עבור לתוכן

לינץ - הגרסא היהודית

Featured Replies

פורסם

מה אני יגיד לכם... אבל דבר אחד אני בטוח בו... אף אחד מהם לא יעביר אפילו יום בכלא... וכמובן שאם הקורבן היה יהודי והמבצעים היו ערבים צהל היה מחורר אותם כדי להוציא את היהודי...

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3105629,00.html

פורסם

אם אתה אוהב את הערבים כול כך לך תגור איתם במחנות פליטים.

פורסם

מה הקשר, מה אתה אידיוט? הערבים הם בני אדם בדיוק כמוך, ופותח הדיון רק רצה להראות לך עוד מקרה של קיפוח.ד"א, אותו דבר עם חסימות הכבישים-אם זה היו ערבים, הם היו נכנסים לכלא לכמה שנים טובות והשוטרים היו יורים עליהם כדורי גומי ולא זרנוקי מים...

חומר למחשבה

פורסם

אתה כל כך שונא אותם תקנה M16 ותירה בכמה שיותר...OK?

כבר נמאס לשמוע התגובות הטיפשיות של הקיצוניים הבורים האלה.

לינצ' זה לינצ', על יהודי ועל ועל פלסתינאי, היחס צריך להיות שווה.

ותאמת אם חושבים על זה העונש ליהודי שמבצע לינצ' על ערבי צריך להיות כבד בהרבה, כי גם הנזק התדמיתי שדבר כזה גורם הוא הרבה יותר חמור, לנו.

פורסם

הערבים הם בני אדם בדיוק כמונו?!

ראיתה פעם יהודי שנכנס לבית של ערבי באמצע הלילה הורג את אישתו ואת הילדים שלו?

פורסם

WOW

איזה אטום אתה.

1- ערבי הוא לא מחבל בהכרח.

2- וראינו יהודים שניסו, ראינו חיילים שנסחפו וביצעו דברים דומים.

ויותר גרוע כל יום יהודים הורגים יהודים בבתים שלהם, זה אפילו פחות אנושי.

ואיך אתה יודע שאתה לא היתה פועל אותו דבר במצב מדיני כמו של הפלסתינאים

אתה כל כך קיצוני ואטום שאני בטוח שאנשים מהסוג שלך היו פועלים בצורה "לא אנושית" גם הם.

אתה בעצם המקביל למחבל מהצד היהודי, רק שלך יש צבא ולו אין.

פורסם

צודק

פורסם

אוהב אותם? הוא מגלה יחס של אכפתיות לערבי שלא עשה כלום, בניגוד אליך אשר מכליל אנשים על ימין ועל שמאל.

פורסם

הערבים הם בני אדם בדיוק כמונו?!

ראיתה פעם יהודי שנכנס לבית של ערבי באמצע הלילה הורג את אישתו ואת הילדים שלו?

כן. חוץ מזה, אם היית מבין את המצב שהפלסטינים נמצאים בו אולי היית חושב אחרת, אז תן לי להאיר לך את המצב שלהם- גרים במקומות צפופים, בתים הרוסים, בלי פרנסה,בלי יכולת לנוע מעיר לעיר...לפני שאומרים כל מיני דברים צריך לדעת את העובדות.

פורסם

אוהב אותם? הוא מגלה יחס של אכפתיות לערבי שלא עשה כלום

הערבי הזה גם השתתף בזריקת אבנים על מתנחלים..

כן. חוץ מזה, אם היית מבין את המצב שהפלסטינים נמצאים בו אולי היית חושב אחרת, אז תן לי להאיר לך את המצב שלהם- גרים במקומות צפופים, בתים הרוסים, בלי פרנסה,בלי יכולת לנוע מעיר לעיר...לפני שאומרים כל מיני דברים צריך לדעת את העובדות.

וזאת אשמתנו?

הטרור גרם לזה. הכל יכול להיפתח להם כל המחסומים הכל. רק שיורידו את הנשק שלהם. ויפסיקו עם הטרור.

מעבר לעיר לעיר. ראה מקרה של מחבלת עם אישורים לסורוקה בית החולים שהציל אותה. והיא רצתה להתפוצץ ולהרוג את הצוות המסור שעזר לה. אז אין בעיה נפתח להם הכל. נפתח לה מחסומים ניתן להם עבודות שהם ינצלו את זה לרצח המעסיק. נבנה להם בתים חדשים ששם מבוקשים יסתתרו.

די כבר להאשים את ישראל בהכל. מי שאשם זה הם, הם בחרו בדרך הזאת מה לעשות זאת פעולת הנגד. נהרגו לנו יותר מדיי אזרחים בגלל שפתחנו להם ונתנו להם.

פורסם

איזה שטויות איך אתם משווים מכות בין כמה מתנחלים לערבי ובין הלינצ' שעשו הערבים ליהודי המסכן לפני כמה שנים בתחילת האינתיפדה(מי שזוכר יבין..)

פורסם

באמת השוואה מכוערת באופן קיצוני...

איך אתם יכולים להשוות מקרה של שני ישראלים שעשו טעות בפנייה והגיעו לרשות הפלסטינית, הוכו למוות באכזריות והתעללו בגופותיהם בצורה בהמית ומכוערת (על לא עוול בכפם כמובן) לבין אדם שבא לפרוץ לבית של מישהו וחטף מכות (שלעניות דעתי מגיעות לו) ?!?!?!

יש לי אחד במושב (כן, יהודי) שתפסתי אותו מנסה לגנוב לנו חלקים מהטרקטורון ועד היום אני מצטער שלא היה לי האומץ לפרק לו את כל העצמות במכות או לירות בו (הייתי חייל).

כמובן שאם הייתי עושה את זה, עד היום הייתי מצטער על זה שעשיתי את זה, אבל זה לא משנה את הנקודה... :smile1:

פורסם

לא יודע אם זה אמיתי או לא.

בכל זאת אם עלי יזרקו אבנים ואני יתפוס תבן אדם אני יעשה אותו דבר,אולי אני לא יכה אותו עד מוות

אבל הוא יחטוף תמנה שלו ללא משנה אם הוא ערבי,יהודי,הספני,אתיופי או כל גזע אחר.

[attachment deleted by admin]

פורסם

אהבתי איך בכתבה בYNET שכחו להזכיר את הפרט הקטן הזה שהוא גם זרק אבנים..

פורסם

לא שכחו, זה די מופיע שם...

באירועים נפצעו קל שני ישראלים, מתנחל וחייל.

goes to show שהערבים שהיו מעורבים (מן הסתם כולל הנער המסכן... ::)) לא כל כך תמימים כמו שהם מנסים להציג את עצמם.

לטענת הפלסטינים, צה"ל אינו עושה די כדי להגן עליהם מפני התקפות המתנחלים.

כן, כי זה התפקיד של צה"ל...

ד"א, מלינצ' לא יוצאים בחיים. ואין לי ספק שאם המקרה היה הפוך, היינו רואים את הגופה המדממת של היהודי מונפת באויר.

נ.ב: מספיק עם הריבים האישיים. עוד פוסט אחד כזה והת'רד ינעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים