פורסם 2005 ביולי 120 שנים אני רוצה לשפר את איכות מערכת הסאונד בסלון, כשהמטרה העיקרית היא לשפר את המוזיקה במשחקים (מאקסבוקס)הדבר הכי חשוב אם כך הוא כניסה דיגטלית אופטית (רצוי שניים) וסראונד טוב ומדויק, מוזיקה בסטריאו ממש לא חשובהבנתיים יש לי 2000 שקל להשקיע ברסיבר, אחר כך נעבור להחלפת הרמקולים (JVC מעפנים ב200 דולר מהדיוטי פרי...)הצעות, דעות?
פורסם 2005 ביולי 120 שנים בתקציב שציינת המלצותי הן: DENON 1705 ו-HARMAN KARDON AV130, תשמע ותחליט מה הסגנון שלך. כמובן שמומלץ לבדוק דגמים נוספים.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים HK130 הוא מכשיר טוב, מומלץ בהחלט לבדוק.עם זאת, ישנם מספר דגמים נוספים. הדגמים הישנים יותר של דנון נשמעו לי פשוט מעולה (יחסית למחיר כמובן) כשמדובר על AVR1603/4 מיבואן ישיר אם ה-1803 מיבואן פרללי.כמו כן, מכשיר שקוצר שבחים הוא ה-SR4400 של מרנטז.Anatoli.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים פשוט מה?! פשוט מעולה. החליקה המילה אבל ערכתי מייד ;Dהיבואן הרישמי (ניופאן) דורש מחיר של כמה מאות שקלים יותר מאשר היבואן העקיף. תחליט מה אתה מעדיף.Anatoli.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים מחבר חח לא שמתי לב לעריכה...אוקה ומי היבואן העקיף? הייתי מעדיף דגם טוב יותר מכיוון שהוא כנראה ישאר פה הרבה הרבה זמן...
פורסם 2005 ביולי 220 שנים האמת היא שאני כבר לא זוכר מיהו היבואן העקיף. בזמנו זה לא ממש עניין אותי.אני שמעתי את הדנון המדובר מול כמה דגמים של חברות כמו פיוניר ימאה ועוד שעלו יותר, ואהבתי את הדנון יותר מכולם.Anatoli.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.