עבור לתוכן

נראה לי זה הולך להיות אחד מהמשפטים המסוקרים ביותר בעולם המחשבים AMD VS INTEL

Featured Replies

פורסם

כל כך לא שייך לפורום הזה ::)

זה שייך לפורום כללי.

אולי מספיק עם ההערות האלו?

אם הייתי מרגיש צורך, הייתי מעביר את הדיון

• תגובות 36
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוריפ אבל ההבדל בין התביעה נגד מיקרוסופט לבין התביעה נגד אינטל היא שלהאשמה נגד מיקרוסופט היו הוכחות בשטח

המדיה פלייר היה בתוך כל וינדוס ובעזרת בדיקה קטנה של קוד מקור אפשר היה בקלות לראות אם היא מגבילה נגנים אחרים

נגד אינטל יצטרכו להביא חנויות שמוכנות להעיד

אני לא זה שעשיתי את ההשוואה, אני רק תיקנתי את העובדות לגבי המשפט של מיקרוסופט...

זה היה זה שמעלי...

פורסם

המשפט נגד מיקרוסופט לא הביא שופ תוצאה בסופו של דבר היא מונופול בדיוק כמו שהייתה מקודם.

בקשר ל AMD VS INTEL זה קצת שונה כי דווקא AMD לא כל כך חלשה והיא מאוד מתפחת בשנים האחרונות אבל שוב אין הוכחות וכל זה תכינה של כסף וזמן משפטי.

מה שכן לפי דעתי AMD מקווה פשוט לפתוח את העיניים ליותר אנשים ע"י התביעה הזאתואולי קצת להפחיד את אינטל, לפי דעתי כל המשפט הזה היא פירסומת אחת גדולה.

פורסם

לדעתי AMD יודעים שהם יפסידו, אבל הם מנסים לגרור הייפ ולשבש את מהלך התוכניות של אינטל.

כפי שמישהו אמר - AMD מרגישה נחיתות.

פורסם

חברה זה עכשיו הגיע אליי

תפוחים הולך לשמש עד במשפט לטובת AMD כמובן :smile1:

אולי מספיק עם ההערות האלו?

אם הייתי מרגיש צורך, הייתי מעביר את הדיון

תפעיל את ההגיון קצת ותבין שאנחנו צודקים ::)

אין בדיוק הזה שום קשר למעבדים לוחות אם וזכרונות

מדובר על משפט פומבי בין שתי חברות ענק

זה שהן במקרה מייצרות מעבדים לא קושר אותן לפורום הזה

פורסם

"חבר התפוחים"

:lol: :lol: :lol:

פורסם

זה דיון על המשפט או דיון על תפוחים?

לעניין או שהדיון ינעל

פורסם

לדעתי הם יפסידו ובגדול{AMD כמובן}.

פורסם

חברה זה עכשיו הגיע אליי

תפוחים הולך לשמש עד במשפט לטובת AMD כמובן

וואו אילו צחוקים... לא רק שיש כאן ירידות גרועות הן גם באות מסיבות מטופשות וילדותיות.

בסדר, הבנו שאתם לא אוהבים אותו... אבל הוא בסך הכל פאן-בוי, אנשים אמורים להבין את זה, אז למה סתם לריב?

פורסם

^^^^^

:screwy:

פורסם

המשפט נגד מיקרוסופט לא הביא שופ תוצאה בסופו של דבר היא מונופול בדיוק כמו שהייתה מקודם.

בקשר ל AMD VS INTEL זה קצת שונה כי דווקא AMD לא כל כך חלשה והיא מאוד מתפחת בשנים האחרונות אבל שוב אין הוכחות וכל זה תכינה של כסף וזמן משפטי.

מה שכן לפי דעתי AMD מקווה פשוט לפתוח את העיניים ליותר אנשים ע"י התביעה הזאתואולי קצת להפחיד את אינטל, לפי דעתי כל המשפט הזה היא פירסומת אחת גדולה.

רוב האנשים לא יודעים מה זה AMD ומכירים רק אינטל. (זה נקרא מונופול?)

פורסם

רוב האנשים לא יודעים מה זה AMD ומכירים רק אינטל. (זה נקרא מונופול?)

רוב הישראלים גם לא יודעים מה זה אינטל

הם חושבים פנטיום 4 זה חברה :lol:

פורסם

רוב הישראלים גם לא יודעים מה זה אינטל

הם חושבים פנטיום 4 זה חברה :lol:

חחח הרגת אותיי עכשיו :lol: :lol: :lol:

בדוגרי זה נכון! רוב האנשים שאני מכיר חושבים שפנטיום 4 זאת החברה..חחח :lol:

פורסם

STROKER- אני משתתף בצערך שאתה מוקף באנשים "חכמים" כל כך.

GHOST- חברה שהיא מונופול זה לא אומר שמכירים רק אותה ,אלה שהחברה כל כך גדולה שהיא מצליחה לסגור או פשוט לקנות כל חברה המתנגדת לה כמו שבזק הייתה עד לא מזמן.

או למשל קרטל חברת הסלולר בארץ.

אישית הייתי אומר שאינטל היא קרטל אבל לא בגלל שלא מכירים את AMD אלה בגלל שהם כופים על חברות אחרות להשתמש במוצרים שלהם.

פורסם

חחח הרגת אותיי עכשיו :lol: :lol: :lol:

בדוגרי זה נכון! רוב האנשים שאני מכיר חושבים שפנטיום 4 זאת החברה..חחח :lol:

חחחחחחחחח...........

כזה חבר שלי בא אליי "אתה יודע קניתי מחשב חדש?"

אני כזה "אהההה יפה מאוד... מה אתה יכול לספר לי עליו".... והוא מתלהב ומתמלא בתחושת גאווה "פנטיום 4"

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

הוא אפילו לא יודע מה זה אומר!!!!!

וככה זה כללללל האנשים הממוצעים שלא ממש מתעמקים במחשבים וקונים מחשבים ממודעות בעיתונים.

זה ממש עצוב, אני מקווה שיום אחד, אולי... אבל רק אולי יבוא חבר שלי ויגיד לי שהוא קנה מחשב חדש... "אטלון 64" ויתמלא בתחושת גאווה גדולה עוד יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים