עבור לתוכן

תוך כמה זמן מגיעים כרטיסי מסך לאירופה?

Featured Replies

פורסם

אני טס כנראה בספטמבר, ואני אהיה או בצרפת\לונדון, או ספרד\איטליה.

מישהו שהיה שם וקנה משהו למחשב, יודע אם זה מגיע סמוך לתאריך היציאה בארה"ב? כי אם אני טס, אני מעדיף לקנות את הכרטיס בעצמי, למרות שיש אלטרנטיבה שאני אעשה הזמנה מארה"ב וישלחו, אני לא סומך על זה, כי אחרת אני תקוע עם כרטיס אחר(טעות במשלוח) או עם כרטיס דפוק(נדפק במשלוח).

במקרה של דפיקה במשלוח, אם מי אני יכול להאשים???

תודה ;)

פורסם

אני טס כנראה בספטמבר, ואני אהיה או בצרפת\לונדון, או ספרד\איטליה.

מישהו שהיה שם וקנה משהו למחשב, יודע אם זה מגיע סמוך לתאריך היציאה בארה"ב? כי אם אני טס, אני מעדיף לקנות את הכרטיס בעצמי, למרות שיש אלטרנטיבה שאני אעשה הזמנה מארה"ב וישלחו, אני לא סומך על זה, כי אחרת אני תקוע עם כרטיס אחר(טעות במשלוח) או עם כרטיס דפוק(נדפק במשלוח).

במקרה של דפיקה במשלוח, אם מי אני יכול להאשים???

תודה ;)

אם אתה נוסע לאנגליה יש הרבה חנויות און-ליין שם שמחזיקות מלאי, וכשאתה נכנס לאתר שלהן רשום מה יש במלאי ומה אין במלאי - כך שאתה תוכל לבחור מהמגוון שיש להם במלאי ולהתפשר ע"פ זה. כשאני שקלתי לקנות שם המוכר בחנות הציע לתת לי שתי מעטפות מיוחדות שאני יכול לשלוח את הכרטיס פעמיים בחינם לאנגליה במידה והוא מתקלקל לי ואני צריך לממש את האחריות...

פורסם

דבר ראשון למה אתה מתכוון לקנות באירופה אח שלי חזר משם לפני שבוע הוא היה

בצרפת בלגיה אנגליה והולנד והוא אומר שזה ממש יקר ולא שווה לקנות שם אם ההפרש הוא סך הכול 100 שח אני מעדיף כבר לקנות בארץ

(אחריות)

ואגב מה לגבי מכס אני חושב שאין מכס על חלקי מחשבים (ככה שמעתי ) זה נכון מישהו יודע?

פורסם

אין מכס

יש מעמ

פורסם

בבלגיה המחירים מאוד זולים אם יודעים לחפש- בערים הגדולות ובמוקדי תיירות כמו תמיד הכל יקר.

פגשתי שם בעל חנות מחשבים מהארץ והיו שם מחירים ממש טובים על חומרה.

בקיצור- אף פעם לא לקחת טיולים מאורגנים ולא לקנות בערים הגדולות.

פורסם

לא רק שחלקי מחשב פתורים ממחס, אלא כל פריט שקונים מעל סכום מסויים(תלוי בחוק של כל מדינה) - הרוכש שלו זכאי להחזר המע"מ, במידה והוא מצהיר ביציאה מהמדינה כי המוצר נועד לייצוא. צריך למלא איזה מעטפה עם מידע איך אמורים להחזיר לך את הכסף, ואתה מקבל את כל מלא המע"מ בחזרה.

פורסם

לא רק שחלקי מחשב פתורים ממחס, אלא כל פריט שקונים מעל סכום מסויים(תלוי בחוק של כל מדינה) - הרוכש שלו זכאי להחזר המע"מ, במידה והוא מצהיר ביציאה מהמדינה כי המוצר נועד לייצוא. צריך למלא איזה מעטפה עם מידע איך אמורים להחזיר לך את הכסף, ואתה מקבל את כל מלא המע"מ בחזרה.

זה עובד בקנדה מצוין.. לא מרגישים בירוקרטיה

בארה"ב יותר פשוט לשלוח ממדינה אחת למדינה שכנה ואז זה אוטומטית פטור

(אני הזמנתי חשמלית למלון של אבא בארה"ב)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים