עבור לתוכן

נראה לי זה הולך להיות אחד מהמשפטים המסוקרים ביותר בעולם המחשבים AMD VS INTEL

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

גם אם מישהו יגי דלי את'לון 64 ובזה יסתכם הידע שלו על המחשב החדש שלו, זה יעצבן אותי...

• תגובות 36
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

זה ממש עצוב, אני מקווה שיום אחד, אולי... אבל רק אולי יבוא חבר שלי ויגיד לי שהוא קנה מחשב חדש... "אטלון 64" ויתמלא בתחושת גאווה גדולה עוד יותר.

מרגש. :'(

פורסם

Souless

חברה אחת לא משנה כמה היא תהיה גדולה לא יכולה להיות קרטל

ומונופול היא חברה ששולטת על רוב מוחלט של השוק, ולכן גם כפופה לחוקים מגבילים מאוד שמונעים ממנה לנצל את המעמד שלה כדי לחסל מתחרות

פורסם

לאינטל יש עוד חברות שעובדות תחתה.

והכוונה שלי הייתה שאינטל היא מאין קרטל שכזה שפשוט לוחצת על שאר החברות כמו סלולר פה שאם יש הורדת מחירים אז תמיד זה מתבצע ביחד ואתה אף פעם לא רועה מצב שסלקום מציעה מחיר לדקה הרבה יותר זול מאורנג או מפלאפון זה תמיד בערך אותו מחיר.

אבל מונופל אינטל לא כי ישנן חברות(לא רק אחת)אחרות שמייצרות מעבדים ואינטל לא הוציאה אותם מהשוק.

פורסם

לדעתי כל המשפט הזה הוא תעלול פרסומי של AMD - המשפט עוד לפני שהתחיל הפך להיום נושא חדשותי שהעלה את AMD על המפה יותר מכפי שהייתה לפני הכרזת המשפט.

אני צופה ניצחון ל-INTEL אך הניצחון הפרסומי יהיה של AMD שכן אין לה מה להפסיד בטביעה כזאת מלבד כמה מליונים בודדים על הוצאות משפט שבטוח יש לה מאיפה להוציא אותם

פורסם

לאינטל יש עוד חברות שעובדות תחתה.

והכוונה שלי הייתה שאינטל היא מאין קרטל שכזה שפשוט לוחצת על שאר החברות כמו סלולר פה שאם יש הורדת מחירים אז תמיד זה מתבצע ביחד ואתה אף פעם לא רועה מצב שסלקום מציעה מחיר לדקה הרבה יותר זול מאורנג או מפלאפון זה תמיד בערך אותו מחיר.

אבל מונופל אינטל לא כי ישנן חברות(לא רק אחת)אחרות שמייצרות מעבדים ואינטל לא הוציאה אותם מהשוק.

איך אינטל יכולה להיות קרטל אם היא תאגיד בודד?

זה שיש לה חברות בנות זה יפה מאוד, אבל זה עדיין תאגיד אחד

קרטל זה כמה חברות מתחרות שחותמות על הסכמים בשביל לקבוע סטטוס קוו שיהיה רווחי מאוד להם

פורסם

אני מסכים עם סולידוס , המשפט הזה בכל מקרה יעזור לAMD :

1.יש סיכוי לנצח ואז זה רווחים אדירים

2.עכשיו AMD מופיעה בכל עיתון , הגברת מודעות זה בדיוק מה שהם מחפשים , זה כמו באג הFDIV שהיה במעבדי הפנטיום הראשונים של אינטל שהופיע בכל העיתונים והפך את פנטיום למותג כזה חזק.

3.AMD לאינטל במהלך הזה תדמית של חברה מרושעת , זה יכול בהחלט לתרום למכירות של AMD.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים