עבור לתוכן

עדיף כמות זיכרון גדולה וכרטיס מסך חלש או כמות זיכרון קטנה וכרטיס מסך חזק ?

Featured Replies

פורסם

מה עדיף מבין שתי האפשרויות האלה מבחינת ביצועים:

RADEON 9600XT 128MB+512MB PC3200

VS

RADEON 9550 128MB+1gb PC3200

???

פורסם

האפשרות השניה בגדול!

הזיכרון יתן לך יתרון עצום ואת הפער בין הכרטיסים אתה יכול בקלות לשנות בעזרת OC ופתיחת צינורות!

אתה יכול להפוף את ה9550 ל9600XT בקלות אחי!

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה על התשובה:). אני אלך על האפשרות השנייה.

אני אפרסם פוסט חדש בפורום אוברקלוק בנושא, אם אתה מבין בבקשה תגיב לי שם עוד מעט :).

פורסם

ל9550 אין שום פתיחת צינורות!, בנאדם, כמה שאתה גמורים...

עכשיו, בתקווה שיצליח לך האוברקלוק אתה תוכל להגיע עם ה9550 לרמה של 9600פרו פחות או יותר, במקרה ואתה מגיע ועושה אוברקלוק, בהחלט 1GB + 9550 עדיף, אבל במקרה שאתה לא מתכוון להתעסק עם אוברקלוק ושטויות, לך על 512+9600XT.

פורסם
  • מחבר

אני מתכנן OC קטן שיגיע לרמה של R9600PRO כמעט.

פורסם

אז לך על האפשרות השניה :xyxthumbs:

פורסם

עדיף כרטיס מסך חזק.

ה-9550 בכלל לא מתחרה ב-9600XT, גם באוברקלוק מקסימלי.

פורסם

לטעמי עדיף לקחת כרטיס מסך חזק, משום שזיכרון הרבה הרבה הרבה יותר זול לשדרג, אם תבדוק ב KSP תראה את המחיר המצחיק של ADATA MT 512 ותבין למה אני מתכוון.

כרטיס מסך יותר יקר לשדרג אין מה לעשות.

אני לא יודע מה המפרט שלך כרגע, אבל תן מפרט, דרישות ותקציב, ואולי תתחיל בכרטיס מסך יותר רציני ובעוד חודש חודשיים תשדרג זיכרון.

היום 9600XT הוא כרטיס LOW-MID אז תראה מה האפשרויות שלך.

פורסם

9550 באוברקלוק מקסימאלי או אופטימאלי מגיע לרמות של 9600פרו, 9600פרו לא בהרבה פחות טוב מ9600XT ודוגרי, אם אתם מרגישים את ההבדל בין שני הכרטיסים אתם חייזרים!, כי הוא לא מורגש!

בקיצור, קח זיכרון!

פורסם

9550 באוברקלוק מקסימאלי או אופטימאלי מגיע לרמות של 9600פרו, 9600פרו לא בהרבה פחות טוב מ9600XT ודוגרי, אם אתם מרגישים את ההבדל בין שני הכרטיסים אתם חייזרים!, כי הוא לא מורגש!

בקיצור, קח זיכרון!

אז אני חייזר :smile1:

יש לי 9550 שפועל קצת יותר מהר מ9600P ויש לי גם 9600XT ויש הבדל ביניהם!

פורסם

לדעתי עדיף לך ללכת על האפשרות הראשונה... 512 MB זה בהחלט מספיק... ופי שנאמר פה קודם, 9550 לא מתחרה ב9600XT גם באוברקלור מקסימלי.

פורסם

לשדרג כרטיס מסך אח"כ זה אומר להפסיד את השווי של ה 9550 ולהוסיף את העלות של הכרטיס הבא

לשדרג זכרון אח"כ זה אומר להוסיף את העלות של הזכרון לא יותר

לכן עדיף כרטיס מסך יותר חזק

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה על התשובות. כנראה אלך על כרטיס מסך חזק ומעט זיכרון ואוסיף כמו שייעצתם זיכרון בעתיד :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים