פורסם 2005 ביוני 2920 שנים אז ככה, יש ברשותי שתי סטיקים של 256mb. אחד של חברה בשם Mosel והשני....השני ג'נרי (אל תסתכלו עלי ככה). שתיהם במהירות של 400MHz. עכשיו, אני רוצה לפתוח דף חדש עם סטיק של 512mb של חברה נורמלית (לפי מה שהבנתי - כמו Geil, Corsair ו- Kingston), אבל לפי מה שהבנתי אם אני מכניס לסלוט כרטיס זיכרון עם תזמון טוב: 2-2-2-5 לדוגמה, והזיכרונות האחרים בתזמונים לא ממש טובים (כמו הג'נרי שלי 3-4-4-8), אז אין ל-2-2-2-5 כל משמעות והוא פועל בתזמונים של הג'נרי. אז מה אתם ממליצים? כדאי להשקיע קצת יותר בזיכרון איכותי או לקנות עוד זבל ג'נרי זול כי כבר אין טעם?
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מחבר תמכור את מה שיש לך ותקנה אחד איכותי של 512 בתזמונים 2-2-2-5אחד של 512 יספיק? הרי רציתי להגביר את הזכרון RAM שלי. אם עכשיו יש לי 512 בתזמונים לא ממש טובים ומחר יהיה לי בתזמונים טובים - ההבדל יהיה כל כך משמעותי?
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מחבר הבנתי. דרך אגב, אני רוצה להבהיר שאני לא מתכוון לעשות שום OC לזכרונות אז אין לי צורך בכל הסטיקים עם ערכות הקירור המצורפות אליהם.עכשיו, חקרתי קצת ב-Panda ובדקתי זכרונות של corsair, חיפשתי 512mb ומצאתי מבחר מאוד גדול שנע בין 375 ש"ח ל-1137 ש"ח!איך אני אדע מה לבחור, ואיזה מהם הוא בתזמונים של 2-2-2-5?
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים יש פירוט קורסייר זה זיכרונות פיצוץ אז אם אתה לא סופר גיימר גם GeIL יספקו אותך זיכרונות מעולים... וגם יותר זולים
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים אם אתה לא מתכנן OC אז למה אתה צריך תיזמונים כלכך טובים? זה יקר..מספיק לך CAS 2.5 יספיק לך בהחלט, בלי קשר שאתה לא צריך קרוסיר, תיקח טוינמוס או א-דאטא או כל חברה אחרת.סטיק אחד של 512, נראה לי קצת אווילי לקנות, כי דואל זה חשוב (בייחוד אם יש לך ינטל).אני במקומך, או שהייתי משקיע 450-700 ש"ח (תלוי מאיפה אתה קונה), קונה שני סטיקים של 512, ממותגים, אבל רגילים (וולוו כאלה, נגיד של A-DATA מKSP), אם אין לך תקציב לזה, אז אני באמת לא מבין מה הדחף לקנות סטיק אחד של 512.
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים לא אמרתי שהוא חייב זה פשוט תיזמונים מעולים בטח שאם איןל ו כסף להשקיע אז צריך להתפשר על פחות, בכל מקרה תביא את התקציב את הבקשות ונראה מה אפשר למצוא
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מחבר אם אתה לא מתכנן OC אז למה אתה צריך תיזמונים כלכך טובים? זה יקר.. מספיק לך CAS 2.5 יספיק לך בהחלט, בלי קשר שאתה לא צריך קרוסיר, תיקח טוינמוס או א-דאטא או כל חברה אחרת. סטיק אחד של 512, נראה לי קצת אווילי לקנות, כי דואל זה חשוב (בייחוד אם יש לך ינטל). אני במקומך, או שהייתי משקיע 450-700 ש"ח (תלוי מאיפה אתה קונה), קונה שני סטיקים של 512, ממותגים, אבל רגילים (וולוו כאלה, נגיד של A-DATA מKSP), אם אין לך תקציב לזה, אז אני באמת לא מבין מה הדחף לקנות סטיק אחד של 512. תודה על התגובה המפורטת אז רגע, למה לא סטיק אחד של 512? כי פשוט יש לי רק 3 סלוטים של DDR על הלוח אם ושניים מהם מאוכלסים ע"י הסטיקים הג'נריים הנ"ל. מה אתה אומר על ה- A-DATA הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1103_1105&products_id=6127 האם הוא מספיק טוב בשביל הגיימר הממוצע עם המפרט הבא: Pentium 4 2.4Ghz GeForce fx 5700
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.