עבור לתוכן

קניתי את הGF6200 הנה ביקורת שלי + BANCHMARK

Featured Replies

פורסם

איפה אתה רואה שרשום 512? רשום DUAL או שאולי אתה לא יודע אנגלית בגלל שאתה בן חמש כנראה.

אחי דואל יכול להיות גם 2 256.... אותי זה גם בלבל...

• תגובות 74
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

Galz0r

STRENGTH

:yelclap:

כל הכבוד, הורדתם את הפורום לרמה חדשה...אולי די?

פורסם

זה 6800NU בתקן PCIe, הוא מגיע עם תדר 600MHz לזכרונות לעומת 700MHz בתקן AGP.

לכן הביצועים שלן ממש עלובים,ה-NV45 אף-פעם לא הייתה ממש זמינה בשוק שלא לדבר על היותה לא משתלמת\כדאית בכלל, לכן, אין לקחת אותו יותר מדי ברצינות.

במיוחד שאנחנו בכלל מדברים על AGP ולא PCIE.

פורסם

איפה אתה רואה שרשום 512? רשום DUAL או שאולי אתה לא יודע אנגלית בגלל שאתה בן חמש כנראה.

ואם היית קונה מחשב... אבל אתה לא קונה עכשיו מחשב לכן לך תשחק בדום 3 עם 10 FPS חתיכת לוזר מסכן. ותרשום כמה עלה לך המחשב מה קרה אתה מתבייש לרשום שהוא עלה לך 5000 שקל?

וניסים בסדר טעיתי אבל זה עדיין לא מסתדר לי לפי הבנצ' בטומס.

חשבתי שזה 512 כי אתה דפוק אתה רשום DUAL אז תעשה.

512X2

חשבתי שזה טוטאל 512..

מה אני יעשה שאתה טיפש?

אפילו FIRE KID לא הבין

5000 ש''ח?

המחשב עלה לי 8000 ש''ח ולא מזיז אם תאמין או לא כי אתה ילד מסכן שגם לא יודע אנגלית

זאת הפעם האחרונה שאני מדבר איתך אין לי כוח לריב איתך,אין לך כסף ואתה בנוסף לזה ילד מסכן שחושב שהמחשב העלוב שלו שווה משהו.

ואני לא משחק בדום 3 על 10 FPS

אני משחק על 40-50..

תהנה מהרגעים שיש לך מחשב טיפה טוב יותר משלי..

זה בקרוב מאד ישתנה

פורסם

מצטער אבל זה נשמע לי דיי מוזר שילד שרואה דרגון בול יכול לקרוא לאחרים מסכן :nixweiss:

ואתה משחק על 40 FPS חחחח אהבתי תבדיחה אולי על רזולוציה 800*600 בהגדרות בינוניות...

ואתה יודע מה נגיד ואין לי כסף עם כסף אפשר לקנות משחב אבל מה לעשות עם כסף אי אפשר לקנות חברים וכנראה שזה הדבר העיקרי שחסר לך כמובן שגם קצת מוח לא יזיק אבל ילדותיות שי בשפע אלק תהנה מהרגעים שיש לך מחשב יותר טו במשלי נראה לי אתה חושב שזה עושה לי את זה לראות שיש לי מחשב יותר טוב משלך מה אני כמוך יל דמסכן ומשועמם שנהנה מוויכוחים ומנסה לצאת כל הזמן צודק למרות שהוא ילד מכוער בן 5.

ולא בא לי לרשום 512X2 מה תעשה לי תכריח אותי? אנ ילא יודע אנגלית? ואללה חשבתי חמש יחידות זה טוב אבל כנראה שלילדים כמוך שהם ב7 יחידות פלוס תרגום זה לא מספיק או שאתה בכלל עוד לא גמרת יסודי?

פורסם

יא אללה.. איזה פאגים... חאלס עם המריבות האלה, זה שיש לאחד מכם מחשב טוב יותר עושה אותו גבר??

תפסיקו להתנהג כמו שני הומואים שממלאים דיונים בוויכוחים מפגרים.. אם אתם רוצים,תריבו בפרטי.

:spam: :argue: :spam:

פורסם

באמת מספיק עם המריבה המטופשת הזאת

תהנה מהרגעים שיש לך מחשב טיפה טוב יותר משלי..

זה בקרוב מאד ישתנה

ילדותי :s07:

STRENGTH היית ממש ילדותי בקטע הזה, מי אתה שתבוא ותגיד לו שאין לו כסף? באמת רמה מאוד נמוכה.

וGalz0r, באמת גם אותי בלבל ה512MB, בדרך כלל שכותבים Dual 512MB מתכוונים ל256X2, כמו אצלי בחתימה, לדעתי אתה צריך לכתוב Dual 1024MB, ככה זה יהיה יותר ברור. אבל זאת רק עצה. :)

ובאמת תפסיקו לריב אם אחד ממכם קצת בוגר אז שלא יגיב לשני.

פורסם

מה אני יעשה הילד המטומטם הזה מנסה להדביק אותי בילדתיות שלו ובטימטום שלו..

לא מעניין אותי מה הוא חושב עלי,אם הוא היה בוגר אולי היית נפגע אבל אני רואה שהוא ילד מסכן אז זה לא מזיז לי.

יש לו בעיה ב שכל :screwy:

חח וזה שאתה אומר שאין לי חברים זה רק מראה לי שלך חסר,אתה לא היית אומר את זה אם לך לא היה חסר.

כנראה שאצלך בבית ספר כולם שונאים אותך ולא אוהבים אותך.

אתה חושב שבגללך שלך אין חברים אז לי לא יהיה???

אתה כזה מפגר..

יש לך מחשב טוב יותר משלי ואתה יכול לשמוח עם ''הכסף'' שלך.

תהנה ממנו..

שחק בדום 3 כמה שאתה רוצה אפילו על 600FPS

ואמרו שעשית טעות בחתימה שלך לא עושים DUAL 512..

עד כמה מטומטם אתה יכול להיותת זה ממש מעניין אותי למען האמת..

אתה יודע מה זה בכלל DUAL??!?!?!?!?@!@#?

DUAL לא יכול להיות רק בבסטיק אחד יא טמבל!!

ועכשיו אני באמת יותר לא עונה לך אין לי כוח לריב איתך בהתחלה זה היה כיף אבל עכשיו אני מגלה שזה עצוב במקרה שלך.

תמשיך על הירידות המסכנות שלך שאף-אחת מהם לא נכונה אפילו :kopfpatsch:

פורסם

עכשיו בדוגרי בן כמה אתה?

ואל תמציא עכשיו שאתה בן 18 או משהו כזה.

והנה בשבילך ציטוט מהמילון כי כנראה שאתה לא יודע מה זה DUAL :

dual

(ת') זוגי, כפול, דואלי

מבין??? 512 כפול!! ילד מוגבל בן 5 בא ללמד אוית אנגלית תחזור לראות את התוכניות שלך יא מעפן ובאיזה זכות אתה קורא לי ילדותי אתה לא שם איזה תוכנית אתה רואה? שהשכנים שלי בני 8 כבר אומרים לי שזה "תכנית של תינוקות"

פורסם
זאת הפעם האחרונה שאני מדבר איתך אין לי כוח לריב איתך,אין לך כסף ואתה בנוסף לזה ילד מסכן שחושב שהמחשב העלוב שלו שווה משהו.

מילה של "גבר"... :lol: :lol: :lol:

פורסם

Galzor ...,

מה הטמפ' שלך לאחר OC במאמץ?? כי גם לי יש GB 6600GT והטמפ' שלי במאמץ 90 ובלי OC....

פורסם

חחח זה לא ממש קשור לדיון אבל שלי גם 90 במאמץ אחרי האוברקלוק ותקנו אותי אם אני טועה אבל הטמפרטורה לא אמורה להשתנות כל עוד לא משנים את המתח נכון?

פורסם

אם מעלים את התדר של הליבה והזכרון כמובן שהטמפ' תעלה, סה"כ הכרטיס פועל במהירות גבוהה ממה שהוא נבנה.

פורסם

מילה של "גבר"...  :lol: :lol: :lol:

:smile1::lol::smile1:

פורסם

Galz0r

STRENGTH

:yelclap:

כל הכבוד, הורדתם את הפורום לרמה חדשה...אולי די?

למה אולי?!

די !

יש לכם מזל שלא הייתי פה, ולא ראיתי את זה בזמן,

שניכם בהאזהרה, זה לא הדיון הראשון שאני שם לב שאתם משתתפים בריב שטותי.

ננעל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים