עבור לתוכן

מעוניין שכל פעם שהמחשב יתכבה,הוא יידלק מחדש.איך אפשר לעשות את זה?

Featured Replies

פורסם

כמו שרשום למעלה.

פורסם

תבדוק בביוס , באופציות של power managment , משהו עם ac back on , power back או משהו בסגנון כזה , ותגדיר אותו כalways on , או on .

זה יהיה תקף אך ורק אם יוציאו פיזית את החשמל מהמחשב , סטייל ניתוק כבל , או הפסקת חשמל .

אם אתה רוצה שגם באופציית כיבוי זה יקרה , פשוט בטל אותה מהרג'יסטרי , ותגדיר את הכיבוי כהפעלה מחדש .

פורסם
  • מחבר

יש לי תוכנה שבודקת אם קרה איזה משהו(אני הגדרתי את ה"משהו") ואם כן אז היא יכולה לעשות כיבוי,אבל אני רוצה שהיא תעשה ריסטרט.

אז זו הדרך שלי להתמודד עם הבעיה.

ןלא הבנתי את המשפט הזה:

ן

זה יהיה תקף אך ורק אם יוציאו פיזית את החשמל מהמחשב , סטייל ניתוק כבל , או הפסקת חשמל .

פורסם

אם אין חשמל.

פורסם

אם אתה רוצה שגם באופציית כיבוי זה יקרה , פשוט בטל אותה מהרג'יסטרי , ותגדיר את הכיבוי כהפעלה מחדש .

אתה יכול להסביר איך עושים את זה? המחשב אצלי דלוק 24/7, ואני לא רוצה לכבות אף פעם (אימיול).

פורסם
  • מחבר

איוה,עכשיו אחרי שניסיתי לשים את זה הבנתי.

המחשב ידלק מחדש רק אם החשמל יוצא פיזית מהמחשב ואז יוחזר.

לא,אני מחפש דרך שאם המחשב יתכבה בכל צורה שהיא(לדוג' דרך וינדוס(התחל->כיבוי)),אז הוא ידלק מחדש.

אתה יכול להסביר איך עושים את זה? המחשב אצלי דלוק 24/7, ואני לא רוצה לכבות אף פעם (אימיול).

אף פעם לא ניסיתי לעשות את זה דרך הרגיסטרי(למרות שאני בטוח שזה די פשוט,קצת חיפוש וזהו),אבל כל תוכנה להגדרות של המחשב(לדוג' FRESH UI),תעשה את העבודה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים