עבור לתוכן

מתכנן לקנות סטיק 512mb אבל לא יודע מה יתאים לשאר הסטיקים

Featured Replies

פורסם

אז ככה, יש ברשותי שתי סטיקים של 256mb.

אחד של חברה בשם Mosel והשני....השני ג'נרי (אל תסתכלו עלי ככה).

שתיהם במהירות של 400MHz.

momory.JPG

עכשיו, אני רוצה לפתוח דף חדש עם סטיק של 512mb של חברה נורמלית (לפי מה שהבנתי - כמו Geil, Corsair ו- Kingston), אבל לפי מה שהבנתי אם אני מכניס לסלוט כרטיס זיכרון עם תזמון טוב: 2-2-2-5 לדוגמה, והזיכרונות האחרים בתזמונים לא ממש טובים (כמו הג'נרי שלי 3-4-4-8), אז אין ל-2-2-2-5 כל משמעות והוא פועל בתזמונים של הג'נרי.

אז מה אתם ממליצים? כדאי להשקיע קצת יותר בזיכרון איכותי או לקנות עוד זבל ג'נרי זול כי כבר אין טעם?

פורסם

תמכור את מה שיש לך ותקנה אחד איכותי של 512 בתזמונים 2-2-2-5

פורסם
  • מחבר

תמכור את מה שיש לך ותקנה אחד איכותי של 512 בתזמונים 2-2-2-5

אחד של 512 יספיק? הרי רציתי להגביר את הזכרון RAM שלי. אם עכשיו יש לי 512 בתזמונים לא ממש טובים ומחר יהיה לי בתזמונים טובים - ההבדל יהיה כל כך משמעותי?

פורסם

יהיה הבדל בביצועים כמובן, אם אתה רוצה יותר נפח, אז תשקיע יותר כסף..

פורסם
  • מחבר

הבנתי. דרך אגב, אני רוצה להבהיר שאני לא מתכוון לעשות שום OC לזכרונות אז אין לי צורך בכל הסטיקים עם ערכות הקירור המצורפות אליהם.

עכשיו, חקרתי קצת ב-Panda ובדקתי זכרונות של corsair, חיפשתי 512mb ומצאתי מבחר מאוד גדול שנע בין 375 ש"ח ל-1137 ש"ח!

איך אני אדע מה לבחור, ואיזה מהם הוא בתזמונים של 2-2-2-5?

פורסם

יש פירוט קורסייר זה זיכרונות פיצוץ אז אם אתה לא סופר גיימר גם GeIL יספקו אותך זיכרונות מעולים... וגם יותר זולים

פורסם

אם אתה לא מתכנן OC אז למה אתה צריך תיזמונים כלכך טובים? זה יקר..

מספיק לך CAS 2.5 יספיק לך בהחלט, בלי קשר שאתה לא צריך קרוסיר, תיקח טוינמוס או א-דאטא או כל חברה אחרת.

סטיק אחד של 512, נראה לי קצת אווילי לקנות, כי דואל זה חשוב (בייחוד אם יש לך ינטל).

אני במקומך, או שהייתי משקיע 450-700 ש"ח (תלוי מאיפה אתה קונה), קונה שני סטיקים של 512, ממותגים, אבל רגילים (וולוו כאלה, נגיד של A-DATA מKSP), אם אין לך תקציב לזה, אז אני באמת לא מבין מה הדחף לקנות סטיק אחד של 512.

פורסם

Gigabot למה נראה לך שהוא ממש חייב סטיק עם תזמונים של 2-2-2-5?

פורסם

לא אמרתי שהוא חייב זה פשוט תיזמונים מעולים בטח שאם איןל ו כסף להשקיע אז צריך להתפשר על פחות, בכל מקרה תביא את התקציב את הבקשות ונראה מה אפשר למצוא :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אם אתה לא מתכנן OC אז למה אתה צריך תיזמונים כלכך טובים? זה יקר..

מספיק לך CAS 2.5 יספיק לך בהחלט, בלי קשר שאתה לא צריך קרוסיר, תיקח טוינמוס או א-דאטא או כל חברה אחרת.

סטיק אחד של 512, נראה לי קצת אווילי לקנות, כי דואל זה חשוב (בייחוד אם יש לך ינטל).

אני במקומך, או שהייתי משקיע 450-700 ש"ח (תלוי מאיפה אתה קונה), קונה שני סטיקים של 512, ממותגים, אבל רגילים (וולוו כאלה, נגיד של A-DATA מKSP), אם אין לך תקציב לזה, אז אני באמת לא מבין מה הדחף לקנות סטיק אחד של 512.

תודה על התגובה המפורטת :)

אז רגע, למה לא סטיק אחד של 512?

כי פשוט יש לי רק 3 סלוטים של DDR על הלוח אם ושניים מהם מאוכלסים ע"י הסטיקים הג'נריים הנ"ל.

מה אתה אומר על ה- A-DATA הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1103_1105&products_id=6127

האם הוא מספיק טוב בשביל הגיימר הממוצע עם המפרט הבא:

Pentium 4 2.4Ghz

GeForce fx 5700

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים