פורסם 2005 ביולי 320 שנים תתחשב שזה זכרונות של 512MB כל סטיקוזה BH-5 חדשזה לא כמו TCCD שמגיע יותר רחוק וכמעט בטוח סוגר 300
פורסם 2005 ביולי 320 שנים אני התכוונתי לזיכרונות של מושיקין REDLINE עם BH-5...מפזרי חום (אלומיניום) עם מאורר 120 זה יותר יעיל לא?? מאשר סתם מאורר 120??איזה צלעות אלומיניום מומלצים??.זלמן??אחי, חשבתי שאתה מתכוון לG.skill משום שהם מגיעים ללא מפזרי חום.המושקין מגיעים עם מפזרי חום אדומים שהם + מאוורר 120mm מספיקים בהחלט ולא צריך להחליף את המפזרי חום שמגיעים עם המושקין
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מחבר אחי, חשבתי שאתה מתכוון לG.skill משום שהם מגיעים ללא מפזרי חום.המושקין מגיעים עם מפזרי חום אדומים שהם + מאוורר 120mm מספיקים בהחלט ולא צריך להחליף את המפזרי חום שמגיעים עם המושקיןאז לא שווה להחליף את הצלעות האדומות האלה...בקירור של זיכרונות...אולי גם איזה OCZ BGA כאלה...??
פורסם 2005 ביולי 320 שנים אז לא שווה להחליף את הצלעות האדומות האלה...בקירור של זיכרונות...אולי גם איזה OCZ BGA כאלה...??מה זה ocz bga?
פורסם 2005 ביולי 320 שנים חברה ידיעה קטנה..ocz 625 pc5000 הם זיכרונות על הפנים!! היתגלתה בעייה נוראית בזיכרונות האלה והם מוחזירם במלואם ליבואן הראשי על מנת לבטל!! לכן רדו מהרעיון בכלל על זיכרון כזה..יחיאל
פורסם 2005 ביולי 320 שנים או שפשוט OCZ הפסיקו לייצר אותם ולכן החנות נתנה לך תירוץ עלוב במיוחד למה הם לא מסוגלים לספק אותו
פורסם 2005 ביולי 320 שנים בדוק!!!!אתה מוזמן להיתקשר אפילו לנעה ותיראה שהם בעצמם אומרים שהזיכרון הזה חוזר מלא פעמים!! בכול מקרה לא מומלץ בדוק חברה..יחיאל
פורסם 2005 ביולי 320 שנים אחי נועה לא המלצו לי על שום דגם של ocz הם אמרו לי שכל הדגמים הם חרא!!!אני חושב(אני בטוח!!) שבגלל שהם היבואנים של g.skill בארץ הם לא ממליצים על הocz
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מאיפה אתה מביא את השטויות האלה? אז מה אם הם יבואנים של G.Skill, הם גם משלמים על הזכרונות OCZ שאצלם, הם לא מקבלים אותם בחינם... -לכן אין שום סיבה ושום היגיון שהם יגידו דבר כזה. :
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מאיפה אתה מביא את השטויות האלה? אז מה אם הם יבואנים של G.Skill, הם גם משלמים על הזכרונות OCZ שאצלם, הם לא מקבלים אותם בחינם... -לכן אין שום סיבה ושום היגיון שהם יגידו דבר כזה. : אתה לא מאמין לך מחר לנועה..ותשאל אותם.. לפני שבועיים הייתי אצליהם (הלך לי הספק) בקיצור דיברתי איתם על זיכרונות של ocz הם מילאו לי את הראש על כמה שהם גרועים ישר איך שדיברתי איתם הם לקחו אותי למחסן שלהם והראו לי 5 זיכרנות שרופים (דגם הvx) אני לא מכיר הרבה אנשים שינסו למכור משהו וידברו איתך ישר על השלילי שבדבר..
פורסם 2005 ביולי 320 שנים מוזר בטירוף... אני נאלץ להאמין לך בגלל מחסור רציני בשעות שינה ובגלל הרצון (שהיה לי וכרגע די משתנה) להחליף את הזכרון הקיים שלי בזכרון OCZ VX אצלם... תודה על האינפו בכל מקרה מצד שני, כשאני חושב על זה עכשיו, די הגיוני שהזכרונות נשרפו כתוצאה מניסוי ותהיה של אוברקלורים מתחילים כמוני שלא יודעים הכל בנושא וכתוצאה מסקרנות יתר + מחסור בכוח וסבלנות לקרוא וללמוד עוד => שורפים את הזכרונות (ולא קשה לשרוף זכרונות כאלה כשנותנים להם מתחים כאלה ולא מספקים להם קירור ראוי). **עריכה** הודעת ה1,000 שלי :alcoholic: :nutty: :jump1: O0 :errrr:
פורסם 2005 ביולי 320 שנים בדוק!!!!אתה מוזמן להיתקשר אפילו לנעה ותיראה שהם בעצמם אומרים שהזיכרון הזה חוזר מלא פעמים!! בכול מקרה לא מומלץ בדוק חברה..יחיאלבדיוק מה שהתכוונתי, הזכרון הזה יצא מייצור, ולכן הם לא יכולים לספק אותו יותרכמובן שהם לא יוציאו אותו מהאתר כמו שחנויות בחו"ל עשו.אין שום בעיה עם הזכרון הזה, זה אותו ה-TCCD על אותו ה-PCB, פשוט כזה שנבחן למהירויות גבוהות יותרואני באמת בספק אם בישראל עלו על בעיה שבשום מקום אחר לא נכתב עליה כלוםTotally BS
פורסם 2005 ביולי 320 שנים במערכות AMD, אם תצליחו לדחוף BH5 כדי לעבוד יומיומית ב540\550MHZ (כמובן על 5-2-2-2) זה יהיה יותר טוב מכל TCCD על 600MHZ ב7-3-3-2.5...רק כדי לומר מה שאני אומר, בכל מקרה, אני הייתי מסתפק גם בביצועים "פושרים" ולוקח איזה Twinmos SP PC3500 BH-5 ועוצר באיזה 500-520 על 5-2-2-2...אני חייב להגיד לך שאתה חי בסרטאתה מדבר כאילו כל BH5 פשוט עושה מינימום 250-260 מגה הרץזה ממש לא נכוןלפחות לא בצורה יציבה שאפשר לעבוד איתה 24/7הטובים ביותר היום סוגרים 270וגם זה בד"כ לא במתח של 24/7 אלא לבנצ'מארקים בלבד
פורסם 2005 ביולי 420 שנים כל זיכרון כיום זה רולטה אתה יכול ליפול על אחד(לא משנה איזה סוג) מעולה ואתה יכול ליפול על דפוק
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.