פורסם 2002 ביולי 2523 שנים כאלה שמחוברים דרך הכבלים: האם הרגשתם את העובדה שה"רוחב פס האזורי" מתחלק בין כל המחוברים מאותו אזור? (האטות, אולי אפילו נפילות, וכו')כמו כן איך ערוצי זהב באינטרנט
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים לא ממש , אני חושב שזה נובע מחוסר היכולת של האזרחים שלידי לרכוש אינטרנט בכבלים .ולכן אין הרבה אנשים מחוברים .
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים לחבר שלי יש והוא גר באזור עם יחסית די הרבה משתמשים בעזור !! והוא אמר שהוא לא ה/מרגיש בכלום
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים תראה אני יכול להגיד לך שחבר שלי בקנדה מוריד עםאינטרנט בכבלים ב1.6 מגה@@$@ושם הצתרפות של כל אחד מורגשתלכן נדמה לי שבגלל הסירוס העצום שעושות חברות הכבלים לאיננטרנט שיכול "לסחוב" מגות רבות של מידע"ההאטה" שאמורה להיווצר מכניסת משתמשים נוספים היא קטנה מאוד ולא מורגשת...
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים כאילו שב-ADSL זה לא מתחלק.. יש לך קו פרטי עד המרכזיה, אבל שם רוחב הפס מתחלק. לא, אני לא מרגיש את זה בשום אופן. מהירות ההורדה יציבה לחלוטין.
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים מחבר תראה אני יכול להגיד לך שחבר שלי בקנדה מוריד עםאינטרנט בכבלים ב1.6 מגה@@$@ושם הצתרפות של כל אחד מורגשתלכן נדמה לי שבגלל הסירוס העצום שעושות חברות הכבלים לאיננטרנט שיכול "לסחוב" מגות רבות של מידע"ההאטה" שאמורה להיווצר מכניסת משתמשים נוספים היא קטנה מאוד ולא מורגשת...מממ... נקודה טובה
פורסם 2002 ביולי 2623 שנים א. לא תמיד השימוש המרובה של משתמשים מאט את הקצב שמעתי שיש הרבה ספקיות אינטרנט שמגבילות את המהירותב. אצלי באיזור אני בין ה 5-10 האנשים היחידים שמחוברים לנט בכבלים אז אני לא בדיוק מרגיש את העומס
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.