עבור לתוכן

המלצה לתספורת חח כן

Featured Replies

פורסם

יש לי שיער חלק וחום דיי ארוך ואני רוצה לנסות תספורת חדשה משהו יפה ,דיי נמאס לי מלהשכיב את השיער חח זה דיי רדוד אבל למה לא לנסות?

:xyxthumbs:

• תגובות 48
  • צפיות 2.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קרחת :smile1:

פורסם

ושיתרום לי ת'שיירים לאחר-מכן, בבקשה.

פורסם
  • מחבר

חח די נו תיהיו רצינים..

פורסם

תהיה אתה רציני

:screwy:

פורסם

תביא תמונה שלך!!!!!!!

תעשה איזה מוהיקני עם שפיץ וכמה פנסים..

פורסם
  • מחבר

נו באמת חיחי באתי רציני אבל ככה אתה מגיבים :< נעלבתי אני הולך לעשות קוצים בגללכם חח ולהראות הומו

פורסם

תעשה קארה קופה.

פורסם

מה הוא פורשה?

פורסם

נו באמת חיחי באתי רציני אבל ככה אתה מגיבים :< נעלבתי אני הולך לעשות קוצים בגללכם חח ולהראות הומו

רק אל תאיים.

פורסם

אני יכול להציע את שירותי עם מכונת תספורת ... היה בטוח שאתה תהיה יחודי מאוד , השאלה היא כמה צלקות וסדקים ישארו לך על הראש .

פורסם

דווקא לא נראה לי שזה יטריד אותו כ"כ... כאילו, לבנאדם יש פאקינג שיער על הראש והוא מוותר עליו.

פורסם

מה , גם לי יש שיער על הראש , אומנם דליל , אבל עדיין על הראש , ואני מוריד אותו כל שבועיים בערך ...

זה מעיק ומציק , במיוחד בקיץ

לזה שפתח את הת'ראד , אתה יכול ללכת לחנות פיאות בתל אביב , איי שם באלנבי , לא זוכר את הכתובת , אם השיער שלך במצב טוב , יתנו לך עליו כסף , במקום שסתם תלך ותוריד אותו עם מגזמה .

אתה תמיד גם יכול לעשות ראסטות צבעוניות ולהעמיד אותן לצדדים עם חוחבה בשילוב סופרגלו , יש לזה אפקט מעניין על אנשים שרואים את זה ברחוב ...

אם אתה ממש מרגיש הרפתקני , תתלה גם קישוטים על הראסטות , אז בכלל תופיע בחדשות מקומיות .

פורסם

אפרו

פורסם

אם כבר מדברים בנושא-> חשבתי לגדל בחופש זקן ולעצב אותו בצורה יפה, לא יודע איך. יש הצעות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים