פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מה קורה אנשים, אני מתכנן לקנות מחשב חדש חודש הבא... עכשיו אני מתלבט בלוח אם,חלק אומרים לי לקחת את ה A8N-SLI Deluxe (s939) NF4, 2xPCI-E, 2xGBL? ASUSוחלק את ה MSI K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra)המחיר לא פונקציה בשבילי שניהם עולים בסביבות 1000 שקלברצוני להוסיף כי אני קונה מעבד 3200+ ATHLONבבקשה תגובות.
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים לי יש את ה-asus a8n sli deluxe ואני מאד מרוצה ממנו תהבעיב היחידה שלו זה המאוורר של ה-chipset שהוא קצת מרעיש. אבל הבנתי שבלוחות החדשים שמו מאווררים טובים יותר.
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים אם עד 1000 שקל זה לא בעיה למה לך לא לקחת DFI Ultra-D ? זה עולה 920ויותר טוב משני הלוחות, או שתוסיף עוד קצת ותוכל לקנות עוד יותר טוב
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים לאוברקלוק אין כמו ה DFi ואני בספק אם יהיהלעבודה בסטוק ה Neo4 Platinum עדיף קצת, אבל לדעתי עדיף DFi כי ההפרש ביצועים מאוד קטן אבל ה DFi נותן אפשרויות אוברקלוקה Asus A8N-SLI הוא לוח בכלל לא משהו ועדיף להתרחק ממנו
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים אבל אתה עובד בסטוק! :bash: היתרון של Neo4 הוא קטן בסטוק באוברקלוק ה DFi משאיר לו אבק בשביל הסיכוי הקלוש שבעתיד יהיה אוברקלוק אני הייתי לוקח DFi
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים שמע שלי בסטוק כרגע כי יש לי חרא של קרורה2.85 שהוא נותן לזכרונות מתאים לי בול כי הADATA לא יכולים יותר ועדיין ב2.85 הם ירוצו באזור ה280 , בעוד שהלוח עצמו לפי אתרים מחול יכול לעבוד עם 300+ כך שיש פוטנציאל OC , המיוחד בDFI הוא שהם נותנים המון מתח לזכרונות, אבל אם לא צריך את זה , כל לוח כמעט יכול לספק יכולת OC בינונית+הכל תלוי בקרור
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים גם בסטוק לא חסר אנשים שעושים הרבה עם מערכות A64אבל אין עוררין על כך שבאוברקלוק אין כמו הביצועים של ה DFiהוא מגיע הכי רחוק ולוקח תמיד מקום ראשון באוברקלוק
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים נכון כי שמים עליו קירור רצחני, מה לעשות קירור טוב == OC טוב אני אפילו לא על קירור סטוק של AMD :'( , , הם KSP הביאו לי חרא גנרי , לכן .... אין OC במהלך החודש הבא יהיה לי מיים על הכל ואז נראה אם NEO הוא OC טוב או לא
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים ליאור, בלי לשים לב אתה קצת נסחף בהתלהבות של הDFIאין ויכוח שהוא לוח מצויין ואוברקלוקר מעולהאבל הNEO4 לא נופל ממנו בהרבה באוברקלוקינגאמנם אין לו את טווח המתחים שהDFI נותן(בעיקר לזיכרון), אבל למשתמש עם TCCD למשל, ההבדל יהיה קטןאני לא מזלזל ביתרון הזה, אבל חוץ מלבעלי BH5, לרוב זה באמת לא ישנה.גם זה שהDFI מגיע לHTT של 400+ זה נחמד אבל בעולם האמיתי זה לא נותן יותר מדימספיק שהלוח יגיע יציב לאזור ה 330 HTT בשביל למצות את מלוא הפוטנציאל של המעבד (וזה עוד במקרה סופר אופטימי)ואת זה כל לוח NEO4 עושה (ועוד לוחות אולטרה רבים נוספים)בכל מקרה כשמדובר בלוחות ברמה הזאת, המעבד יגביל אותך הרבה לפני הלוח
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים בדיוק מה שאמרתיכל ULTRA הוא OC טובהעיקר הוא הקירור ובאמת חוץ מBH5 שאוכלים מתח כמו גדולים שום זכרון לא צריך את העודף מתח
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים בתור בעלים של a8n-sli deluxeאני יכול להגיד לך שאם היו אומרים לי שוב לקנות לוח בתקציב של עד 1200 שקל הייתי ללא ספק רוכש את ה dfi
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים זה בגלל שיש לך נסיון רע עם הלוח שקנית לא כל הלוחות "גרועים" כמו ה A8N-SLI מה גם שאתה לא מכיר לוחות אחרים (וסביר להניח שגם את הDFI אתה לא ממש מכיר) בקיצור, בא נאמר שאתה לא ממש אובייקטיבי בעניין
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.