עבור לתוכן

נוקדה למחשבה......-עיוות תקשורתי....

Featured Replies

פורסם

דן אתה מתחיל להראות את פרצופך האמיתי...

ביהודים פושעים אכזרים שהיו צריכים להיות בכלא עוד הרבה לפני האירוע הזה (או במוסד פסיכיאטרי סגור).

עכשיו מובן למה אתה מנסה להגן על הבחור המסכן בצורה כל כך נואשת...

• תגובות 90
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

פרצופי האמיתי? שיט, עלית עלי! עכשיו אני חייב לברוח חזרה ללבנון!

פורסם

או להפגנה נגד גדר ההפרדה הקרובה ביותר לביתך!

פורסם

הרי זאת המטרה להרוג!

לאור תגובתך אני מסיק כי אתה רוצח בפוטנציה.

מה אתה אומר על זה?

ד"א- לא רוצחים שבויים, ולא רוצחים אנשים מנוטרלים. לפי הקוד המוסרי של צה"ל כך יש להתנהג בזמן לוחמה כאשר מדובר גם בכלי נשק חם, אז למה שחבורה של חוליגנים יבצעו וידוא הריגה באדם מנוטרל שזרק אבנים?

פורסם

או להפגנה נגד גדר ההפרדה הקרובה ביותר לביתך!

גיחי. ילד.

פורסם
:xyxthumbs:
פורסם

ד"א- לא רוצחים שבויים, ולא רוצחים אנשים מנוטרלים. לפי הקוד המוסרי של צה"ל כך יש להתנהג בזמן לוחמה כאשר מדובר גם בכלי נשק חם, אז למה שחבורה של חוליגנים יבצעו וידוא הריגה באדם מנוטרל שזרק אבנים?

כי מוסר הוא משהו שמשתנה מאדם לאדם

לא שאני מצדיק את מה שהם עשו אבל אי אפשר להתווכח שהם ממש לא פעלו כנגד המצפון שלהם

פורסם

אין ספק שהם פעלו בהתאם למצפון שלהם, אבל מה לעשות שהמצפון שלהם לא תואם את הערכים של כל מדינות העולם החופשי (ואני רוצה לחשוב שישראל נכללת ברשימה) :nixweiss:

פורסם

תשמע, זה נורא פשוט. באמת. אני אפילו אפשט את זה עוד יותר בשבילך.

יש בן אדם, עד כאן?

הוא שוכב על האדמה, עד כאן?

הוא אינו חמוש, עד כאן?

הוא אינו מאיים עליך בשום אופן, עד כאן?

אתה בא ומתחיל לסקול אותו, תוך כוונה ברורה להרוג אותו, עד כאן?

זה נקרא נסיון לרצח, עד כאן?

ודרך אגב, זה לא משנה אם הוא ירד לקנות סוכריה במכולת או סתם לשבת בחצר, אבל כן, הוא נתקל ביהודים פושעים אכזרים שהיו צריכים להיות בכלא עוד הרבה לפני האירוע הזה (או במוסד פסיכיאטרי סגור).

בנקודה הזאת אתה טועה. זה מאד משנה אם הוא הלך לשחק בכדורגל או לזרוק אבנים, כי לכל פעולה יש מטרה ולכל מטרה יש תכלית, אין לי כוח להסביר שוב ושוב שהוא רצה להרוג את היהודים (כן כן אפילו אותך...).

וכנראה שאתה ממש חכם אם אתה מצליח לפשט את כל הבעיה אידואולוגית/דתית/לאומית/מוסרית בשני משפטים וחצי, באמת זה מראה כמה אתה רואה הכל פשוט בחיים, כי אתה אפילו לא מנסה להכנס לראש של כל אחד מהצדדים וככה לקבל תמונה יותר רחבה מאשר, הוא עמד, נפל, סקלו אותו באבנים, ניסיון לרצח. כל הכבוד!!! איזה מזל שהכל כל כך פשוט עכשיו....

ויהודים אכזריים פושעים... נו באמת... עכשיו גם ניהיתה שופט?! יופי לך... הפפ פושעים ואכזרים, הדין? לשלוח אותם למוסד סגור.

תגיד בן כמה אתה, למה אתה שואל.. כי אתה אינפנטיל בראיתך (אינפנטיל = ילדותי, אני לא בא לקלל אין לי שום כוונה כזאת) יש לך ראיה כל כך צרה, ואתה רואה הכל בשחור לבן.. (הוא נפל, זרקו אבנים עליו... הם פושעים והוא מסכן...) זו ראיה של ילד קטן נקודה.

לאור תגובתך אני מסיק כי אתה רוצח בפוטנציה.

מה אתה אומר על זה?

כי חיל שמבצע פקודה שלא יזומה ממנו, מאדם בעל אידיאולוגיה. החייל מחוייב לפקודות, האדם לחוק (וגם זה לא תמיד...)

פורסם

איך זה משנה מה הוא בא לעשות? הרי לא מדובר על מה הוביל להתקפה עליו (ונניח אפילו שהיא הייתה מוצדקת), אלא על מה שקרה אחרי שהוא הפסיק לזרוק אבנים.

זה שהוא זרק עליהם קודם אבנים זה חמור מאוד (אם כי אני לא שולל את האפשרות שהוא עשה זאת מסיבה מוצדקת לכאורה [לפני שאתה טורח להגיב, חפש במילון את משמעות המילה לכאורה. תודה.]), אבל לא רלוונטי.

וזה שהאנשים האלה הם פושעים לא אני קבעתי, אלא המשטרה (למרות שהקריאות "שימות!" *אבן לפנים* קצת מסייעות בהבנת הלך המחשבה של המעורבים).

בן כמה אני? תסתכל בפרופיל שלי.

פורסם

זה משנה, כי דבר גורר דבר... אוף נו באמת גם את זה צריך להסביר?

ועכשיו אפשר להיכנס לפילוסופיות של אם הוא היה עושה ככה וככה.. אז היה ככה וככה.

ואם אתה מסתכל בצורה משפטית אז זה נקרה נסיבתיות...חחחחח..חפש במילון

פורסם

תסתכל אתה במילון מה זה נסיבתיות, ותבין, אולי, שזה לא קשור.

מבחינה משפטית, בהתחשב בנסיבות (הנער זרק עליהם אבנים), כל פעולה התקפית כנגדו כל עוד הוא זורק אבנים היא אכן בגדר הגנה עצמית. כאשר הוא מפסיק לזרוק אבנים, מכל סיבה שהיא, זה כבר לא הגנה עצמית.

ומה זה דבר גורר דבר?! בן אדם שוכב על הקרקע עם זעזוע מוח והם ממשיכים לדפוק בו אבנים עד שהוא ימות, זה נסיון לרצח, חד משמעית!

פורסם

כי ברגע שהוא זרק את האבנים שלו ואולי כמעט וחס וחלילה דייק הוא גרם לחת זעם של האנשים שעליהם זרק ובאותו רגע הם מתנהגים כאילו אין מחר ולא רואים בעיניים אלה את הנקמה ואת ראשו תלוי בפומביי - מטורף...= אי שפיות זמנית, ועוד הפעם אני מצדיק אותם. גם אני הייתי עושה אותו הדבר!

פורסם

יופי, אז אתה מסכים שהם צריכים להיות במוסד פסיכיאטרי.

פורסם

יופי, אז אתה מסכים שהם צריכים להיות במוסד פסיכיאטרי.

וולאכ אתה...

מי שיצא על אי שפיות זמנית מבחינה משפטית יכול להיות חופשי גם אם רצח אנשים... אז לא ממש לא אני לא אשלח אותם לשום מוסד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים