עבור לתוכן

המלצה לתספורת חח כן

Featured Replies

פורסם

מי שבעד שהתראד הזה ינעל והפותח שלו יקבל טיפול פסיכולוגי מהיר  Say i.

• תגובות 48
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אם כבר מדברים בנושא-> חשבתי לגדל בחופש זקן ולעצב אותו בצורה יפה, לא יודע איך. יש הצעות?

גדל זקן צרפתי , גלח אותו באמצע , תגדל גם פאות לחיים ארוכות , גלח אותן בפסים , את השאריות של הזקן תחמצן , ותצבע את הגבות לירוק זרחני .

פורסם

וברצינות?

פורסם

ומה גרם לך לחשוב שאני לא רציני ?

כבר ראיתי אנשים עם זקן מחומצן , וכבר ראיתי אנשים עם גבה חצי מגולחת .

למה שאני לא אראה מישהו עם גבות ירוקות וזקן צהוב בעל כמה גוונים ?

או שתגדל זיפים , ותגלח סמיילים בשתי הלחיים , זה גם יהיה מגניב .

פורסם

מה אתם פאקינג רוצים?! אנחנו לא מעצבי שיער, אנחנו סתם מעלים השערות ומעדיפים לא לקחת כל אחריות על התוצאות...

תפסיקו כבר עם הת'ראד הזה, לפני שאפתח אחד ובו סקר על שיטת ניגוב הרקטום המועדפת עליכם.

פורסם

עלי חסה לחים , יותר נחמד מלילי 3 שכבות .

פורסם

אם אתם לא מעוניינים לעזור אל תכתבו כלום. אף אחד לאר מכריח אתכם. בכללי המונה לא עולה. אתם לא חייבים לרשום הודעות כדי להראות שאתם מבינים במשהו(או לא).

פורסם

אם אתם לא מעוניינים לעזור אל תכתבו כלום. אף אחד לאר מכריח אתכם. בכללי המונה לא עולה. אתם לא חייבים לרשום הודעות כדי להראות שאתם מבינים במשהו(או לא).

narc. :nono:

פורסם

תעשה CORNROLLS זו תספורת יקרה אבל הכבוד שלך יעלה ותוכל להנהיג כנופיה של איזה 3 אנשים

פורסם
  • מחבר

חח למכור את השיער רעיון טוב הבעיה שיש לי גנים של אנשים קרחים למרות שהראש שלי שורץ בשיער...מישהו פה רצה נדבה לא?בא אליי אני יביא לך את הפאה ב-250 שקל תראהאני אפילו מוכן לוותר על מה שמסתתר שם :D אהמ אגב אני רוצה להנהיג כנופיה של 7 אז זה קטן עלי

פורסם

:)

[attachment deleted by admin]

פורסם

:)

אגב, הצילום במצלמת אנטרנט לא מחמיא לתספורת, כך בחשבון

[attachment deleted by admin]

פורסם

קודם כל זה CORNROWS...

ולנושא, תעשה ראסטות.

פורסם

COM מי עשה לך את זה? ספר או אתה?

פורסם

יש בנענע פורום שיער, אני בטוח ששם יעזרו לך.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים