עבור לתוכן

מספר כרטיסי ביקור בפוטושופ

Featured Replies

פורסם

ראיתי שלפני כמה ימים ילד אחד מהפורום רצה תוכנה מיוחדת לכרטיסי ביקור הוא דיי עשה לי חשק ואני הכנתי כמה בפוטושופ הנה דוגמאות למה שניתן להגיע בעזרת הפוטושופ וקצת יצירתיות וכמובן שאני רק רשמתי יקיר עיצובים ניתן להוסיף כל פריט אחר שרוצים..

[attachment deleted by admin]

פורסם
  • מחבר

והנה עוד..

ויש לי שאלה אם אני רוצה שהפרטים שלי יופיעו מאחורי הכרטיס...

איך אני עושה שזה ידפיס על אותו דף ובאותו מקום של הכרטיס שנמצא בצד השני את הפרטים שלי אם זה בכלל אפשרי??

[attachment deleted by admin]

פורסם

נדמה לי שכותבים Design ::)

פורסם
  • מחבר

lol איך לא שמתי לב

אופסייי עכשיו צריך לתקן את הכל ולעלות מחדש חמש דקות עבודה וזה מוכן..

פורסם

חחח מסכן!

אהבתי במיוחד תחלק השני

פורסם
  • מחבר

חחח...

זה ךא היה כזה נורא כמו הקטע של העריכה זה ממש נורא

**[glow=red,2,300]המלצה לאדמין ולמרכבי המערכת[/glow]**

עשו שבעריכה יהיה ניתן להחליף קבצי תמונות ככה ניתן רק להוריד אז יצא ככה שנכנסתי לעריכה מחקתי את כולם עשיתי אוקיי ואז שוב נכנסתי בשביל להחליף התהליך מתסכל נורא וארוך לצומת לבכם!!

ותודה גם אני אהבתי יותר את החלק השני השקעתי יותר בו..

פורסם

נחמד לא רע..

אבל כמה דברים:

1). התינוק הזה ששמת, זה ממברשת שיש עליה זכויות :) אז זה קצת בעיה לשים את זה בכרטיס ביקור שאת הכנת..חח

2). רושמים Design ולא Desing

3). הכרטיסים לא רעים בכלל ! אבל בכרטיסי ביקור יש בעיקר תוכן מלל לשם מה הכרטיס, זה יותר כמו מספר מגניב של חתימות שזה גם טוב :)

פורסם
  • מחבר

נחמד לא רע..

אבל כמה דברים:

1). התינוק הזה ששמת, זה ממברשת שיש עליה זכויות :) אז זה קצת בעיה לשים את זה בכרטיס ביקור שאת הכנת..חח

2). רושמים Design ולא Desing

3). הכרטיסים לא רעים בכלל ! אבל בכרטיסי ביקור יש בעיקר תוכן מלל לשם מה הכרטיס, זה יותר כמו מספר מגניב של חתימות שזה גם טוב :)

1.אני יודע שזאת מברשת אבל הורדתי אותה והיא חינמית ככה שלא היה רשום שאסור להשתמש בה..

2.בקשר לטעות עם הDESIGN תיקנתי מלבד הכרטיס האחרון שבו איחדתי את הליירים ולא היה לי כח להתחיל מחדש אז השארתי ככה..

3.העיקרון שזה הכרטיס אבל המלל מתווסף רק אחרי שאני יבחר 4 מתוך עוד רשימה ארוכה אני יוסיף את הפרטים כמו טלפון וכל השאר..

תודה לך על המחמאות

ותגידו לי אתם יודעים איך אני יכול לעשות שאני ידפיס את הפרטים על אותו דף מי צידו השני בדיוק באותה מקום של הצד החזותי של הכרטיס למישהו יש מושג כיצד???

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים