עבור לתוכן

בעיה עם רמקולים חדשים

Featured Replies

פורסם

שלום :D

קניתי לאחרונה את sbs 560 של creative ... בעלי 5.1 ערוצים,

על האריזה כתוב שמומלץ להשתמש ב sound blaster כדי להגיע לביצועים המקסימלים של הרמקולים האלה.

בינתים כרטיס הקול שלי עובד טוב והוא בנוי על הלוח אם - nforce 2(6.1 ch)audio או משהו כזה.

האם כדי לבזבז 200 שקל על כרטיס קול חדש? האם איכות המוזיקה באמת תישתפר?

בתודה ילד מפגר44 :kopfpatsch:

פורסם

אני אישית חושב שאתה תרגיש בהבדל

פורסם

חייב להיות הבדל...

כי כרטיס קול מובנה חייב להיות גרוע יותר מכרטיס קול לא מובנה...

וגם רשמו לך על הקופסה אז כנראה לא סתם... (או שהם רוצים שתקנה כרטיס מסך שלהם :jump:)

פורסם

על האריזה כתוב שמומלץ להשתמש ב sound blaster כדי להגיע לביצועים המקסימלים של הרמקולים האלה.

בינתים כרטיס הקול שלי עובד טוב והוא בנוי על הלוח אם - nforce 2(6.1 ch)audio או משהו כזה.

כל כרטיסי האון בורד הם גרועים.

WTF

פורסם

הם לא גרועים... הם מינימליים...

הייתי אומר לא טובים אבל לא גרועים...

אפשר לשמוע דרכם מוזיקה...

פורסם

די לכתוב תשובות "שבלונה" כל הזמן. אתם באים לעזור לבנאדם, תהיו אדיבים וחכמים, למה סתם לבאס אנשים שבאים לעזרה?

בכל מקרה,

עם רמקולים כאלה, אני בספק שתרגיש בהבדל בין האונבורד לכרטיס נפרד וזול.

הכי טוב שתנסה להשיג מחבר איזה כרטיס, זרוק אותו פמינה, תקשיב שעה שעתיים - אני חושב שאתה תסכים איתי. ואם לא, הרווחת (או הפסדת 200 שקל :) )

פורסם

די לכתוב תשובות "שבלונה" כל הזמן. אתם באים לעזור לבנאדם, תהיו אדיבים וחכמים, למה סתם לבאס אנשים שבאים לעזרה?

בכל מקרה,

עם רמקולים כאלה, אני בספק שתרגיש בהבדל בין האונבורד לכרטיס נפרד וזול.

הכי טוב שתנסה להשיג מחבר איזה כרטיס, זרוק אותו פמינה, תקשיב שעה שעתיים - אני חושב שאתה תסכים איתי. ואם לא, הרווחת (או הפסדת 200 שקל :) )

סוףסוף תגובה נורמלית

ךפותח הת'ראד, לא כל כרטיסי האונבורד גרועים, אמנם רב אם לא כל כרטיסי הקול המובנים חלשים בהרבה מכרטיסים חיצונים, תלוי למי משווים אותם

הרמקולים שלך לא ברמה כל כך גבוהה, וגם אם תחליף כרטיס אני בספק אם תבדיל.

ההחלטה מאוד פשוטה : אתה שומע טוב עם המובנה? אל תחליף. לא מרוצה? תחליף, אבל תזכור שאלו רמקולים יחסית זולים, ואיכות הקול תלויה יותר בהם מאשר בכרטיס.

פורסם

קניתי לפני כמה חודשים את האודיג'י ווליו ב250 לאוזניות החדשות שבחתימה ובהחלט שמתי לב להבדל ענק גם עם הקראטיב 4.1 המאוד ישנים שלי לעומת

ה ALC850 על הלוח אם

פורסם

תגיד אתה לא חשבת לרגע שהם כותבים את זה בגלל שהכרטיס קול מיוצר על ידי קריאייטיב?

דרך אגב, היום נקנה לאח שלי הכרטיס קול המדובר כי האונבורד נשרף ואין הבדל שמורגש לאוזן.

פורסם

שמע אני חושב שבכל מיקרה כדאי לך ליקנות ואח"כ לחסוך לרמקולים ואז תיהיה לך מערכת יותר טובה או אם אתה שומע מוזיקה אז רק תיקח אוזניות

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים