכדי להעליב??

ואם אתה כבר הגעת לתיאורים כאלה ציוריים של מהומות בלוס אנג'לס, מה דעתך לתת לי לפחות דוגמה למקרה אחד שממחיש את מה שאתה טוען שהם עשו?

יש הרבה,תפתח את הארכיון של ה NEWYORKTIMES בשנת 96.

פורסם

מה אתם משווים, ואיזה סטנדרטים ומט אנחנו בארץ ישראל התחרפנתם לגמרי ?

כל השקשוקה של החסרי נימוס בארץ שלנו.

ולא הבנתי: באתיופיה אתיופים אמרו לה עופי מפה ותחזרי לישראל, ועכשיו הוא אמר לה תחזרי לאתיופיה פחחחחחח

אפרואמריקאים זה שחורים, ואתיופים זה אתיופים - הם שונים לגמרי. לשחורים יש מבנה חטוב ורוב האתיופים שלדים מהלכים.

ועוד סתם שתדעו מה קורה בעולם היפה. מאודדים עליה של אתיופים כי הם לא הכי מבריקים, וממושמעים שלא עושים צרות. לא כמו כמה רוסים

או גרוזינים, עם המאפיות שלהם פה. מי שלא שם לב שדה תעופה בן גוריון מאפיה גרוזינית.

מדינה רוצה חמורי עבודה :-\

:lol: :lol: :lol: :lol:

אתה כזה אידיוט.

• 6 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

והנה המשך למקרה החמור מה14/06, הנהג במקרה הזה כלל לא הושעה למרות שהבחור הגיע לבית חולים.

http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=627770

פורסם

ברור שזה יותר חמור, כי הוא גם העליב אותה וגם לא רצה להעלות אותה לאוטובוס (שזאת עבודתו).

אבל מבחינת ההעלבה - העלבה זאת העלבה ואני לא רואה שום הבדל בין נהג לנוסע. בשניהם זה חמור, באותה מידה.

:kopfpatsch:

אתה חושב שה"וגם .. וגם" זה הסיבה שזה יותר חמור?

אני מסכים עם ומט. ברור שבחברה שלנו (מה לעשות) יש מקרים כאלה, במידה ומדובר בעובד ציבור הוא אמור להתנהג אחרת.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים