עבור לתוכן

OCZ 625MHZ vs G.Skill LE 550MHZ vs Mushkin RedLine PC4000

Featured Replies

פורסם

תתחשב שזה זכרונות של 512MB כל סטיק

וזה BH-5 חדש

זה לא כמו TCCD שמגיע יותר רחוק וכמעט בטוח סוגר 300

• תגובות 58
  • צפיות 2.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

קח את הOCZ זה פנינה של זיכרונות

פורסם

אני התכוונתי לזיכרונות של מושיקין REDLINE עם BH-5...

מפזרי חום (אלומיניום) עם מאורר 120 זה יותר יעיל לא?? מאשר סתם מאורר 120??

איזה צלעות אלומיניום מומלצים??.זלמן??

אחי, חשבתי שאתה מתכוון לG.skill משום שהם מגיעים ללא מפזרי חום.

המושקין מגיעים עם מפזרי חום אדומים שהם + מאוורר 120mm מספיקים בהחלט ולא צריך להחליף את המפזרי חום שמגיעים עם המושקין

פורסם
  • מחבר

אחי, חשבתי שאתה מתכוון לG.skill משום שהם מגיעים ללא מפזרי חום.

המושקין מגיעים עם מפזרי חום אדומים שהם + מאוורר 120mm מספיקים בהחלט ולא צריך להחליף את המפזרי חום שמגיעים עם המושקין

אז לא שווה להחליף את הצלעות האדומות האלה...בקירור של זיכרונות...אולי גם איזה OCZ BGA כאלה...??

פורסם

אז לא שווה להחליף את הצלעות האדומות האלה...בקירור של זיכרונות...אולי גם איזה OCZ BGA כאלה...??

מה זה ocz bga?

פורסם

חברה ידיעה קטנה..

ocz 625 pc5000 הם זיכרונות על הפנים!! היתגלתה בעייה נוראית בזיכרונות האלה והם מוחזירם במלואם ליבואן הראשי על מנת לבטל!! לכן רדו מהרעיון בכלל על זיכרון כזה..

יחיאל

פורסם

או שפשוט OCZ הפסיקו לייצר אותם ולכן החנות נתנה לך תירוץ עלוב במיוחד למה הם לא מסוגלים לספק אותו

פורסם

בדוק!!!!

אתה מוזמן להיתקשר אפילו לנעה ותיראה שהם בעצמם אומרים שהזיכרון הזה חוזר מלא פעמים!! בכול מקרה לא מומלץ בדוק חברה..

יחיאל

פורסם

אחי נועה לא המלצו לי על שום דגם של ocz הם אמרו לי שכל הדגמים הם חרא!!!

אני חושב(אני בטוח!!) שבגלל שהם היבואנים של g.skill בארץ הם לא ממליצים על הocz

פורסם

מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?

אז מה אם הם יבואנים של G.Skill, הם גם משלמים על הזכרונות OCZ שאצלם, הם לא מקבלים אותם בחינם... -לכן אין שום סיבה ושום היגיון שהם יגידו דבר כזה.

::)

פורסם

מאיפה אתה מביא את השטויות האלה?

אז מה אם הם יבואנים של G.Skill, הם גם משלמים על הזכרונות OCZ שאצלם, הם לא מקבלים אותם בחינם... -לכן אין שום סיבה ושום היגיון שהם יגידו דבר כזה.

::)

אתה לא מאמין לך מחר לנועה..ותשאל אותם..

לפני שבועיים הייתי אצליהם (הלך לי הספק) בקיצור דיברתי איתם על זיכרונות של ocz הם מילאו לי את הראש על כמה שהם גרועים ישר איך שדיברתי איתם הם לקחו אותי למחסן שלהם והראו לי 5 זיכרנות שרופים (דגם הvx) אני לא מכיר הרבה אנשים שינסו למכור משהו וידברו איתך ישר על השלילי שבדבר..

פורסם

מוזר בטירוף...

אני נאלץ להאמין לך בגלל מחסור רציני בשעות שינה ובגלל הרצון (שהיה לי וכרגע די משתנה) להחליף את הזכרון הקיים שלי בזכרון OCZ VX אצלם...

תודה על האינפו בכל מקרה ;)

מצד שני, כשאני חושב על זה עכשיו, די הגיוני שהזכרונות נשרפו כתוצאה מניסוי ותהיה של אוברקלורים מתחילים כמוני שלא יודעים הכל בנושא וכתוצאה מסקרנות יתר + מחסור בכוח וסבלנות לקרוא וללמוד עוד => שורפים את הזכרונות (ולא קשה לשרוף זכרונות כאלה כשנותנים להם מתחים כאלה ולא מספקים להם קירור ראוי).

**עריכה**

הודעת ה1,000 שלי :biggrimjackbox::beerchug: :alcoholic: :nutty: :jump1: O0 :eek2: :errrr:

פורסם

בדוק!!!!

אתה מוזמן להיתקשר אפילו לנעה ותיראה שהם בעצמם אומרים שהזיכרון הזה חוזר מלא פעמים!! בכול מקרה לא מומלץ בדוק חברה..

יחיאל

בדיוק מה שהתכוונתי, הזכרון הזה יצא מייצור, ולכן הם לא יכולים לספק אותו יותר

כמובן שהם לא יוציאו אותו מהאתר כמו שחנויות בחו"ל עשו.

אין שום בעיה עם הזכרון הזה, זה אותו ה-TCCD על אותו ה-PCB, פשוט כזה שנבחן למהירויות גבוהות יותר

ואני באמת בספק אם בישראל עלו על בעיה שבשום מקום אחר לא נכתב עליה כלום

Totally BS

פורסם

במערכות AMD, אם תצליחו לדחוף BH5 כדי לעבוד יומיומית ב540\550MHZ (כמובן על 5-2-2-2) זה יהיה יותר טוב מכל TCCD על 600MHZ ב7-3-3-2.5...

רק כדי לומר מה שאני אומר, בכל מקרה, אני הייתי מסתפק גם בביצועים "פושרים" ולוקח איזה Twinmos SP PC3500 BH-5 ועוצר באיזה 500-520 על 5-2-2-2...

אני חייב להגיד לך שאתה חי בסרט

אתה מדבר כאילו כל BH5 פשוט עושה מינימום 250-260 מגה הרץ

זה ממש לא נכון

לפחות לא בצורה יציבה שאפשר לעבוד איתה 24/7

הטובים ביותר היום סוגרים 270

וגם זה בד"כ לא במתח של 24/7 אלא לבנצ'מארקים בלבד

פורסם

כל זיכרון כיום זה רולטה אתה יכול ליפול על אחד(לא משנה איזה סוג) מעולה ואתה יכול ליפול על דפוק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים