עבור לתוכן

נוקדה למחשבה......-עיוות תקשורתי....

Featured Replies

פורסם

וכשאני רואה מישהו זורק אבנים זה עונה בדיוק להגדרה שלי למושג "נסיון לרצח"..

דן, תפסיק לבלבל בשכל

• תגובות 90
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3108075,00.html

אמנה חשובה מקווה שהיא תיושם, ותמנע מלחמת אחים.

מקווה שיהודי לא יירה על יהודי, (או יהודי לא יבעט בחייל בראש, כפי שכבר קרה)

גם הימין מבין שזאת היתה טעות לפרוץ לשכונת המואסי.

סעיף 5:

5. האחריות הביטחונית מוטלת על כוחות צה"ל, ואין רשות לאיש לעשות דין לעצמו ולפעול כלפי פלסטינים תושבי האזור או לנקוט פעולות שמטרתן לחמם את הגיזרה

פורסם

וכשאני רואה מישהו זורק אבנים זה עונה בדיוק להגדרה שלי למושג "נסיון לרצח"..

דן, תפסיק לבלבל בשכל

אני מבלבל בשכל? תראו מי שמדבר.

כשמישהו זורק עליך אבן זה בהחלט יכול להחשב כנסיון לרצח, ומה בדיוק הנקודה שלך? הוא זרק עליהם אבנים בזמן שהוא שכב מעולף על האדמה? לא ראיתי.

פלשתיני יכול לרוקן עליך עשרים מחסניות, אבל אחרי שהוא הפסיק לירות וזרק את הנשק (בין אם מרצונו ובין אם כי ירית בו ופצעת אותו), הוא אדם לא חמוש ואם אתה ממשיך לירות בו - זה נסיון לרצח (ואם אתה פוגע בו והוא מת, זה רצח).

בקיצור, go get a clue.

פורסם

וכאן יש לנו דילמה דיי רצינית:

העובדה שהוא נמצא במקום שנגמרו בו האבנים, זה אומר שהוא הניח את נשקו, או שנגמרה לו התחמושת?

גם אני יכול לזרות אבנים על הפלסטינים ואז לבוא לתיקשורת להישכב על הריצפה ולבקש את רחמי העולם דרך המצלמות. לא ככה מתנהלת מלחמה - אם הוא החליט לזרוק אבנים, אין דרך חזרה ולא מגיע לו מחילה על כך שהוא החליט שהוא מסכן.

ד"א, הוא בכלל לא שכב מעולף על הריצפה, הוא פשוט התחבא מאחורי חייל צה"ל...

פורסם

כשמישהו זורק עליך אבן זה בהחלט יכול להחשב כנסיון לרצח, ומה בדיוק הנקודה שלך? הוא זרק עליהם אבנים בזמן שהוא שכב מעולף על האדמה? לא ראיתי.

פלשתיני יכול לרוקן עליך עשרים מחסניות, אבל אחרי שהוא הפסיק לירות וזרק את הנשק (בין אם מרצונו ובין אם כי ירית בו ופצעת אותו), הוא אדם לא חמוש ואם אתה ממשיך לירות בו - זה נסיון לרצח (ואם אתה פוגע בו והוא מת, זה רצח).

אנחנו לא תמיד צריכים לחכות שהאבן שלהם תפוצץ לנו את הראש על מנת לפוצץ את ראשם שלהם. לצערי כל הממשלה נוקטת במדיניות כמו שלך ובגלל זה נרצחים חיילים ואזרחים. אנחנו תמיד מחכים לקבל את המכה, וכשמדובר ביריית אקדח אפילו לתגובה אין אפשרות. אחרי שנחטוף ניתן את הלחי השנייה וגם אז נראה מה עושים בנידון.

במלחמה לא חל החוק הפלילי! החוק הבין לאומי כן.

פורסם

צריך להוריד להם ת'אתר.

אחלס להיות עלהם ילדים טובים ירושלים.

פורסם

והמתנחלים האלו צדיקים? הם לא צדיקים, הם מחפשים את זה ... :pissed:

פורסם
  • מחבר

והמתנחלים האלו צדיקים? הם לא צדיקים, הם מחפשים את זה ... :pissed:

ויש בעיה עם זה?בגלל הערבים האלה מעיפים אותם מהבית שלהם.....כשיעיפו אותך מהבית נדבר.....

איתן

פורסם

אני מבלבל בשכל? תראו מי שמדבר.

בקיצור, go get a clue.

אתה צודק מבחינה משפטית, אבל עוד פעם ועוד פעם מסבירים לכם שבלהט היצרים (והסברתי את זה מקודם אני לא אפרט שוב) הדבר היחיד שאתה רוצה באותו רגע זה להרוג אותו וממש לא מזיז לאף אחד שהוא פצוע או לא. הרי זאת המטרה להרוג! וגם אני הייתי עושה אותו דבר כמו רבים אחרים בפורום הזה.

אז עשה טובה ואפ אתה חושב שאתה חכם מספיק כדי לשפוט את המהלכים ואת כל הצעדים של כולם על הגיונותם, אתה לא אדם רציונלי (לקח לי זמן למצוא מלה נאותה).

פורסם

והמתנחלים האלו צדיקים? הם לא צדיקים, הם מחפשים את זה ...  :pissed:

עוד אחד ששופט, אולי די לחשוב שאתם מבינים... מספיק כבר לעמוד מהצד ולתת הסברים חסרי שחר למה שמתרחש שם, אולי חשבת שזו אידיאולוגיה, שהם רוצים את מה שהם חושבים שמגיע להם, שהם עושים זאת למען עתיד היהודים בארץ הקודש, יש אלף סיבות, אבל להגיש שהפ מחפשים את זה... באמת.... בגרות נפשית תעזור בקייס הזה.

פורסם

אתה צודק מבחינה משפטית, אבל עוד פעם ועוד פעם מסבירים לכם שבלהט היצרים (והסברתי את זה מקודם אני לא אפרט שוב) הדבר היחיד שאתה רוצה באותו רגע זה להרוג אותו וממש לא מזיז לאף אחד שהוא פצוע או לא. הרי זאת המטרה להרוג! וגם אני הייתי עושה אותו דבר כמו רבים אחרים בפורום הזה.

אז עשה טובה ואפ אתה חושב שאתה חכם מספיק כדי לשפוט את המהלכים ואת כל הצעדים של כולם על הגיונותם, אתה לא אדם רציונלי (לקח לי זמן למצוא מלה נאותה).

אם בלהט היצרים אתה תסקול למוות אדם חסר הגנה, אתה חיה. ואתה עוד קורא *לי* לא רציונלי.

פורסם

גם קודם הוא היה חסר הגנה...

אלא אם כן לאבן ביד אתה קורא הגנה..

פורסם

go get a clue.

פורסם

אם בלהט היצרים אתה תסקול למוות אדם חסר הגנה, אתה חיה. ואתה עוד קורא *לי* לא רציונלי.

אתה מדבר עליו כאילו ירד לקנות סוכריה במכולת ונתקל ביהודים פושעים אכזרים...

הבן אדם הזה רצה לפגוע/להרוג/"להוריד" כמה שיותר יהודים ככה יותר טוב, אז שים לב בבקשה מה אתה כותב - כי זה מה שאתה חושב, אם אתה חושב שהוא אדם חסר הגנה... עזוב... מספיק.

פורסם

תשמע, זה נורא פשוט. באמת. אני אפילו אפשט את זה עוד יותר בשבילך.

יש בן אדם, עד כאן?

הוא שוכב על האדמה, עד כאן?

הוא אינו חמוש, עד כאן?

הוא אינו מאיים עליך בשום אופן, עד כאן?

אתה בא ומתחיל לסקול אותו, תוך כוונה ברורה להרוג אותו, עד כאן?

זה נקרא נסיון לרצח, עד כאן?

ודרך אגב, זה לא משנה אם הוא ירד לקנות סוכריה במכולת או סתם לשבת בחצר, אבל כן, הוא נתקל ביהודים פושעים אכזרים שהיו צריכים להיות בכלא עוד הרבה לפני האירוע הזה (או במוסד פסיכיאטרי סגור).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים