פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים הבדיחה עם הדוב והארנב באמת עתיקה... : ועכשיו לשלי: מה אמר החתול לכלב? - כלום, חתולים לא מדברים. סטיגידיש!!!! ;D ;D ;D ואו, זה כבר תת-רמה!!!
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים איש אחד נכנס לבית מרקחת ומבקש וויאגרההאיש: כמה זה עולה?הרוקח: 100 ש"ח.האיש: אין לי מספיק אני יביא לך מחרהרוקח: בסדר.נכנס לחנות נעליים ליד, בוחר נעליים והולך לשלםהאיש: כמה זה עולה?המוכר: 100 ש"ח.האיש: אין לי מספיק אני יביא לך מחרהמוכר: בסדרנכנס לעוד חנות(תכשיטים) וקונה תבעת לאישתו.האיש: כמה זה עולה?המוכר: 500 ש"ח.האיש: אין לי מספיק אני יביא לך מחרהמוכר: בסדרככה הוא עובר בכל החנויות ברחוב.למחרת נכנס איש אחר לבית המרקחת ומבקש וויאגרההאיש שואל את הרוקח: תגיד זה טוב הוויאגרה הזאת?הרוקח: עד אתמול לא ידעתי אבל אתמול היה פה אחד קנה וויאגרה וזיין את כל הרחוב!!! ;D ;D ;D
פורסם 2002 באוגוסט 323 שנים איש אחד בא אל הבית של ביבי ודופק בדלת. שרה פותחת את הדלת. ?האיש: 'שלום אפשר לדבר עם ראש הממשלה' שרה: 'לא שמעת? ביבי כבר לא ראש ממשלה.' האיש: 'טוב תודה.' אחרי רבע שעה בא האיש שוב פעם, דופק בדלת, ?ושואל: 'שלום אפשר לדבר עם ראש הממשלה' שרה: 'אמרתי לך ביבי כבר לא ראש ממשלה.' האיש עונה: 'טוב, תודה.' עוברת עוד רבע שעה, האיש שוב חוזר, ?ושוב אומר ' שלום, אפשר לדבר עם ראש הממשלה' שרה כבר עצבנית, צועקת עליו: !!!!!'אתה לא מבין ביבי כבר לא ראש ממשלה' האיש: 'הבנתי, אבל אני נהנה לשמוע !!!את זה כל כך הרבה פעמים' ;D ביבי ושרה הולכים למסעדה בלונדון. ביבי מזמין סטייק בקר כשר. ?המלצר שואל אותו: "ומה עם הפרה המשוגעת". ביבי: "היא כבר תזמין לבד" אישה נכנסת לסופר, מבקשת לקנות ילד אומרת לה המוכרת:$50 "". האשה אומרת: "אני רוצה אותו בלונדיני". המוכרת:$70" " האשה: "שיהיה גם גבוה וחתיך"! המוכרת:$90". בקיצור עניינים... מגיעים ל$99 -. הולכת האשה לקופה, נותנת $100. אומרת הקופאית: "אין לי עודף, אבל את יכולה "... לקחת כורדי מהסלסלה
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים בדיחות ערבים!!!1. מה זה ערבי בן 27?- פאשלה של צה"ל!!2. מה זה ערבי בן 67?- פאשלה של הפלמ"ח!3. מה זה 4 אמריקאים בוואן?- צוות לענייןמה זה 4 ערבים בוואן?- צוות לבניין...4. מה זה חום ושחור ונראה טוב על ערבי?- דוברמן...5. מה ההבדל בין כלב דרוס לערבי דרוס?- לפני הכלב יש סימני חריקה... :AR15: :AR15: :AR15: :AR15: :AR15:
פורסם 2002 באוגוסט 423 שנים זה כל כך חלש שאני אפילו לא אטרח לומר שזה חלש. ;D ;D אופס... אמרתי שזה חלש פעמיים..... עכשיו שלוש
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.