פורסם 2005 ביוני 2720 שנים שלוםיש בבעלותי Geforce 6800NU 128MB 256BIT של PNYלפני כמה ימים יצאו הדרייברים החדשים של NVIDIA [גירסא 77.72]מכיוון והרבה זמן לא עידכנתי דרייברים,החלטתי להוריד ולהתקיןלאחר ההתקנה,הכל נראה בסדר גמורב3DMARK05 קיבלתי תוצאה גבוה בכמעט 200 נקודות מהבדיקה האחרונהובמשחק GTA:SA חלה עליה ניכרת בFPS הממוצעאבל אז התחלתי לשים לב לבעיות...תחילה-כל קובץ מסוג MPEG או WMV רץ בצורה מחורבשת-כל פעם שאני מריץ סרטון בפורמט כזה,המחשב מציג אותי ב6 צבעים [וזה נראה זוועתי]..זה קורה גם בסרטונים של משחקים ותוכנות.גרוע מזה-המשחק RIDDICK:ESCAPE FROM BUTCHERS BAY לא נתמך ע"י הדרייבר הזה [המשחק חושב שהכרטיס מסך לא תומך בOPEN GL 1.3]ובמשחקים כמו DOOM3 אני מקבל מעין תמונה לא חלקה [הFPS גבוה,אבל משום מה-פריימים קודמים "נכנסים" בפריימים קיימים,ונוצרת תמונת פאזל לא חלקה ואוד לא נעימה לעין]שמעתי על עוד אנשים שהתלוננו בדיוק על אותם הדרייברים בנוגע לדרייברים האלה....ולכן אני צריך את עזרתכם-אתם יכולים לתת לי הוראות [צעד אחר צעד] כיצד להסיר דרייברים בצורה מוחלטת ולהתקין גירסא אחרת? [מה קורה אחרי מחיקת הדרייבר,ואז כיצד מתקינים אחד חדש לאחר מחיקת הקיים...הרי אין דרייבר לכ'. מסך]חוץ מזה,אסמך אם תפנו אותי ללינק לגירסא דרייבר מעט קודמת של NVIDIA להורדה. [אני מעונין אך ורק בדרייברים רשמיים]
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מחבר אולי פשוט תחזיר לדרייברים הקודמים?..הדרייבר החדש מותקן על הדרייבר הישןאם אני אמחק את החדש,זה לא ימחק את הכל?
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים תסיר את החדש לגמרי ותתקין את הישןדרך הוסף הסר תוכנות של וינדווסאם אתה רוצה יותר דקדקנות יש את דרוייר קליינר אצל הגורו
פורסם 2005 ביוני 2820 שנים מצטרף לשאלה..אין דרך להישאר עם הדריברים החדשים ושאני אראה סרטים כמו שצריך?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.