עבור לתוכן

לינץ - הגרסא היהודית

Featured Replies

פורסם

איך אני משווה?!?!

ראיתי מספיק ערבים בחיים שלי,הכול אותו חרא,תיהיה טוב לערבי הוא יהיה עדיין חרא אליך.

כול ערבי שאני מכיר הוא חתיכת חרא,וכול ערבי בכיף היה הורג יהודי,אתה כנראה מדבר על הבדואים בסיני שאתה חושב שהם אוהבים אותך..

הם מתייחסים יפה ליהודים כי תיירות זה מקור הפרנסה העיקרי שלהם.

ואיך אפשר שלא לנסות?

אחרי שאתה רואה חברים,בני משפחה שמתו בפיגועים,אתה לא הייתה עושה כלום?

אתה נעול במוצב שבועות,בלי משפחה,בלי כלום,יושן 4 שעות ביום,כול היום במתח שהערבי הבא שיעבור בגבול הוא מחבל ויחליט להתפוצץ עליך.

אחרי כמה זמן כולם נשברים,החיילים מתייחסים לא רע לערבים,אתה קורא לזה שהם בודקים אותם בשביל שערבי הזה לא יתפוצץ ליד הבית שלך?

בבית חינכו אותי לאהוב את כולם,ערבים,יהודים,גויים,בדואים,אפריקאים,בודהיסטים,בקיצור לא משנה מי,אבל שאתה רואה שחבר שלך נהרג בפיגוע ואתה רואה בטלויזיה אותו מת,זה משפיע עליך.

ניסיתי לא לשנוא ערבים,באמת שניסיתי,אבל שאתה רואה ערבים שעשו לינץ' על חייל הרגו אותו,ריטשו אותו ועשו עליו תורות במכות,ואז זרקו אותו מהחלון

אתה לא מבין איך בני אנוש יכולים לעשות את זה,ואז התחלתי להתייחס אליהם כמו החיות שהם.

רבין נתן להם נשקים,מה הם עושים עם זה?

יורים ביהודים שעמדו בתחנת האוטובוס.

בנינו להם בתים נתנו להם שטחים ומה הם עושים עם זה?!

מחביאים מחבלים.

ואז אשמתנו שהראש ממשלה שלהם גנב?

כמה כסף העולם תרם לו?

מיליארדים,ואיפה הם?!

בחשבון בנק שאף אחד לא יודע אפילו איפה הוא.

ואתה יודע מה מעניין לי את הביצה השמאלית שהם חיים בצפיפות ובעוני,עם כול הכסף שמדינות ערב עשירות תרמו להם,וכול שאר העולם הם כבר יכלו היו לקנות לכול פלסטינאי מרצדס SLR.

והנער ה"תמים" הזה זרק אבנים על יהודים,אז הם ריחמו עליו.

כולנו זוכרים מה היה בעירק שהרגו אמריקאים,שרפו אותם ותלו אותם מגשר,זה אנושי לעשות דבר כזה?

אגב TopGun מצטער על התגובה פשוט היתי חייב.

פורסם

איך אני משווה?!?!

ראיתי מספיק ערבים בחיים שלי,הכול אותו חרא,תיהיה טוב לערבי הוא יהיה עדיין חרא אליך.

כול ערבי שאני מכיר הוא חתיכת חרא,וכול ערבי בכיף היה הורג יהודי,אתה כנראה מדבר על הבדואים בסיני שאתה חושב שהם אוהבים אותך..

הם מתייחסים יפה ליהודים כי תיירות זה מקור הפרנסה העיקרי שלהם.

ואיך אפשר שלא לנסות?

אחרי שאתה רואה חברים,בני משפחה שמתו בפיגועים,אתה לא הייתה עושה כלום?

אתה נעול במוצב שבועות,בלי משפחה,בלי כלום,יושן 4 שעות ביום,כול היום במתח שהערבי הבא שיעבור בגבול הוא מחבל ויחליט להתפוצץ עליך.

אחרי כמה זמן כולם נשברים,החיילים מתייחסים לא רע לערבים,אתה קורא לזה שהם בודקים אותם בשביל שערבי הזה לא יתפוצץ ליד הבית שלך?

בבית חינכו אותי לאהוב את כולם,ערבים,יהודים,גויים,בדואים,אפריקאים,בודהיסטים,בקיצור לא משנה מי,אבל שאתה רואה שחבר שלך נהרג בפיגוע ואתה רואה בטלויזיה אותו מת,זה משפיע עליך.

ניסיתי לא לשנוא ערבים,באמת שניסיתי,אבל שאתה רואה ערבים שעשו לינץ' על חייל הרגו אותו,ריטשו אותו ועשו עליו תורות במכות,ואז זרקו אותו מהחלון

אתה לא מבין איך בני אנוש יכולים לעשות את זה,ואז התחלתי להתייחס אליהם כמו החיות שהם.

רבין נתן להם נשקים,מה הם עושים עם זה?

יורים ביהודים שעמדו בתחנת האוטובוס.

בנינו להם בתים נתנו להם שטחים ומה הם עושים עם זה?!

מחביאים מחבלים.

ואז אשמתנו שהראש ממשלה שלהם גנב?

כמה כסף העולם תרם לו?

מיליארדים,ואיפה הם?!

בחשבון בנק שאף אחד לא יודע אפילו איפה הוא.

ואתה יודע מה מעניין לי את הביצה השמאלית שהם חיים בצפיפות ובעוני,עם כול הכסף שמדינות ערב עשירות תרמו להם,וכול שאר העולם הם כבר יכלו היו לקנות לכול פלסטינאי מרצדס SLR.

והנער ה"תמים" הזה זרק אבנים על יהודים,אז הם ריחמו עליו.

כולנו זוכרים מה היה בעירק שהרגו אמריקאים,שרפו אותם ותלו אותם מגשר,זה אנושי לעשות דבר כזה?

אגב TopGun  מצטער על התגובה פשוט היתי חייב.

1. במה בגישה הזאת אתה שונה מכל מחבל ממוצע?

2.אתה יודע למה הפלסטינים זרקו אבנים? כי המתנחליםבאו ופשוט החליטו ל"התיישב" בבית פלסטיני כאילו הוא שלהם.

3. לא נתנו להם שום שטחים ושום בטיח, השטח הזה שנקרא רצועת עזה היה בשליטת המצרים ואנחנו כבשנו אותו (ולמי שלא יודע-ישראל מעולם לא סיפחה את השטח הזה למדינת ישראל והוא לא מוכר ע"י האו"ם כחלק ממנה) .

4.העולם לא תרם לעראפת שום כסף, אם כבר אז הוא תרם לאירגונים בינ"ל כמו האו"ם כדי שפלסטינים יוכלו לחיות כמו בני אדם.

אני לא אומר שרק הישראלים עושים דברים רעים, אני חושב ששני הצדדים אשמים באותה מידה להרג שיש באיזור.

פורסם

דבר ראשון לא ראיתה אותי זורק אבנים על פלסטינאים נכון?יפה.

המתנחלים התיישבו בשטח שהוא כרגע מדינת ישראל.

והחזרנו להם הרבה שטחים שכבשנו,ולפי מה שאני זוכר שטחים כבושים=בשליטת המדינה הכובשת.

העולם נתן לרשות הפלסטינאית(=ע"ע ערפת בזמנו) מיליארדים,במיוחד ארצות ערב העשירות בנפט כמו כוויות,וכו..

אגב השורה האחרונה היא הדבר הכי טיפשי שעמתי בחיים שלי,איך יהודי אשם שהורגים אותו תגיד לי?! :s07:

טופ גאן בקש להפסיק את הריבים האישיים אז זוהיא תגובה אחרונה שלי לאנשים טיפשים כמוך בנושא זה.

פורסם

דבר ראשון לא ראיתה אותי זורק אבנים על פלסטינאים נכון?יפה.

המתנחלים התיישבו בשטח שהוא כרגע מדינת ישראל.

והחזרנו להם הרבה שטחים שכבשנו,ולפי מה שאני זוכר שטחים כבושים=בשליטת המדינה הכובשת.

העולם נתן לרשות הפלסטינאית(=ע"ע ערפת בזמנו) מיליארדים,במיוחד ארצות ערב העשירות בנפט כמו כוויות,וכו..

אגב השורה האחרונה היא הדבר הכי טיפשי שעמתי בחיים שלי,איך יהודי אשם שהורגים אותו תגיד לי?! :s07:

טופ גאן בקש להפסיק את הריבים האישיים אז זוהיא תגובה אחרונה שלי לאנשים טיפשים כמוך בנושא זה.

אני טיפש? ROFL אתה בכלל לא יודע שהשטח הזה לא סופח מעולם לישראל....חשבת פעם למה קוראים להם מתנחלים? השנאה שלך פשוט מעוורת אותך.... בור כמוך רואים רק בג'ונגלים של ברזיל... אין לי כוח לריב איתך יותר... בורות אי אפשר לשנות

אם אתה בכלל יודע אנגלית: http://www.cia.gov/cia/publications/factbook/geos/is.html

פורסם

יש איזשהו סיכוי שאי פעם יהיה פה דיון תרבותי?

ילדים בגן חובה מתנהגים ביותר בגרות מכם.

ננעל.

נ.ב - לזה שמעלי - בלינק שנתת גם הגולן לא נחשב כחלק מישראל. האם קצרין היא התנחלות? תחשוב על זה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים