פורסם 2002 ביולי 2423 שנים טוב אז ככה אני לא יודע אם השאלה שלי קשורה לגטגוריה הזאת אבל לא נראה לי שיש קטגוריה שמתאימה לשאלה כזאת אז למנהלים בבקשה אל תמחקו את השאלה.אני רוצה לקנות מחשב נייד מחו"ל והוא עולה 2600 דולר זה המחשב של טושיבה שרשום עליו באתר.כמובן שדבר כזה אי אפשר להבריח במכס אז כמה כסף הם עוד לוקחים?לפי מה הולכים החישובים האלה לפי אחוזים אם כן כמה?בבקשה תעזרו לי זה חשוב תודה מראש.
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים מחבר אי אפשר להבריח מחשב נייד אתה גם לא יכול להגיד להם שהבאת אותו מהארץ כי הם רושמים את זה שאתה יוצא מהארץ ביחד אם המספר הסידורי של המחשב איך אתה חושב שיכולים להבריח?ואם אני לא טועה זה הרבה יותר מ18 אחוז הרבה יותר מישהו יודע כמה?
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים על מוצרי מחשב אמור להיות רק מע"מ..אלא אם כן יקחו לך גם מיסי יבוא או משהו מטומטם כזה..ומה הבעיה פשוט להחביא אותו במזוודה?גם במכס מעבירים ברנטגן?
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים קודם כל תשנה את בכותרת של הנושא.ולשאלה שלך - אין שום מכס או משהו כזה על ניידים לא מכס ולא מעמ כלום.ברגע שאתה אומר שהוא שלך והוא לא בקופסא סגורה אז אין כלום.אני הבאתי לאח שלי משהו כזה (אמנם לא 2600 דולר כי אם 1900 ) .אל תדאג רק תשנה את הכותרת
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים שמעתי על אנשים שהבריחו מערכות של 5.1 מצלמות וידאו בתוך קופסא של ממתקיםויש את השיטה האהובה עלי במיוחדלשגע את הפקידים במכס עם אישורים(אם שולחים אותך מהעבודה, אתה יוצא עם ציוד ועליו אתה צריך לקבל אישורים- אז אתה משגע אותם עם כל פרט קטן ואז אין להם כוח והם עוזבים אותך)
פורסם 2002 ביולי 2423 שנים הקישור הזה יעזור לך:http://www.mof.gov.il/customs/madrich_frame.htmיש שם אופציה לחישוב מיסים ביבוא אישי. תנסה שם.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.