פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מארז Antec SLK 3700AMB https://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=961 כבר הזמנתי מארז COMPUCASE 6A19+300WART, אבל שיניתי את דעתי בנוגע למארז ואני רוצה לקנות משהו אחר. הספק כוח של המארז (ANTEC) יתמוך במפרט הבא: AMD AXP 2500+VOLCANO 12ABIT NF7 WD 80GB 7200 JB GIGABYTE RADEON 9550 128MB 128BIT ELIXIR 512MB PC3200 NEC DVD-RW 3520A 2X120MM TT COLING FANS ? אני אולי אעשה OC למעבד בעתיד, אבל הספק יוכל לעמוד ב-OC למעבד? זה לא כל כך משמעותי, אני אוכל לוותר על ה-OC, רק רציתי לדעת. ואם הספק כוח לא מתאים, אז בבקשה תמליצו לי על מארז במחיר סביב ה-550 ש"ח עם ספק כוח טוב. תודה. לא חייב מהחנות מרדנית, אני יכול לבטל את הזמנת המארז משם ולקנות מארז מחנות אחרת.
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים אני מאמין שיחזיק, הוא יותר חזק מה HEC אז אני לא רואה סיבה לבעיה ד"א היית אמור לפרסם את זה בסטיקי
פורסם 2005 ביוני 2720 שנים מחבר אני מצטער, שכחתי לגמרי מהדיון שבסטיקי :-X. בכל מקרה, תודה . ואתה בטוח שהספק יותר חזק משל HEC?!! די הייתי בטוח שהוא ג'נרי, רק רציתי לדעת אם בכל זאת יחזיק מעמד! עריכה: מה דעתכם על המארז עצמו דרך אגב? עריכה שלישית: אוקיי, עשיתי חיפוש בפורום כאן על המארז הזה וספק הכוח שלו, וקראתי המון תגובות חיוביות. אז בנוגע לספק כוח עצמו, אני כבר לא דואג כי לפי מה שקראתי הוא מצויין . לגביי המארז, הדבר היחידי שקראתי לגביו והיה שלילי זאת תלונה על הגודל של המארז! הוא קטן? וגם יש שהתלוננו שקשה להכרטיב את לוח האם, ואין מרווחים גדולים בין החלקים! זאת תהיה בעיה? ואיך הוא מבחינת קירור?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.