עבור לתוכן

נוקדה למחשבה......-עיוות תקשורתי....

Featured Replies

פורסם

הנה לינק לאתר של "תא כתום" תקרו את התגובה השנייה.....

http://takatom.org/forum/viewtopic.php?t=886

עכשיו אתם מבינים למה לא להאמין לתקשורת??

איתן!

• תגובות 90
  • צפיות 6.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חוצפה...

במקום לסקר חדשות, הם יוצרים חדשות.

חובה על כל אחד לקרוא את הת'רד הזה.

פורסם

אני כבר מזמן אומר שלא צריך לסמוך על שום דבר שלא ראיתם בעצמכם - על התקשרות אי אפשר לסמוך אבל גם האנשים בלינק שהבאת כנראה מעוותים כמה דברים לטובתם :\

פורסם

אחד מהאנשים שאני איתם בקשר טוב ראה את כל המתבצרים ה"אלימים" מהמלון והוא ראה אותם שהם יורדים מהאוטובוס ללא שום גילוי של כוחניות הוא אף הוסיף ואמר זהם אנשים שנראים מאוד עדינים והוא לא מצליח להבין איך בתקשורת הכתימו אותם ככה.

פורסם

עם כמה שהפלסטיני לא חף מפשע, זה שהוא שכב על הרצפה ומתנחבל "צדיק" עם ציצית פאות ושאר ירקות זרק לו אבן בראש, (וזה מצולם בברור), הופך את אותו אדם ללא יותר גרוע מכל רוצח, שדבר כזה אסור כידוע עפ"י התורה.

פורסם
  • מחבר

מבחינת הלכה המתנחל צודק.....

פשוט מאוד: "הקם להורגך - השכם והורגו!"

שבוע טוב!

איתן

פורסם

כן, הבעיה היא שהוא לא ממש קם.

אם זה היה בזמן שהוא זרק אבנים, אז אני בעד אפילו לירות בו.

אבל הוא שכב שם, ופשוט זרקו לו אבנים לראש.

פורסם

איתן הוא בדעת יחיד.

כמעט כולם נגד המעשה הזה כולל ציבור המתנחלים שמתנגד לאלימות(חוץ מכמה נערים דפוקים מה שמכונה נוער הגבעות) והאנשים שעשו את זה צריכים להיות בכלא.

בכל אופן התקשורת מעט ניפחה יותר מדי לא קוראים לזה לינץ' והוא היה פצוע קל ולא כמו שאמרו אנוש.

שבוע טוב לכולם.

פורסם

חוץ מכל מה שנאמר כאן,עזבו את הקונטקס,אם נניח מישהו היה זורק עליכם אבנים,אני בטוח שאפילו אם אותו אדם היה מפסיק לזרוק אבנים והולך לשכב בצד הייתם מפוצצים אותו במכות,תזכרו שזה גם לא בדיוק החלטה קרה,זה קורה בלהט הרגע.

פורסם

חוץ מכל מה שנאמר כאן,עזבו את הקונטקס,אם נניח מישהו היה זורק עליכם אבנים,אני בטוח שאפילו אם אותו אדם היה מפסיק לזרוק אבנים והולך לשכב בצד הייתם מפוצצים אותו במכות,תזכרו שזה גם לא בדיוק החלטה קרה,זה קורה בלהט הרגע.

מסכים, מקובל עליי.

פורסם

מסכים, מקובל עליי.

פורסם

חבל לי על הילדה הפצועה בתמונה :-\

את זה כבר למדתי ממזמן, אצל העיתונות הכל הולך "באופנות". עכשיו זה טוב להציג בצורה רעה את המתנחלים, אפילו כשהם לא עשו שום דבר, ולפעמים כשמתנחלים עשו בעיות, העיתונות מעגלת פינות או בכלל מאשימה את הפלשתינים.

אני פשוט שונא את הקטע הזה.

פורסם

אנחנו לא צריכים לעבוד מתוך להט הרגע אלא מתוך חשיבה.

בכל אופן זה ציבור השוליים של המתנחלים וכל שאר המתנחלים הם אנשים פשוט טובים.

פורסם

סטנלי, מה זה מקובל עליי... מה אתה ילד...

אתה כמו הערבים שרוצחים אנשים בשינה מתוך נקמת אללה.

תראה נכון שהם השוליים ושהם יוצרים שם מאוד רע למתנחלים שהם בעיקרם מלח הארץ.

אבל הם עדיין קיימים וזה חמור מספיק,

הקיצוניים האלה יותר גרועים מהערבים כי הם מתוכנו.

פורסם

אני נגד אלימות מכל סוג, אלימות של הפלסטינאים ובעיקר אלימות שלנו.

אבל, הבחור הזה זרק אבנים על המתנחלים במטרה לפגוע בהם, המתנחלים הצליחו לנטרל אותו. זה לא הופך את המעשה ללינץ' או לפגיעה בבן אדם חף מפשע.

תחשבו, אם מישהו היה זורק עליכם אבנים, ואז היה מתחבא באיזה פינה - הייתם סולחים לו ואומרים "איזה מסכן הוא נפגע בכתף"?

ד"א, בידיעות אחרונות, בטור שפורסם ע"י סבן משהו ש"הציל את הנער הפלסטינאי מלינץ' ע"י המתנחלים" נכתב שהנער נפצע אנוש, הוא צפוי להשתחרר תוך מספר ימים מבית החולים.

התקשורת בארץ פרו-פלסטינאית - וזה מה שלבסוף יגרום לשסע בעם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים