עבור לתוכן

קניתי את הGF6200 הנה ביקורת שלי + BANCHMARK

Featured Replies

פורסם

עדיף לקרוא בנצ'מארקים רציניים לפני שפותחים את הפה ומשמיצים אנשים.

• תגובות 74
  • צפיות 4.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

חבל מאוד רק שבגירסאת AGP של ה6600GT יש 100 מגה הרץ פחות בזיכרון אז זה לא השוואה הוגנת.

http://www.hardocp.com/image.html?image=MTEwOTczOTM2N0V2bjdOZTV2cGFfN18zX2wuZ2lm

אתה יכול לראות כאן איך ההפרש מגה הרצים בא ליידי ביטוי.

ותסתכל היה מגה בנצ' בטומס הארדוואר ומעניין מאוד שה6600GT עקף שם את ה6800 כל הזמן רק שהפילטרים דלוקים ה6800 עקף.

פורסם

יש ל-6600GT PCIe אוברקלוקינג From Factor, זכרונות 1.6ns שרצים בתדר 600MHz.

(מ-500MHz שמוצהר ע"י nVIDIA, ולא בכדי, גרסאות Gamer Edition יקרות בדר"כ משמעותית מגרסאות רגילות)

אפשר לקחת כל כרטיס, לעשות לו אוברקלוק כזה ולראות איך הוא מנצח כרטיס שנחשב חזק ממנו.

אגב, באף MegaBenchmark של Tom'sHardware לא משווה 68NU עם 66GT.

אז תבדוק את מה שאתה אומר לפני שאתה מקשקש שטויות.

פורסם

עזוב אותך מזה.

6800NU חזק יותר מ 6600GT די להתלהב בכרטיס שלך.

לא היה לך כסף לקנות 6800 אז אתה רוצה עכשיו להשמיץ אותו??

יש לך כרטיס טוב אבל תדע שהוא לא הכי טוב.

פורסם

לא היה לי כסף? חחחחחחחחחח עדיף שתשתוק בסדר?

ועובדה הוכחתי לך שהוא יותר טוב אז אתה מתחיל לרדת לפסים אישיים?

לפני שאתה יורד על אנשים אחרים ש"אין להם כסף" תסתכל על המפרט שלך ותשתוק :lol:

פורסם

חחחח אתה דפוק יותר מדפוק.

א.המפרט שלי טוב יותר משלך חוץ מהכרטיס מסך.

ב.קניתי את המחשב שלי לפני כמעט שנתיים.

ג.זה שאין לך כסף,אל תוציא את הכעס שלך על האחרים,קנית כרטיס משתלם מאד.אבל אתה לא יכול להגיד שהוא טוב מה טובים ממנו.

ד. :-\

פורסם

ואללה צודק חידשת לי עכשיו 512 מגה יותר טוב מ1024

9600XT כופל פי 15 את הכרטיס שיש לי

פנטיום 4 מדהים במהירות מסחררת של 2.8 משלש את המעבד שלי שהוא אייאמדי אתלון 64 3000+ מסכן שמדורג כ3200+ וואללה צודק המפרט שלך כופל אם לא משלש את המפרט שלי :(

ואיך החלטת שאין לי כסף? אתה מכיר אותי? אז כדאי שתשתוק כי אני בטוח במאה אחוז שהמחשב שלי עלה יותר משלך בסדר אז שב בשקט ולך תראה דרגון בול :jump:

פורסם

אין מצב ש6600GT עובר את ה6800NU. תתחילו לחשוב\לקרוא\להבין קצת לפחות לפני שאתם אומרים את זה.

וכששמים פילטרים אז הוא בכלל לוקח אותו...

פורסם

דווקא לפי הבנצ'ים שם זה לא לפי מה שאמרת :screwy:

פורסם

ואללה צודק חידשת לי עכשיו 512 מגה יותר טוב מ1024

9600XT כופל פי 15 את הכרטיס שיש לי

פנטיום 4 מדהים במהירות מסחררת של 2.8 משלש את המעבד שלי שהוא אייאמדי אתלון 64 3000+ מסכן שמדורג כ3200+ וואללה צודק המפרט שלך כופל אם לא משלש את המפרט שלי :( 

ואיך החלטת שאין לי כסף? אתה מכיר אותי? אז כדאי שתשתוק כי אני בטוח במאה אחוז שהמחשב שלי עלה יותר משלך בסדר אז שב בשקט ולך תראה דרגון בול  :jump:

חחח מה נעלב??

אני לא אמרתי שהכרטיס שלי יותר טוב..

כמה עלה לך המחשב??

אני קניתי לפני שנתיים תקלוט אז לא היה 64 BIT AMD

יש לך 1000 זיכרון מוזר שבחתימה רשום 512.

עזוב אתה סתם מסכן המערכת שלך בכלל לא חזקה,אם הייתי קונה בתקופה שלך היה לי מחשב הרבה יותר טוב משלך!!

ד''א דרגון בול נגמר.

וזאת סדרה יפה,תלך לראות קטנטנות במקום זה.מתאים לך :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

דווקא לפי הבנצ'ים שם זה לא לפי מה שאמרת :screwy:

אחי אתה אומר הרבה שטיות בו נסביר לך למה ה6800 יותר טוב בהכול מה6600GT ככה דבר ראשון היתרון של הצינורות עיבוד שזה נותן לו יותר כוח רינדור במשחקים בגרפיקה כבדה דבר שני ה256 ביט מהירות אפיק הזיכרונות אומנם ה6600GT יותר מהיר על ניר אבל ל6800 יש יותר כוח עיבוד של נזכיר ביכלל שאפשר להפוך אותו בקלות רבה ל6800GT אז ביכלל הדבר הזה מזכיר את את ה9500NP נגד ה9600XT דוגרי ה9600XT מהיר יותר ואמור להיות חזק יותר אבל ה9500NP יש לו יותר כוח עיבוד יש לו 256 ביט ו8 צינורות עיבוד ואפשר להפוך אותו ל9700 מבין? שורה תחתונה ל6800 יש יותר כוח עיבוד הוא יראה את האיתרון שלו במשחקים על גרפיקה כבדה ועומס גרפי כבד יותר אז דיי לומר שטיות ולהשוות אותו ל6600GT

פורסם

טוב אחלה תוצאות לפותח הת'רד, הלוואי שאם ה 9550 שלי הייה אפשר לעשות ככה.

פורסם

חחח מה נעלב??

אני לא אמרתי שהכרטיס שלי יותר טוב..

כמה עלה לך המחשב??

אני קניתי לפני שנתיים תקלוט אז לא היה 64 BIT AMD

יש לך 1000 זיכרון מוזר שבחתימה רשום 512.

עזוב אתה סתם מסכן המערכת שלך בכלל לא חזקה,אם הייתי קונה בתקופה שלך היה לי מחשב הרבה יותר טוב משלך!!

ד''א דרגון בול נגמר.

וזאת סדרה יפה,תלך לראות קטנטנות במקום זה.מתאים לך :xyxthumbs:

איפה אתה רואה שרשום 512? רשום DUAL או שאולי אתה לא יודע אנגלית בגלל שאתה בן חמש כנראה.

ואם היית קונה מחשב... אבל אתה לא קונה עכשיו מחשב לכן לך תשחק בדום 3 עם 10 FPS חתיכת לוזר מסכן. ותרשום כמה עלה לך המחשב מה קרה אתה מתבייש לרשום שהוא עלה לך 5000 שקל?

וניסים בסדר טעיתי אבל זה עדיין לא מסתדר לי לפי הבנצ' בטומס.

פורסם
  • מחבר

איפה אתה רואה שרשום 512? רשום DUAL או שאולי אתה לא יודע אנגלית בגלל שאתה בן חמש כנראה.

ואם היית קונה מחשב... אבל אתה לא קונה עכשיו מחשב לכן לך תשחק בדום 3 עם 10 FPS חתיכת לוזר מסכן. ותרשום כמה עלה לך המחשב מה קרה אתה מתבייש לרשום שהוא עלה לך 5000 שקל?

וניסים בסדר טעיתי אבל זה עדיין לא מסתדר לי לפי הבנצ' בטומס.

אחי ניתן לך עצה קטנה בחיים שלך אל תסתכל על ביקרות באתר של טומס הכול שמה בולשיט אם אתה רוצה אתר טוב ואמין כנס לwww.xtremesystems.org

זה פורום החומרה הטוב בעולם משמה באים רוב השאים והמקורות לדעתי אם אתה רוצה מקור אמין להסתמך עליו זה האתר הנכון

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים