עבור לתוכן

חושב על לקנות מצלמה דיגיטלית-טווח מחיר: 1500-2000 ש"ח, מקסימום 2500, עדיף שלא.

Featured Replies

פורסם

כותרת.

בנוסף עדיף שתהיה בגודל סביר ולא כבדה מידי, וגם יפה בלי תוספות מכוערות או משהו.

אם יש אפשרות להכניס בטווח הזה מצלמה עם אפשרות לצילום סבירה בלילה זה מעולה.

בעקרון ההורים שלי רוצים מצלמה לשימוש משפחתי אני חושב ללכת קצת יותר רחוק עם עצמי, אולי להתחיל לצלם.

שוב: מומלץ לא יותר מ2000 ש"ח.

אני מקווה שיהיה מקום להרבה תמונות על מצלמה כזאת, ובנוסף שאפשרי למצוא מצלמה בדרישות שלי במחיר הזה.

תודה מראש.

נ.ב.

אולי אתם מכירים חנויות טובות באיזור נתניה-ת"א שאפשר לקנות את המצלמות המומלצות?

פורסם

אתה צריך זום גבוהה שבא על חשבון גודל או זום נמוך?

פורסם
  • מחבר

אתה צריך זום גבוהה שבא על חשבון גודל או זום נמוך?

הייתי מעדיף לא להוריד את הגודל בהרבה, כדי שאני אוכל להכניס כמות יחסית טובה של תמונות, אבל אני לא מבין ברבה במצלמות אז אל תדברו איתי במספרים כרגע, אני חושב שזום יהיה די טוב, אם יש אפשרות לזום סביר זה יהיה מעולה.

פורסם

הייתי מעדיף לא להוריד את הגודל בהרבה, כדי שאני אוכל להכניס כמות יחסית טובה של תמונות

למה התכוונת?

כי אין שום קשר בין גודל המצלמה לכמות התמונות שנכנסות בה...

פורסם

יש לך את A520 של קנון, 4 מגה פיקסל זום X4 עם מגוון אפשרויות מאוד רחב, כולל צילום לילה מעולה מחיר: 1400-1600

canon s1 שיש בה 3.2 מגה פיקסל זום אופטי X10 גם היא מאוד פונקציונלית מחיר: 1600-1700

פורסם

הוא אמר שהוא צריך את זה לתמונות משפחתיות - אני באתי להציע איי95 אבל אז חשבתי שהפלאש ידפוק תתמונות של המשפחה בגלל העיניים האדומות , אז אני מציע לך קנון אס 1 בגלל הפלאש הקופץ ואם אתה רוצה זום זה עוד יתרון - אבל זה בא על חשבון איכות ומקרו לא טוב.

פורסם

את העיניים האדומות לא תהיה בעיה לתקן בתוכנה, ואני לא מאמין שה- Canon S1 תפתור סופית את הבעיה של העיניים האדומות.

פורסם
  • מחבר

למה התכוונת?

כי אין שום קשר בין גודל המצלמה לכמות התמונות שנכנסות בה...

אה אופס, התבלבלתי.

לא אכפת לי שזה יבוא על חשבון הגודל של המצלמה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים