פורסם 2005 ביולי 120 שנים 1. מי מבינהם נראה יותר טוב, ויותר נוח לשימוש?2. קראתי כמה דיונים ולא הבנתי אתם רושמים דגמים כמו X5, מה הוא? איזה חברה הוא משהו..3. מי מבין השניים המצויינים בכותרת מביא איכות סאונד גבוהה יותר, והאם ההבדלים בסאונד גדולים?4. האם מותר להשתמש במכשיר כזה בטיסה? אני טס לחו"ל וזאת טיסה של 12 שעות, אני צריך משהו ארוך..5. מבחינת המחיר, מי יותר טוב? אני רוצה רק את ה4GB אני לא צריך יותר מזה, גם ככה זה קצת יקר..6. למי מבין השניים יש אוזנייות יותר נוחות, ואם אפשר תמונות של שתי האוזניות.7. האם כדאי לקנות נרתיק שישמור עליהם? והאם יש גם לCreative כזה?
פורסם 2005 ביולי 120 שנים 1.לא יודע2.COWON IAUDIO X5 נחשב לנגן הכי טוב היום...3.הזן... כן...4.למה לא?5.הזן6.לא יודע... אבל מציע לך לקנות אוזניות לחוד...7.אמור להיות
פורסם 2005 ביולי 120 שנים מחבר ובכללי בקשר לשאלות האחרות שלי אתה יכול לענות פשוט אני לא מבין בזה מה עדיף וכל זה...
פורסם 2005 ביולי 120 שנים איזה נגן?ידוע שה-H10 הוא הטוב מבין המיניס ולדעתי לך עליו, הוא גם בא עם MX400 שזה אוזניות איכותיות יחסית וזהו.יש לי אותו אז אם יש לך שאלה ברורה תשאל..הזן אין לו זיכרון פלאש בכלל לעומת ה-H10 שיש לו 32mb וזה חיסרון של הזן כי הוא לא עמיד בזעזועים בכלל...
פורסם 2005 ביולי 120 שנים נראה כמעט זהה ל-MX550... גם של סנהייזר...אולי מבחוץאבל כששומעים מרגישים בהבדלבן דוד שלי קנה את ה500 ואני את ה550 והוא כל הזמן הולך עם תחושה שהוא היה יכול ליקנות יותר טוב שזה דבר גרוע
פורסם 2005 ביולי 120 שנים תמיד יש יותר טוב, הכל תלוי בתקציב...MX400+H10 זה למקרה שהתקציב שלך מוקבל.בכל מקרה ה-H10 הוא המיני הכי טוב...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.