עבור לתוכן

מתנחלים משוגעים

Featured Replies

פורסם

מתנחלים משוגעים מי בכלל מרשה להם לנהל תעניינים של המדינה הזו ולחסום כבישים?!

המשוגעים האלה עוד ירצחו את ראש הממשלה או יעשו פיגוע בהר הבית המטומטמים...

אני פשוט מוחה על זה...

מה בגלל שהם משוגעים הם צריכים לשתק את כל המדינה?!

פורסם

הורסים את המדינה, גורמים לשם רע לארץ שלנו, צריך להשתיק אותם באיזה שהיא צורה, אין ברירה.

פורסם

כל צומת כל רמזור "רוצה רוצה סרט?" סעעעעעעעעעממממממממק די כבר שיגעו לי את השכל הם לא מבינים שהם לא מחליטים פה כלום?!?!

מתנתקים וזהו אין מה לעשות!

פורסם

בקיצור-

8000 איש (בקושי) משגיעים מדינה של 7 מיליון איש.

במקום שהחיילים או המשטרה תמצא ותחסל מחבלים\או פשעים בארץ(תלוי,אם זה המשטרה מפנה את המתנחלים מהכבישים או החייילים)

הם צריכים להתעסק בלפנות אנשים מהכביש.

וראיתי לפני כמה ימים שחייל מפנה מנתחל איזה היה על הגג של האוטו מנתחל שהביא בעיטה לפנים של החייל

.

זה מתנחל,צריך לחסל או לחלופין שישב בכלא במשך 40 שנה לפחות!

פורסם

אני אומר , פשוט לירות בהם .

כדורי גומי מטווח אפס ככה .

פורסם

לפנות אותם עם טרקטור,ולשים לזה סוף, כבר כמה זמן אפשר להתעסקה בזה.

פורסם

א. פותח הת'רד - שנה כותרת למשהו נורמלי.

ב. כולם - להרגע עם הכינויים, ומיד. נגד הבא שמפרסם הודעה שהתוכן היחיד שלה הוא משהו בסגנון "מתנחלים חארות" יינקטו צעדים משמעתיים.

ג. אם הת'רד הזה ימשיך בכיוון הנוכחי שלו, אורח החיים שלו יהיה קצר להפליא.

פורסם

הורסים את המדינה, גורמים לשם רע לארץ שלנו, צריך להשתיק אותם באיזה שהיא צורה, אין ברירה.

יש לך רעיונות? פנה למערכת "וואלה" לכתבה הבאה, הוסף רעיון מקורי, ואולי תזכה ב-G.Mail מתנה.

פורסם

לא שאני תומך בדרך הפעולה שלהם אבל אתם שוחכים את הדברים החשובים פה

כמו למשל שנעשה פה הליך לא דמוקרטי כאשר הצביעו לשרון המצע הפולטי שלו היה X ופתאום הוא משנה את דעתו ב180 מעלות ועושה אחרת

בלי רוב מכריע של העם, 90% מהמתנחילם היו עוזבים בשקט אם היה משאל עם אך שרון לא מעוניין בכך משום שהוא יודע שהוא יפסיד בזה.

תחשבו שאנשים גרו בסוף העולם תרתי משמע במשך 20 שנה ופתאום מפנים אותם בלי שבעצם הושג דבר וחצי דבר , הם ספגו את הכדורים והטילים שאתם היתם

אמורים לספוג ,אך אתם יושבים לכם במכונית שלכם ומתלוננים על כך שאתם עומדים עוד קצת בפקק (למרות ששוב אני לא תומך בדרך הזו)

מה תגידו על זה למשל שאפילו בוגי יעלון מתנגד לתכונית ההתנתקות הרמטכ"ל הקודם שפרש לא מזמן אדם שנחשב אמין ביותר ואף "פוטר" בשל כך , ומה תגידו על זה עם הדרג המדיני בכלל לא "שאל" את הדרג הצבאי מה הוא חושב על תוכנית ההתנתקות כמו בכל הליך גורלי נורמלי ( http://www.ynet.co.il/articles/1,7340,L-3105104,00.html)

לא רק בוגי מתנגד לתכונית אלה עוד המון אנשים שיודעים קצת יותם ממכם ,פוליטיקאים מתחלפים כל הזמן (לא כולל את פרס) ועוד יותר מכך הדעות הפוליטיות שלהם , מהלכים מדינאים כאלה לא קוראים כל הזמן , למעשה זו פעם ראשונה שישראל נותנת שטחים שנחשבים מתוך ארץ ישראל

מן הראוי היה שבארוע כזה גדול והיסטורי היה נערך משאל עם !

פורסם

את האמת הייתי נגד ההתנתקו רוב הזמן אבל עכשיו בגלל כל הדברים האידיוטים האלה שהם עושים אני בעד.

העיקר הסיסמא שלהם יהודי לא מגרש יהודי אבל לחסום כבישים לא אכפת להם נכון? יהודי לא מגרש יהודי אבל לחסום כבישים מותר לו? :screwy:

פורסם

הכי עצוב זה המתנחלים בשקל, אלה שגרים בפרוורים ושמים את הסרט הכתום ועוד אלפי סטיקרים. אותם טיפשים אני משוכנע שלא יודעים על מה מדובר בכלל, מאיפה מתפנים ולמה.

פורסם

שמעו אני לא באתי להיתווכח עם אף אחד (חסר טעם)

אבל רק להגיד לכם מאיפה מתפנים...

על פי הדברים שאבא שלי אמר (שהיה שם לפני יומיים) המרחק בין הארובות של אשקלון לגוש קטיף הוא לא יותר מכמה קילומטרים (במרחק אווירי כמובן)

אז אני מפחד מכותרות הבאות "מרגמות באשקלון..." אתם רוצים ליראות תחנת כוח הרוסה ולא מעט פצועים/הרוגים? ואם זה מגיע לאשקלון למה שלא יגיע לאשדוד?

לכל אזור הכימקלים המסוכנים עוד תחנת כוח ובנוסף הנמל הכי גדול בארץ...

פעם לא הייתי כל כך מפחד, אבל עכשיו...

הפיתרון היחיד מלחמה לא יותר ולא פחות...

שלום לא יעזור כי לא משנה מי יהיה המנהיג שלהם תמיד יהיה הארגון היוצא דופן שתמיד ינסה לפגוע בנו

ובנוסף כפי שהעבר מראה הערבים אף פעם לא יהיו מרוצים עד שכל היהודים ימותו או שארץ ישראל תעלם מהאדמה

פורסם

אני אומר , פשוט לירות בהם .

כדורי גומי מטווח אפס ככה .

אני איתך!

אני בכלל חושב לתנדב להתנתקות

לא יהיה איכפת לי לפוצץ לכמה מתחנגלים את הפנים.

:2gunsfiring: :itschy:

להודעה שמעלי

תשאל את אבא ואמא שלך אם הם מסכימים שתשרת בעזה להגן על איזה התנחלות לא חוקית של 2 משחות ששמות עליך זין

או לשבת במוצב שם בעזה שמסביבך יש איזה 1000 מחבלים שרוצים לרצוח אותך.

במקום להגן על הגבול של המדינה ואת ערבים לעזור בשקט בחור שלהם ואם מישהו מנסה להיכנס

שיפוצצו את האמא שלו ואבא שלו וכל משפחה שלו .

כל עוד הם נשארים בחרא שלהם ולא נכנסים לתרטוריות שלנו

במקום שכל הקרביים הסוסים יגנו על המדינה הם מגנים שם בעזה על המחנגלים האלו.

להודעה שמתחתי , איזה דברים בדיוק?

משחררים קצת קיטור , למתחנגלים מותר ולנו אסור?

יהודי לא מגרש יהודי!

רק דופק בו מכות כי הוא ממש מעצבן .

:lol:

פורסם

פעם אחרונה שאני קראתי את חוקי הפורום נדמה לי שהיה כתוב שאסור להגיד דברים כאלה אבל.... זה משנה בכלל שכתוב?

פורסם

לא יודע איפה ראיתי תסטיקר הזה, בטח בחתימה של מישהו פה, ככה שסליחה שגנבתי אותו.

פשוט אהבתי אותו!

[attachment deleted by admin]

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים