עבור לתוכן

אוזניות איכותיות לנגן MP3

Featured Replies

פורסם

שלום, הייתי שמח לשמוע על אוזניות איכותיות לנגן MP3, האוזניות שיש לי כרגע (ב-50ש"ח של Sanyo), לא מתפקדות במקומות שבהם יש רעש.

הייתי רוצה לשמוע על אוזניות טובות שלא תהיה לי איתם בעיה גם במקומות רועשים ושיתנו איכות צליל טובה.

אני לא פריק של איכות אבל אני אשמח לאוזניות קצת יותר נורמליות מאלו שיש לי כרגע.

הנגן הוא מהפשוטים של Ergotech, האם האיכות ברובה קשורה באוזניות או בנגן? האם יהיה הבדל?

(נ.ב, אם אפשר מחיר נורמלי , יש עוד דברים בתכנון ;) )

תודה,

מתן.

פורסם

mx550 נקודה.

פורסם

חחחח!!

קודם כל לך תדע מה התקציב שלו... לך תדע אם הוא רוצה אוזניות כפתור...

לכן שואלים קודם

תקציב? העדפות של סוג האוזניות? סוג מוזיקה?

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובות :)

התקציב הוא עד 300ש"ח (אבל מי אמר שחייב לנצל את כולו  ;) ), העדפות של סוגי אוזניות אין לי ממש..., העיקר שיהיו נוחות (בעיקר אם אלו אוזניות שנכנסות אל תוך האוזן, אז חשוב שלא יפלו...).

אני שומע הרבה סגנונות... אין לי משהו קבוע..., שירים שאני בעיקר שומע הם של Aerosmith, LinkinPark, Mariah Carey, Eminem..., אבל כמו שאמרתי, אני שומע הכל, העיקר שיהיה יפה  ;)

מתן.

פורסם
  • מחבר

ד"א האם אני באמת ארגיש בהבדל אם אני אקנה את ה-MX550 של Sennheiser על נגן כמו שלי? (Ergotech 512mb, אלו שמוכרים בכל אתר שני...).

כרגע יש לי את אותו סוג אוזניות (בתוך האוזן) של Sanyo ב-50ש"ח...

תודה,

מתן. :)

פורסם

ושוב Mx550 .. :)

פורסם

SONY MDR-EX71SL

ישאר לך שקל לצדקה ;D

פורסם

גם האיכות של הנגן הג'נרי שלך היא על הפנים.

פורסם

MX550 מניסיון... אוזניות מעולות וגם לי היה אחד מהנגנים הפשוטים ועם האוזניות האלה הרגשתי שינוי...

פורסם

חחחח!!

קודם כל לך תדע מה התקציב שלו... לך תדע אם הוא רוצה אוזניות כפתור...

לכן שואלים קודם

תקציב? העדפות של סוג האוזניות? סוג מוזיקה?

אל תנסה ללמד אותי בלתת עצות בקניית אוזניות למישהו, הסיבה הפשוטה שהצאתי לו את זה כי הוא ביקש אוזניות נחמדות + לנגן MP3 פשוט, ובנוסף אמר שאינו פריק של מוזיקה מה שמוביל אותי לומר לו שיקנה MX550. אם בכל זאת אתה רוצה עוד הצעה אז SONY MDR-EX71SL באמת כדאיות וניתן לקנות אותן ב40$ בחו"ל (תנסה כדאי לך...), העיניין הוא שלאוזניות ץעלה צריך להתרגל וזה לא נוח לכל אחד.

דרך אגב נסה אולי PX100 בחו"ל למרות שאמרת שתתעדיף אוזניות כפתור.

פורסם

גם לדעתי, לך על ה-MX550 בהחלט אוזניות טובות, אם כי אתה יכול לשקול את הקניה של הסוני גם כן.

פורסם
  • מחבר

טוב אז נראה לי שאני אלך על ה-MX550 אם כולם אומרים ;)

ד"א אני אשמח לשמוע ממישהו שיש לו נגן בערך כמו שלי (Ergotech...), האם היה שיפור בסאונד?

עד כמה הנגנים הכי פשוטים של SanDisk נותנים איכות צליל טובה יותר אם בכלל?

תודה. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים