עבור לתוכן

מישהו מכיר את החברה הזאת --> POINT OF VIEW ?

Featured Replies

פורסם

קיבלתי הצעה לרכישה של כרטיסי מסך מהחברה הנ"ל השאלה אם הם מוכרים ומה טיבם ? (בקרת איכות וכו')

במקביל יש את LEADTEK ו CLUB3D עוד שתי חברות שלא ממש יצא לי לעבוד איתם מי שמכיר חוות דעת אני אשמח , תודה :jump:

פורסם

Their quality is fair enough.

but from my knowledge leadtek R better

פורסם

חברה מוכרת וטובה...

אבל לידטק יותר טובים קח לידטק...

פורסם
  • מחבר

שאלה נוספת היום אני וחבר שלי התעמקנו בנושא איזו חברה טובה יותר NVIDIA או ATI לדעתי ATI טובים יותר תקנו אותי אם אני טועה

POWER OF VIEW - http://www.pointofview-online.com/index2.php

זה הכרטיס .

פורסם

אני מאמין שNVIDIA עכשיו תופסת מחדש את כוחה בשוק ושהיא בעלת הכרטיסים הטובים יותר ולפעמים גם משתלמים יותר.

לגבי השאלה בהתחלה, החברות עליהן דיברת הן חברות טובות (וכמו שאמרו כבר,לידטק היא הטובה ביותר מבין כולן).

פורסם

אני מאמין שNVIDIA עכשיו תופסת מחדש את כוחה בשוק ושהיא בעלת הכרטיסים הטובים יותר ולפעמים גם משתלמים יותר.

לגבי השאלה בהתחלה, החברות עליהן דיברת הן חברות טובות (וכמו שאמרו כבר,לידטק היא הטובה ביותר מבין כולן).

אני חושב שדווקא שATI מצליחה יותר...

פורסם

המניה של ATI שווה יותר אבל בדור הזה,לפחות כרגע, אנוידיה לקחה את כל הקופה עם ה-7800

פורסם

המנייה של ATI הייתה בשפל, ואז הם הודיעו על הפסדים, ואז המנייה ירדה עוד

אם מוסיפים לזה את ה-7800GTX ואת הבעיות עם ה-R520, מצבם לא טוב.

פורסם

אז מי צודק..? מי גאון של אמא? :smile1:

בכל מקרה, אני מאמין שתוך חודשיים-שלושה ATI יודיעו על השקת הR520 ומצבם ישתפר :xyxthumbs:

פורסם

ככה זה כל פעם סטיגמות משתנות פעם הנווידיה פעם ATI אבל מה שחשוב שעכשיו ל נווידיה יש את הכרטיסים משתלמים ביותר ... הסידרה 6 שלה עשתה את העבודה מעולה !!!

פורסם

צודק..

ה6200 הרגיל שלהם פשוט כרטיס מלך... איזה פוטנציאל יש למפלץ הזה :jump:

מה שנשאר זה רק לחכות ולצפות לירידת מחירים של כרטיסי הדור החדש ולהגעתם של שאר כרטיסי הדור החדש של שתי החברות..

פורסם
  • מחבר

מה עדיף לקנות את ה FX5200 או את ה R9550 ?

התקציב עד 400 ש"ח.

פורסם

R9550.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס הזה עולה 465 ש"ח חריגה של 65 ש"ח מהתקציב שלי אבל ברשותכם חוות דעת עליו ...

XFX FX 5500 256 MB 128 BIT

TV , DVI

( או שעדיין R9550 עדיף ? )

פה הנפח של הזיכרון גדול יותר.

פורסם

הכרטיס הזה עולה 465 ש"ח חריגה של 65 ש"ח מהתקציב שלי אבל ברשותכם חוות דעת עליו ...

XFX FX 5500 256 MB 128 BIT

TV , DVI

( או שעדיין R9550 עדיף ? )

פה הנפח של הזיכרון גדול יותר.

ממש לא מומלץ! לא להתקרב לכרטיסי הFX ממש נפילה של NVIDIA בנושא הזה!

R9550 טוב ממנו !

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים