עבור לתוכן

כדאי לקנות את המערכת הזאת או לא?

Featured Replies

פורסם

אתה תוכל לבנות מערכת יותר טובה במחיר הזה

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי יש לך עד 3000 תשתולל

אבל:

1.שאת הרמקולים האחרויים יהיה אפשר לתלות

2.שהמערכת תתאים גם למוזיקה וגם סרטים

פורסם
  • מחבר

סבבה אחי יש לך עד 3000 תשתולל

אבל:

1.שאת הרמקולים האחרויים יהיה אפשר לתלות

2.שהמערכת תתאים גם למוזיקה וגם סרטים

3.שהמערכת תכלול די וי די

פורסם

לא עדיף לך לקנות רק רמקולים בתקציב הזה, כדי שהרמקולים לא יפגעו, ואז תוכל לקנות משהו יותר טוב.

ואגב אתה יכול להשתמש באפשרות עריכה, אין צורך לעשות דגובה חדשה. ;)

פורסם

בתקציב הזה הינך יכול לקחת DVD ב-300-400 ש"ח ובשאר הכסף לרכוש מערכת סטליטים של CERWIN VEGA או JBL.

עריכה:

בתקציב כזה לא תוכל למצוא מערכת למוזיקה שכן יש גם צורך ברסיבר. המלצה שלי לבדוק מוצרי יד שניה.

פורסם

אחי פעם הבאה תשתמש ב"עריכה" במקום לכתוב תגובה נוספת סבבה?

פורסם

מתי אתם הפכתם למנהלי פורומים? תפסיקו למלא את הת'רד בהודעות מנהלתיות, זה יוצר הרבה יותר ספאם.

פורסם

לאיזו מטרה המערכת ניקנת?

פורסם

מתי אתם הפכתם למנהלי פורומים? תפסיקו למלא את הת'רד בהודעות מנהלתיות, זה יוצר הרבה יותר ספאם.

זה לא שרק למנהל מותר המנהל הוא לא אלוהים אפשר להעיר לבנאדם לפני שמודיעם למנהל ככה אני חושב לפחות

פורסם

לא טענתי כי המנהל הוא אלוהים אלא שזהו תפקידו. אין זה מתפקידך לנהל את הפורום (כולל להעיר הערות מערכת) ואין עליך גם להלשין למנהלי הפורומים על משתמשים אחרים. במידה והנך מתעקש להעיר למשתמש בנושא מנהלתי הנך יכול לעשות זאת ע"י הודעה פרטית. אין סיבה להספים את הת'רד לשם כך.

מעבר לכך, אינני רואה סיבה להמשיך ולדון בכך שכן אין זה נושא הת'רד.

פורסם

זה התגובה האחרונה שאני אגיד בעניין הזה:

ההודעות האלה פוגעות בפורום ופורום הוא לא של המנהלים אלא של המשתמשים ולכן אני מנסה לעזור אתה לא רוצה אל תעזור

ואינ מאמין שאם לא היה צריך לעשות כן פעם אחת מכל הפעמים שהערתי למשתמש איזה מנהל היה אומר לי את זה אבל זה לא ככה אז תסיק מסקנות

פורסם

אני אישית שמח שיש משתמשים שזה מעניין אותם, וכאן ייגמר הסיפור.

תחזרו לנושא הת'רד וכל תגובה לא עניינית תעוף מהחלון.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים