פורסם 2002 ביולי 2523 שנים הייתי שם, אבל כל הזמן שנתתי תגובה או פתחתי איזה מדריך או דיון כולם התחילו לרדת אלי ולקלל אותי הזונות! לא סובל אותם חראות, אני בחיים לא יכנס לאתר המסכן שלהם שמלא בגזענים...
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים אני חבר שם , אני מודה שהוא מלא בליימרים וגם גזענים אבל יש כמה משתמשים שהם בסדר .אני אישית גולש שם במוזיקה ובסרטים לעיתים קרובות .אבל אם מחפשים משהו , קראק וכו... אין הרבה מקומות אחרים שנותנים לך תשובה כ"כ מהר .... .
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים יש כאן מישהו שמסוגל לסבול את האתר הזה?לפעמים נדמה שכל המטומטמים מתרכזים במקום אחד - האתר של רוטר.
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים שם יש את התופעה הכי מפחידה: ערסים ממוחשבים זה כל כך נכון ועצוב... שזה מצחיק.
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים מחבר כן זה אתר של אנשים מטומטמים. פשוט בא לך לפעמים להגיד לכולם: אתם מטומטמים או מה? כולכם מפגרים לא מבינים מהחיים שלכם! אנריל 2003 עוד לא יצא! שדרוג מודם ל PRO לא מגביר את המהירות! ואין סימולטורים של יאכטות!!!!!!!!!! בעעעעעעעעעע ערסים ממוחשבים LOL :lol:
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים כן זה אתר של אנשים מטומטמים. פשוט בא לך לפעמים להגיד לכולם: אתם מטומטמים או מה? כולכם מפגרים לא מבינים מהחיים שלכם! אנריל 2003 עוד לא יצא! שדרוג מודם ל PRO לא מגביר את המהירות! ואין סימולטורים של יאכטות!!!!!!!!!! בעעעעעעעעעע ערסים ממוחשבים LOL :lol: האמת היא שיש סימולטורים של יאכטות... אבל זה לא הופך אותם לפחות מטומטמים ;D
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים ספאמרים מסריחים יש שם כמה שכל תרד מגיבים גם אם אין להם מה להגיב פשוט אין מה להגיד קהילה של ליימרים
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים שלום אני אסף ואני חבר ברוטר (we love you asaf...ועכשיו רק הבנות...we love you asaf...שוב רק הבנות...)בכל מקרה פעם הייתי שם כמעט כל יום אני ידוע בכינוי ace_x_treme היתי עוזר לכל מי שביקש עזרהאבל הבנתי שזה מקום מעאפן ובאמת כולם שם ליימרים או ערסים ממוחשבים על פי ההגדרה החדשהבכל מקרה עכשיו מדיי פעם אני נכנס לפורום סרטים אבל בעיקר אני נמנע מהפורום הנ"ל מקום מושבם של הערסים הממוחשביםכמו שאמר שלום אסייג על הערסים של בת ים: הם יושבים בעיגול, מה זה עיגול כיכר אבל הם לא יודעים את זהועכשיו אסף אומר על משתמשי רוטר הם יושבים ברוטר, מה זה רוטר, מיזבלה אבל הם לא יודעים את זה...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.