פורסם 2002 ביולי 2523 שנים אוקיי בן דוד שלי טס ליפן(או סין, אני שכחתי...) ואני חושב לשדרג ת'מחשב לפנטיום 4אז חשבתי אולי זה זול שם? מישהו יודע?אני חושב על פנטיום 4 2.0 או 2.4 ביחד עם לוח של אסוס p4t533 ? או אולי אחר שמתאים? כי בלוחות לפנטיום 4 אני ממש לא מבין....ודבר אחרון, אם יהיה קילקול או משהו, באחריות למי אני פונה? ליפן? או ליצרן עצמו?תודה מראש!!!!
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים ביפן בייחוד ובטוקיו המחירים יותר גבוהים מבארץ וזה בדוק.והאחריות לא תקפה בחו"ל אם אתה קונה ביפן.עריכה:בסין לעומת זאת שווה מאוד לקנות.
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים אל תקנה ביפן נקודה זה באמת יותר יקר.תקנה בסין קוסטה ריקה מלזיה וכדומה רק לא יפן ודרום קוריאה שמה יותר יקר.
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים מחבר אוקייי בסין לקנותואיזה לוח כדאי לקנות?ואיזה זיכרון? (rdram של סמסונג, 800 מגה הרץ, לא טוב?)לוח אני צריך לוח יציב, שיתמוך גם באוברקלוק, ושלא יהיה יקר מידי, איזה אחד של אסוס יהיה טוב, רק דגם אני לא ממש יודע...
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים מחבר P4T533 ;Dעלה במוחי, אבל הוא יקר ? אני יברר מחירים היום...(נערך)איפה יש אותו בעולם? ארה"ב?
פורסם 2002 ביולי 2523 שנים דוד שלי גם נוסע לסין , אבל לא חשבתי לבקש ממנו לקנות לי מעבד ולוח אם .זה בטוח שם? זה לא יהיה זיוף?אם זה לא יהיה אז אני אבקש ממנו בטוח!תודה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.