עבור לתוכן

אייפוד מיני.. קצת דעות..

Featured Replies

פורסם

הסיפור הולך ככה.. בן דוד שלי קונה עכשיו איפוד מיני יד שנייה משהו יחסית חדש ממה שהבנתי (בן חודש בערך באריזה עם אחריות) במחיר של 750 שח

הדגם הוא של ה-4 ג'יגה דור שני בצבע כחול..

השאלות הן ככה:

1. האם זה שווה את המחיר?

2. האם בסביבות המחיר הזה יש נגן בעל דיסק 4 ג'יגה (הוא מתעקש..) עדיף?

3. האם למשהו יש ביקורת (עדיף בעברית) כמה שיותר אובייקטיבית על האיפוד מיני דור שני

פורסם

שמע, אם הוא קנה במחיר כזנ יד שנייה דור שני זה טוב, כנגן חדש הוא לא ממש טוב.

קודם כל נתחיל בזה שחוץ משמיעת מוזיקה הוא לא תומך בשום דבר, ממש שום דבר!

ואפשר להגיד שמתחריו בשוק עולים עליו בהרבה.

ZEN MICRO מבית קריאטיב לוקח אותו גם באיכות, וגם בכמות הפיצ'רים הטמונים בו כאשר הזן יש גם רדיו והקלטה.

H10 לוקח את המיני גם באיכות שמיעה,שהו ויש האומרים א גם עולה על הזן. על הנייר הזן הכי טוב מבחינת איכות השמיעה.

ה-H10 הוא בעל הכי הרבה פיצ'רים שיש לו גם הצגת תמונות קריאת טקסט ואפילו עיברית רשמית שלא מורידה את האחריות (לעומת המיני).

לסיכום האייפוד נגן טוב לשמיעה נטו, אבל גם בתחום הזה יש יותר טובים שעולים עליו.

מחיר המיני כחדש הוא כמעט כמו מחיר הזן שאתה מקבל עם הזן ג'יגה נוסף.

פורסם

אבל הוא קנה אותו ב750.. אז זה טוב :)

פורסם
  • מחבר

השאלות הן יחסיות.. הכל יחסי למחיר..

אני יודע שה-H10 והזן של קריאטיב (ולפי דעתי גם הנגן של ריו) עדיפים

אבל יחסית למחיר שהוא שילם 750 שח על נגן יד שנייה בן חודש IPOD מיני דור שני.. יצא משתלם או שיש משהו עדיף??

ואני עדיין מחפש כתבה אובייקטיבית על האיפוד מיני דור שני...

פורסם

האי-פוד ימשוך המון מבטים (תסמכו עליי. מניסיון)

אבל הנגנים האחרים הרבה יותר טובים.

אפל כרגע מפגרת בגדול עם האיפוד,אני משער שעוד מעט הם יוציאו דגם חדש או שהם יאבדו את השליטה בשוק

הבעיה עם רוב בנגנים (בייחוד אלה של קריאייטיב) שהם נורא מכוערים,ואף אחד לא מתקרב לאיפוד.

פורסם

אייפוד הפסיקו לייצר את הדגמים הרגילים ומעטה יהיה להם דגמים עם מסך צבעוני בגדלים של 20 ו60 ג'יגה.

פורסם

לא ידעתי את זה.

אבל מדובר בגירסאת ה-PHOTO ולא בשדרוג משמעותי.

פורסם

עכשיו כולם PHOTO אין יותר אייפודים מעל 20 ג'יגה בלי מסך צבעוני...

גם יצא אייטונס חדש..

פורסם

קצת חזרת על עצמך. לא נורא. ;)

הפוטו מציעים תמיכה בתמונות ומסך צבעוני, אבל חוץ מזה למיטב ידיעתי אין שום שיפורים.

אפל צריכים להכניס טייפ מנהלים,רדיו,משחקים חדשים ועוד שיפורים כדי להחזיר את האיפוד שלהם למשחק.

פורסם

הבעיה שהם לא תומכים בכל הדברים שאמרת והם מובילים במשחק :nixweiss:

הבעיה שאייפוד הוא מותג, אין מה לעשות.

זה כמו שאינטל יצרה את תנור הפרסקוט ואנשים עדיים קנו.

פורסם

הבעיה שהם לא תומכים בכל הדברים שאמרת והם מובילים במשחק  :nixweiss:

הבעיה שאייפוד הוא מותג, אין מה לעשות.

הכל בגלל הפרסום של אפל... אם חברות כמו אייריבר היו מפרסמות נגנים שלהם המצב בשוק היה שונה לגמרי כי האייםפוד הוא רחוק מלהיות הכי טוב

פורסם

האייפוד בהחלט רחוק מאוד מלהיות הטוב ביותר. ממש רחוק. שכן לפוטו יש את איכות סאונד ירודה יחסית. לאנשים מסויימים זה לא יפריע והם לא ירגישו הבדל. אבל הסאונד שלו ללא ספק פחות טוב מהאייריבר ו/או מהקריאטיב.

לפותח הת'רד: אם היית שואל מה לקנות לא הייתי ממליץ לך על האייפוד מיני הזה, אבל כשאתה אומר שהוא בן חודש ועולה חצי מחיר אז זו כבר קניה משתלמת יותר. זאת כמובן כל עוד הקונה אינו מוטרד מאיכות הסאונד או חסרונות אחרים שיש לנגן.

פורסם

פרסום לא יעזור.

הקיראיטיב לא מצליחים מסיבה אחת: הם מכוערים פחד. אולי הם נראים בסדר מקרוב,אבל התמונות הם מה שמוכר.

האיפוד נראה הרבה יותר טוב,והוא גם היה בן הראשונים עם אופציות כמו שלו,לכן יש לו שליטה בשוק.

פורסם

הנגנים של קריאטיב לא מכוערים פחד... אבל לא כאלה יפים... אבל האיכות...

וכן זה הפרסום של אפל... כי אתה לא תגיד על H10 שהוא מכוער אבל הוא אוכל את הIPOD MINI...

פורסם

בהשוואה לאלה של איפוד הם נראים כמו קאיה ליד פרארי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים