עבור לתוכן

כפולי הליבה של אינטל בארץ..

Featured Replies

• תגובות 33
  • צפיות 2.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

בהנחה שהכפול ליבה הכי פשוט יעלה באזור 1500 שקל את מי יותר שווה להביא amd 3500 או כפול ליבה פשוט?

פורסם

ה4800 שבנועה הוא או מיבוא בלתי רשמי במידה והוא זמין במלאי או שהם מסתמכים על כך שהיבואן (טק דאטה פרסמו שהשיווק יתחיל בתחילת חודש שביעי, ממש עוד כמה ימים) ממש בימים הקרובים ישווק את מעבדי האטלון X2 ולהם יש עד 7 ימים לספק את המוצר במקרה שאיזה מטורף יזמין אחד.

ובודאי שעדיף אטלון 4200 עם שני ליבות של 2.2 ועם 512K מאשר 3500 שהוא בעל ליבה אחת בלבד של 2.2 ובעל אותו זכרון מטמון כמובן שזה בהנחה שהם יהיו באותו מחיר מה שממש לא נראה לי סביר. לדעתי המחיר ינוע בין 2000 ל3000 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

ה4800 שבנועה הוא או מיבוא בלתי רשמי במידה והוא זמין במלאי או שהם מסתמכים על כך שהיבואן (טק דאטה פרסמו שהשיווק יתחיל בתחילת חודש שביעי, ממש עוד כמה ימים) ממש בימים הקרובים ישווק את מעבדי האטלון X2 ולהם יש עד 7 ימים לספק את המוצר במקרה שאיזה מטורף יזמין אחד.

ובודאי שעדיף אטלון 4200 עם שני ליבות של 2.2 ועם 512K מאשר 3500 שהוא בעל ליבה אחת בלבד של 2.2 ובעל אותו זכרון מטמון כמובן שזה בהנחה  שהם יהיו באותו מחיר מה שממש לא נראה לי סביר. לדעתי המחיר ינוע בין 2000 ל3000 ש"ח.

אחי הכפול ליבה הכי פשוט של amd עולה 3800 שקל אני מדבר על הכפול הכי פשוט של אינטל אם אני לא טועה 2.8..

פורסם

what the point of your question?what you mean by"worth to bring here"?

if you do alot multitasking even x2 4200 its gonna be better then fx57

if you dont,then any CPU within your budget gonna be ok

פורסם
  • מחבר

אחי זה מעצבן שאתה רושם באנגלית אני מוכן לתרום לך מקלדת בעברית:)

השאלה היא אם אני קונה מחשב לשנתיים שלוש אני מניח שעד אז יהיו משחקים שיתמכו בליבה כפולה ואז 4200x2 יתחן את fx57

פורסם

thanks for sugestion,im realy short cpl$ for x2 4800,lol

about games ,we gonna see alot more games ,then ppl thinking,using full potential of x2 in next 6 months

but in previos post im reffering for allaround purposes-games,office apps,vid.+audio apps.

if use alot multitasking x2 4200 is better then fx57-NOW

פורסם

השאלה היא אם אני קונה מחשב לשנתיים שלוש אני מניח שעד אז יהיו משחקים שיתמכו  בליבה כפולה ואז 4200x2 יתחן את fx57

עד המנוע הבא של Unreal כולל אין לך מה לצפות

ואם עד השיחרור שלו הכפולי ליבה לא יהיו Mainstream חזק של רוב המחשבים (מה שלא צפוי גם בתחזיות הוורודות ביותר של אינטל ו AMD) אף חברה לא תשחרר מנוע גרפי לכפולי ליבה

פורסם
  • מחבר

שמע לדעתי לamd ולאינטל יש רצון לראות משחקים שיתמכו בכפולי הליבבה בשביל להגדיל את נתח השוק של כפולי הליבה ולכן אני מאמין שהם ימריצו את חברות המשחקים שיפתחו משחקים שיתמכו בכפולי הליבה..

פורסם

שמע לדעתי לamd ולאינטל יש רצון לראות משחקים שיתמכו בכפולי הליבבה בשביל להגדיל את נתח השוק של כפולי הליבה ולכן אני מאמין שהם ימריצו את חברות המשחקים שיפתחו משחקים שיתמכו בכפולי הליבה..

ובגלל התמיכה של אינטל ו AMD בטח החברות פיתוח יוציאו משחקים במיליוני דולרים שמתאימים בדיוק לכמה אחוזים בודדים מהשוק?

:nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

פורסם
  • מחבר

אם אינטל וamd מוציאים בשנה בסביות 10 מיליארד דולר לפירסום אני מאמין שכמה מיליוני דולרים לא אמורים להשפיע עליהם..

פורסם

אם אינטל וamd מוציאים בשנה בסביות 10 מיליארד דולר לפירסום אני מאמין שכמה מיליוני דולרים לא אמורים להשפיע עליהם..

אבל זה לא משנה את העובדה ששום חברה שיש לה מנהל פיתוח עם ראש על הכתפיים (ואם לא היה לו לא הייתה כבר חברה)

לא תוציא משחק שמיועד מראש לאחוזים בודדים של אנשים מהעולם

פורסם

אף אחד לא מדבר על משחק בלעדי לכפולי הליבה

אלא למשחק שידע לנצל את 2 הליבות

כך שתהיה סיבה גם לגיימרים לקנות את המעבד הזה

כלומר, החברה שמפתחת את המשחק לא מגבילה את השוק אליו היא פונה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים