עבור לתוכן

נראה לי זה הולך להיות אחד מהמשפטים המסוקרים ביותר בעולם המחשבים AMD VS INTEL

Featured Replies

• תגובות 36
  • צפיות 2.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אישית אני חושב שלא יצליח להם המשפט וזה חבל כי אינטל באמת מנצלת לרעה את המונופול שלה.

זה כמו עכשיו מישהו יקום בארץ ויתבע את חברת החשמל.

פורסם

מכיוון שהאנגלית שלי מעט אילגת, לא הבנתי יותר מידי, מישהו יכול להסביר את זה קצת יותר מפורט בעברית?

פורסם

גם לי לא היה ממש כוח לקרוא את זה אז בכמה מילים מה קורה שם ?

נשמע מענייין אבל חבל על המאמץ... (התביעה)

פורסם
  • מחבר

בקיצור:

AMD תובעת את INTEL על זה שהיא מחייבת עסקים של הרכבת מחשבים להשתמש המעבדים שלה....

היא מציבה אולטימטומים...

בהנחה שAMD יוכיחו את זה, INTEL תוכרז כמונופול והיא תאלץ לשלם לAMD הרבה מאוד כסף ותאלץ לשנות חוזים...

השאלה איך הם יוכיחו את זה...

סד"כ דיונים כאלה נעשים בפורומים קטנים וחותמים על מסמכים סודיים שאם הם יחשפו אותם, אינטל תוכל לתבוע אותם בחזרה על הפרת סודיות...

פורסם

למי שקשה עם האנגלית יש כתבה על הנושא בYNET

פורסם

לפי דעתי אין מצב יתליחו להוכיח דבר כזה, והסיכוי היחידי הוא שאיזושהיא חברה גדולה מאוד פשוט תעיד במשפט ותביא הוכחות, אני בספק שחברה תעשה דבר כזה כי אז היא תסכן את עתידה ויחסזיה עם אינטל.

היה הרי משפט כזה נגד מיקרוסופט ובסוף נראה לי יצא מזה כלום לא?

פורסם
  • מחבר

דווקא נגד מייקרוסופט זה מצליח...

זה נהיה מאוד "אין" בזמן האחרון לתבוע חברות גדולות...

חברה תובעת את אפל על ממשק הITUNES (עכשיו היא נזכרה?), את מייקרוסופט תובעים על ימין ועל שמאל (ע"ע EU VS MICROSOFT) וכו'...

מייקרוסופט הפסידה נגד הEU וחוייבה לשלם פיצויים גדולים מאוד ולהוציא גרסת ווינדוז מיוחדת לEU (תוספת של N)...

פורסם

למה במקום לבנות השלכות ע"י שימוש במשפט שמייקרוסופט הייתה מעורבת בו,אף אחד לא נתן צפי ליום שאחרי?

אין מקום להשוואה בכלל...אמנם מעורבים שני מונופולים ואמנם מעורבות גם שתי חברות קטנות פגיעות וחסרות אונים...אך במקרה הזה עולם החומרה לא מתנגש עם עולם התכנה.

לדעתי,לנוכח ההיפ שיש סביב המשפט,גם עם AMD ינצחו מלבד תביעה כספית שעלולה לפגוע\להגביל את אינטל אהובתי הם לא ירוויחו כלום,אולי ירימו את המורל של כמה תפוחים בודדים...

אבל!המעניין הוא(לדעתי ולדעתי,ועוד פעם - לדעתי) שהיה וAMD יכנסו חזק חזק באינטל (למשל יפגעו עם אבן בין עיניה ויהפכו למלך ג'ינג'י צעיר) אינטל תצמח ותתפתח והעולם החומרה,טוב - WILL NEVER BE THE SAME.

מעוניין לשמוע צפי של אחרים!!!(ואני בטוח שהאחרים גם)

פורסם

כל כך לא שייך לפורום הזה ::)

פורסם

אוריפ אבל ההבדל בין התביעה נגד מיקרוסופט לבין התביעה נגד אינטל היא שלהאשמה נגד מיקרוסופט היו הוכחות בשטח

המדיה פלייר היה בתוך כל וינדוס ובעזרת בדיקה קטנה של קוד מקור אפשר היה בקלות לראות אם היא מגבילה נגנים אחרים

נגד אינטל יצטרכו להביא חנויות שמוכנות להעיד

פורסם

כל כך לא שייך לפורום הזה ::)

פאק הבנאדם צודק!!!זה שייך בכלל לפורום מודינג ואלקטרוניקה!!!

אתה גם מדבר שטויות וגם שם ת'גילגול עיניים הזה בסוף-נחמד מצדך!

פורסם

האם AMD פתאום מתחילה להרגיש רגשי נחיתות?

פורסם

זה שייך לפורום כללי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים