פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מחבר דיברתי הרגע עם Pandas ועם עוד חנות שניהם המליצו לי על 64-BIT... ( בתור אנשי מכירותהיו ממליצים לי על ההכי יקר אבל בכל זאת ה 64)הם אמרו שלביצועים שלי זה ממש לא יעיל המעבד הכפולאולי אני יפרט יותר למה אני משתמש אז ככה:בנייה ועיצוב אתרים התוכנות האלה: photoshop , flash, shockwave, dreamwaverמוסיקה: logic,cubase,soundforge8.0ובמוסיקה גם encode של מוסיקה...יש לציין שאני לא משחק במחשב כלל..הם אמרו שעדיף לקחת עוד זכרון
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים ליישומים של בניית אתרים זה לא ממש יעזור (לדעתי, לא בדקתי את זה)אבל למוזיקה זה ייתן שיפור עצום - תוכנות כאלה יודעות לנצל ריבוי מעבדים\ליבותבשביל 300 שקל זה יהיה תוספת עצומה לביצועים, גם אם לחנות קשה כרגע לספק לך את המוצר אז הם דוחפים אלטרנטיבה
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מחבר אה אוקיי זה על אותו לוח הבנתי.....אני נראה לי יילך על זה עם 512 זכרון בנתייםעוד חודשיים נוסיף עוד ...שאלה לי אליך אפשר להשים על הלוח3x512 זכרון ? יש מקום ?
פורסם 2005 ביוני 2920 שנים מחבר אההה הבנתי אותך כן אינ רואה עכשיו בתמונהאחד שחור אחד צהוב... x2אוקיי תודה אז אני יקנה כבר גיגה אחד בנתיים במהשך נוסיףיש הבדל בביצועים בין 667 ל 533 ?כי זה יוצא הרבה יותר
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.