עבור לתוכן

נוקדה למחשבה......-עיוות תקשורתי....

Featured Replies

פורסם

סטנלי, מה זה מקובל עליי... מה אתה ילד...

אתה כמו הערבים שרוצחים אנשים בשינה מתוך נקמת אללה.

תראה נכון שהם השוליים ושהם יוצרים שם מאוד רע למתנחלים שהם בעיקרם מלח הארץ.

אבל הם עדיין קיימים וזה חמור מספיק,

הקיצוניים האלה יותר גרועים מהערבים כי הם מתוכנו.

זה עדיין מקובל עליי, יוט הבהיר את הנקודה.

• תגובות 90
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אבל, הבחור הזה זרק אבנים על המתנחלים במטרה לפגוע בהם, המתנחלים הצליחו לנטרל אותו. זה לא הופך את המעשה ללינץ' או לפגיעה בבן אדם חף מפשע.

תחשבו, אם מישהו היה זורק עליכם אבנים, ואז היה מתחבא באיזה פינה - הייתם סולחים לו ואומרים "איזה מסכן הוא נפגע בכתף"?

לא אמרתי שהבחור צדיק,

לא אמרתי שזה לינץ', לינץ' זה שזה הורגים בנאדם "משפט שדה".

הקטע הוא שהוא כן נפגע,

שהוא שכב כבר היה לו סימן אדום על הראש, והמתנחלים שחושבים שהעולם שיך לאבא שלהם, פשוט יידו עליו אבנים לראש כמו הערבי, כמו האויב.

ד"א, בידיעות אחרונות, בטור שפורסם ע"י סבן משהו ש"הציל את הנער הפלסטינאי מלינץ' ע"י המתנחלים" נכתב שהנער נפצע אנוש, הוא צפוי להשתחרר תוך מספר ימים מבית החולים.

התקשורת בארץ פרו-פלסטינאית - וזה מה שלבסוף יגרום לשסע בעם.

לא אני ולא אתה יודעים בדיוק מה קרה שם.

תאר לעצמך סיטואציה בה אתה לא ראית את העובדה שהנער יידה אבנים ואתה רואה אותו שוכב.

באותו זמן, באים חבורה של פושעים יהודים, ימנים קיצוניים, דתיים פנאטים, ורוגמים אותו באבנים.

מה אתה היית עושה....

פורסם

לא אמרתי שהבחור צדיק,

לא אמרתי שזה לינץ', לינץ' זה שזה הורגים בנאדם "משפט שדה".

הקטע הוא שהוא כן נפגע,

שהוא שכב כבר היה לו סימן אדום על הראש, והמתנחלים שחושבים שהעולם שיך לאבא שלהם, פשוט יידו עליו אבנים לראש כמו הערבי, כמו האויב.

תאר לעצמך סיטואציה בה אתה לא ראית את העובדה שהנער יידה אבנים ואתה רואה אותו שוכב.

באותו זמן, באים חבורה של פושעים יהודים, ימנים קיצוניים, דתיים פנאטים, ורוגמים אותו באבנים.

מה אתה היית עושה....

פששש.... אתה ממש מזכיר לי את התקשורת.

הוא לא היה כמו אוייב, הוא אוייב! ואם אני הייתי במקום אחד האנשים שהוא ניסה לזרוק עליו אבן, הייתי עולה עליו כמו כל ה"ימנים הקיצוניים פושעי והפאנטים שלך"

חתיכת יפה נפש...

פורסם

:lol:

יפה נפש...

אין לך מושג על מה אתה מדבר...

ואגב, תלמד לקרוא, כמו האויב הכוונה היתה למתנחל...

ותקרא גם מה כתבתי קודם, אם זה היה תוך כדי שהוא זורק אבנים, הייתי בעד לירות בו פגזים בו במקום,

אבל הוא שכב שם,

כנראה לא ראית את התמונות האלה.

פורסם

בפעם הבאה תלמד לנסח מישפטים...

ואם הוא היה זורק עליי אבנים, אני לא הייתי רואה בעיניים, כל מה שהייתי רואה בעיניים שלי זה איך אני אהרוג אותו, אז אם אני אראה אותו נפגע ומדמם, אז אני אמור להפסיק, הרי באותו רגע ביצר של התלהבות, זעם, נקמה ועוד דברים, הדבר האחרון שאני אחשוב לעצמי זה: "אוי אוי הוא נפגע מסכן שלנו, בואו נזמין לו אמבולנס..." אז תנסה להיות טיפה אמפתי כלפי הצד שמייצג ומגן עליך לכאורה...

פורסם

מעניין אותי, אם היה סקר על אנשים, כאשר אדם (ולא חשוב ערבי או לא) זורק עליהם אבנים גדולות, ואחת, נניח, פוגעת להם בכתף וכמעט מורידה להם את הראש, איך הם היו מגיבים כאשר הוא הוכנע ונמצא על הריצפה... עם כל האדרנלין והעצבים והפחד....

קל מאוד לדבר מרחוק...

ובכל מקרה, אני בטוח שרוב השמאלנים היו בורחים הצידה ובוכים, אז זה מסתדר יפה עם הטיעון שלהם... 8)

(גם אני הייתי בורח הצידה ובוכה, אבל זה לא קשור עכשיו!!! :smile1:)

פורסם

התקשורת שמאלנית זה ידוע.

ואת האמת דיי מגיע לו הלינץ' הזה הוא זורק אבנים ואחרי זה בוכה שמפוצצים אותו מכות ועוד זה מצתייר יפה בעולם בטח איזה רעש עשו על זה בעולם שעשו אז לינץ' ליהודים ולחיילים בשכם אם אני לא טועה אז לאף אחד מהמשמאלנים לא היה אכפת כי זה אחד מהעם שלנו אבל חס וחלילה לפגוע באויב מה פתאום!! אסור! הם שם כולם מסכנים ותמימים העם שלנו פושע! רק שתבינו את האנשים הבוגדים שמסתובבים בעם שלנו.

פורסם

זה לא היה באותו הרגע...

עמד (ישב האמת) שם חייל, אם לא שמת לב, באותה מידה שמי שזרק אבנים היה פוגע בערבי, הןא היה יכול לפגוע בחייל,

ואז אני חושב שכל הדיון פה היה שונה.

ואם הוא היה זורק עליי אבנים, אני לא הייתי רואה בעיניים, כל מה שהייתי רואה בעיניים שלי זה איך אני אהרוג אותו, אז אם אני אראה אותו נפגע ומדמם, אז אני אמור להפסיק, הרי באותו רגע ביצר של התלהבות, זעם, נקמה ועוד דברים, הדבר האחרון שאני אחשוב לעצמי זה: "אוי אוי הוא נפגע מסכן שלנו, בואו נזמין לו אמבולנס..." אז תנסה להיות טיפה אמפתי כלפי הצד שמייצג ומגן עליך לכאורה...

שלא תבין לא נכון, אני לא בעד הפלסטיני,

אני בעד "להחזיר" לפלסטיני על זה שהוא זרק אבנים,

אבל ברגע שהוא נפל, ושכב, כל זריקה נוספת של אבן עליו זה כמו ניסון לרצח.

להזמין אמבולנס? אני לא הייתי עושה את זה אמנם, אבל לא הייתי ממשיך לזרוק עליו אבנים כמו ערבי.

אגב, הצד שמייצג אותי "לכאורה" אתה מתכוון למתנחלים?

כי אני לא ממש רואה איך הם מייצגים אותי.

לצערי כל האמתפיה שהייתה לי למפעל ההתיישבות, נמוגה בגלל הקיצוניים האלה.

בלי מפעל ההתיישבות לא היתה מדינה.

בקשר ל"לינץ'"

השימוש במילה לינץ' ע"י התקשורת לדעתי היה מוטעה, מטעה וחסר פרופוציות למה שהלך שם.

פורסם

זה לא היה באותו הרגע...

עמד (ישב האמת) שם חייל, אם לא שמת לב, באותה מידה שמי שזרק אבנים היה פוגע בערבי, הןא היה יכול לפגוע בחייל,

ואז אני חושב שכל הדיון פה היה שונה.

שלא תבין לא נכון, אני לא בעד הפלסטיני,

אני בעד "להחזיר" לפלסטיני על זה שהוא זרק אבנים,

אבל ברגע שהוא נפל, ושכב, כל זריקה נוספת של אבן עליו זה כמו ניסון לרצח.

להזמין אמבולנס? אני לא הייתי עושה את זה אמנם, אבל לא הייתי ממשיך לזרוק עליו אבנים כמו ערבי.

אגב, הצד שמייצג אותי "לכאורה" אתה מתכוון למתנחלים?

כי אני לא ממש רואה איך הם מייצגים אותי.

לצערי כל האמתפיה שהייתה לי למפעל ההתיישבות, נמוגה בגלל הקיצוניים האלה.

בלי מפעל ההתיישבות לא היתה מדינה.

בקשר ל"לינץ'"

השימוש במילה לינץ' ע"י התקשורת לדעתי היה מוטעה, מטעה וחסר פרופוציות למה שהלך שם.

תראה אני יודע שזו לא ממש דוגמא אבל יום אחד שישבתי עם דתי, הוא שאל אותי על היהדות, על אמונתי בדת, ואמרתי לו שאני אוהב את אלוהים ומאמין בו אבל בזמן האחרון אמונתי נסוגה לאחור עקב הדתיים שלא רואים בעיניים אלה רק את האידיאולוגיה שלהם (אני לא צריך לפרט למה אני מתכוון...) ואז הוא אמר לי את המשפט: "כמו שאתה לא אוהב את הדת בגלל הדתיים, אל תשנא את הדת בגלל הדתים." ואותו הדבר לגבי המקרה הזה, אל תתן לאנשים חסרי מצםון מוסרי הגיוני וקיצוני לשנות את דעותיך בכלל.

וכן עדיין המתנחלים הם מציגים את הדעה שלך "ליכאורה" מסיבה אחת פשוטה, לא כי הדעה שלהפם תואמת לשלך, כלל לא, אלה שהדעה של הצד השני כדלקמן הערבים והיא להרוג יהודים ולגרש אותם מהאדמה שלהם (אני יודע שעכשיו תיהיה מחלוקת על העיניין הזה, אבל במקרה של זריקת האבנים אני מניח שזה היה מניעו.) לא מייצגת את הדעה שלך.

פורסם

מה אתה היית עושה....

אם העיתונאים "לא ראו את הנער מיידה אבנים" איך הם צילמו את התמונה הזאת?

RK, אתה מגזים.

ד"א, אני באמת מאמין, שאם אני הייתי במצב שערבים התקיפו אותי באבנים - הייתי מנסה להרוג את התוקפים. אין הבדל בין ירי לבין זריקת אבנים.

[attachment deleted by admin]

פורסם

yot, אל תעוות את מה שכתבתי...

לא כל העיתונאים עובדים כמקשה אחת, יכול להיות צלם אחד צילם, והשני שהגיע כמה דקות אח"כ ראה רק את מה שעשו לפלסטיני,

בגלל זה זה "תאר לעצמך סיטואציה..."

מגזים? ממש לא.

גם אני הייתי מחזיר, וכתבתי את זה כמה פעמים... אבל ברגע שהוא נפל (וצילמו את זה, וראיתי את זה שוב בערוץ 1...., רואים אותו חוטף אבן בראש מסתובב ומתעלף, אח"כ רואים את הקיצוני זורק עליו אבנים בזמן שההוא היה מחוסר הכרה על הרצפה)

ברגע שהוא נפל אין מה להמשיך לזרוק עליו אבנים.

תראה אני יודע שזו לא ממש דוגמא אבל יום אחד שישבתי עם דתי, הוא שאל אותי על היהדות, על אמונתי בדת, ואמרתי לו שאני אוהב את אלוהים ומאמין בו אבל בזמן האחרון אמונתי נסוגה לאחור עקב הדתיים שלא רואים בעיניים אלה רק את האידיאולוגיה שלהם (אני לא צריך לפרט למה אני מתכוון...) ואז הוא אמר לי את המשפט: "כמו שאתה לא אוהב את הדת בגלל הדתיים, אל תשנא את הדת בגלל הדתים." ואותו הדבר לגבי המקרה הזה, אל תתן לאנשים חסרי מצםון מוסרי הגיוני וקיצוני לשנות את דעותיך בכלל.

וכן עדיין המתנחלים הם מציגים את הדעה שלך "ליכאורה" מסיבה אחת פשוטה, לא כי הדעה שלהפם תואמת לשלך, כלל לא, אלה שהדעה של הצד השני כדלקמן הערבים והיא להרוג יהודים ולגרש אותם מהאדמה שלהם (אני יודע שעכשיו תיהיה מחלוקת על העיניין הזה, אבל במקרה של זריקת האבנים אני מניח שזה היה מניעו.) לא מייצגת את הדעה שלך.

דעותי לגבי מפעל ההיישבות בתוך הקו הירוק נשארה איתנה,

רק מחוצה לו התערערה לחלוטין.

"

פורסם

גם אני הייתי מחזיר, וכתבתי את זה כמה פעמים... אבל ברגע שהוא נפל (וצילמו את זה, וראיתי את זה שוב בערוץ 1...., רואים אותו חוטף אבן בראש מסתובב ומתעלף, אח"כ רואים את הקיצוני זורק עליו אבנים בזמן שההוא היה מחוסר הכרה על הרצפה)

ברגע שהוא נפל אין מה להמשיך לזרוק עליו אבנים.

למה? מה נראה לך היית המטרה של הפלשתיני? להרוג, ושאל המתנחל להחזיר. הוא לא בא במטרה "לנטרל" אותו, והוא גם לא היה אמור לנסות.

קראתי היום בבוקר בעיתון שעכשיו הם עצרו אחד "ממבצעי הלינץ'" והם בחיפושים אחר שתיים אחרים. עוד יכניסו אותם לכלא רק כדי שהתקשורת תשתוק.

פורסם

לינץ' זה לינץ'

פורסם

לינץ' זה לינץ'

אני ראיתי שם יותר לינץ' של פלאשים של מצלמות.

פורסם

לא יודע, כשאני רואה המון מתלהם שמנסה לרצוח מישהו חסר הגנה בנשק קר ובמכות (לפחות לא היו להם קלשונות ולפידים), זה די עונה להגדרה שלי למילה "לינץ'".

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים