פורסם 2005 ביוני 2620 שנים למעשה רק לאתר אחד הייתי מגיע למפגשים שלו וזה גם היה אתר שלי (מי שמכיר - שלא יזכיר בבקשה)מכל האנשים בתמונות רק את סיון (פריאור) אני מכיר וגם זה בגלל שהיא גולשת בכל פורום אפשרי וגם בשלי (וגם ראיתי אותה במפגשים) (פאק את חיילת תמצאי חיים מחוץ לתחומי החנוניות של הבנים!)ניראה שעשיתם הרבה חיים שם או יותר נכון דיברתם הרבה 0010101110101 ;]יש הרבה שמגיעים חדשים או שהרוב המוחלט שם ותיקים שבאים כבר פעם שלישית+ ??
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים למפגש הבא אני כניראה אגיע im so excited אתה מבטיח? אל תגיד סתם ואז לא תקיים, אתה יודע שאתה תשבור לי את הלב...
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים תמיד יש פעם ראשונה... *ותפסיקו לשאול אם באמת הייתה שם תחרות יופי...תפעילו את הראש...
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים מחבר אל תתלהבו אני לא הולך להוציא את ה X850XT PE שלי מהמחשב בשביל המפגש ;]
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים בשביל להגיע למפגש הבא אתה בכלל צריך להצטייד ב-7800GTX - זה אחד מהחוקים שאנחנו נעשה לקראת המפגש הבא על מנת שיגיעו רק צפונים עשירים! :lol: :lol:
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים זה אחד מהחוקים שאנחנו נעשה לקראת המפגש הבא על מנת שיגיעו רק צפונים עשירים!מפגש האליטה של הפורום ;D
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים מחבר בשביל להגיע למפגש הבא אתה בכלל צריך להצטייד ב-7800GTX - זה אחד מהחוקים שאנחנו נעשה לקראת המפגש הבא על מנת שיגיעו רק צפונים עשירים! אל תדאג לאט לאט יהיו צפונים עשירים שמתלהבים... אני עבדתי שלוש חודשים כדי להרשות לעצמי לקנות מחשב חדש והם מקבלים את זה כדמי כיס מההורים מהעודף של ה BMW שהם קנו :\ אגב מפגש 1337 כאלו אתם רוצים לעשות ?
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים איך לקחתם את זה ברצינות וככה סתם למי שמתעניין אז אין לכם מושג בכלל כמה צפונים עובדים קשה כל בית קפה וכל מסעדה שעושה משלוחים מפוצצת בצפונים שלא מקבלים מחשב לדמיי כיס :
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.