פורסם 2005 ביולי 120 שנים תמונות יפות, איכות טובה, מה עוד צריך לבקש? חחח.... אהבתי את השניה בעיקר... :yelclap:
פורסם 2005 ביולי 120 שנים דעתי:תמונה ראשונה- אין שום דבר מענין בה...תמונה שניה- הייתה יכולה להיות מעניינת פשוט צילמת חלק לא מענין של הפרחאם תשים לב לצד שמאל, הוא בהרבה יותר מעניין מהאמצע.
פורסם 2005 ביולי 120 שנים כל הרעיון של התמונה הזו הוא האיכות ולא כמה שהיא מעניינת...וזה קצת חבל כי יש כאן הרבה תמונות עם איכות טובה ולא מענינות(כוסות פלסטיק למיניהם וכדומה)
פורסם 2005 ביולי 120 שנים הראשונה לא משהו, זו תמונה ששמים באנצ' לעלים השנייה מעט יותר טוב, הייתי רוצה לראות אותי חיתוך שונה או צילום בזווית אחרת ומבחינת עריכת אז אולי להעצים את הצבע עצמו שלא יראה דהוי מעט. כל הרעיון של התמונה הזו הוא האיכות ולא כמה שהיא מעניינת... נראה לך שאפשר להבחין באיכות תמונה כאשר היא כל כך מוקטנת ולא בגודל מקורי As Is מהמצלמה?
פורסם 2005 ביולי 120 שנים נראה לך שאפשר להבחין באיכות תמונה כאשר היא כל כך מוקטנת ולא בגודל מקורי As Is מהמצלמה?אני לא יודע עד כמה אפשר לראות את זה...אבל זה לפחות מה שהבנתי שהוא מנסה להראות שם כי אין שום דבר מיוחד בתמונה הזו
פורסם 2005 ביולי 120 שנים תמונות יפות אבל לא מיוחדות או משהו... יש מצב שאתה מראה אותם בשימוש בתה? כל יום אני שותה ככה.
פורסם 2005 ביולי 220 שנים אני דווקא אהבתי מאוד תא 2 התמונות. מסוג התמונות שאני רוצה לשים במטבח ולראות מדיי בוקר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.