פורסם 2005 ביוני 2520 שנים אני רוצה לדעת איך בולסים במדינה שלנו..האם אתם מתורבתים?או טורפים ג'אנק בידיים..
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים וואו...באמת משעמם לך אם אתה רוצה לדעת דבר כזה : השאלה הייתה "איך אתם אוכלים?" היית צריך להוסיף בתשובות - "איך לא?" וגם "בקלות"
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים AAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHHHHHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHI CAN'T TAKE IT ANYMORE?!מה?! אתה באמת רוצה לדעת עם איזה סוג של סכום אני אוכל?פאק אני משתגע?!ועוד באקטואליה ותרבות? :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מחבר אכן - מקומו של סקר זה בתרבות (האכילה..) לא רק משעמם לי.. אני רוצה לראות את התגובות (הנזעמות שלכם) שמעידים על "אכילה בידיים" .. שימו לב לאיפה התדרדרנו..
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים אתה אוכל עם הידיים? אכן - מקומו של סקר זה בתרבות (האכילה..) לא רק משעמם לי.. אני רוצה לראות את התגובות (הנזעמות שלכם) שמעידים על "אכילה בידיים" .. שימו לב לאיפה התדרדרנו.. דבר בשם עצמך.
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מחבר אני לא מדבר בשם עצמי ואני לא מכליל אף אחד (וכמובן לא רוצה להכעיס אף אחד..) פשוט אני רוצה לראות עובדות.. אתם לא חייבים לענות
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים אכן - מקומו של סקר זה בתרבות (האכילה..) לא רק משעמם לי.. אני רוצה לראות את התגובות (הנזעמות שלכם) שמעידים על "אכילה בידיים" .. שימו לב לאיפה התדרדרנו.. אנחנו התדרדרנו?! אנחנו? מי שמדבר על התדרדרות?!?! :kopfpatsch: אתה זה שפותח את הסקר הכי מפגר בתולדות הפורום!
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים worst thread ever! הנה עוד כמה תמונות שיתאימו לזה אם בא לכם להוסיף: http://www.ebaumsworld.com/forumfun-sucks.html :-\ בעצם זה על הדרדסים היה יותר גרוע.
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים הוא יכול לקבל פרס התר'ד המקורי ביותר והדבילי ביותר, אני אופטימי. ;Dלילה טוב, ואל תשכחו לאכול עם כפית למקרא שאתם אוכלים מעדן.
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים פיצה אוכלים עם מקלות כאלה של הסינים.ומעכשיו אני ישן ביי לכם תהנו לדבר כבר מאוחר(אני לא יכול להרים את הידיים שלי מהמקלדת אוף אני יותר מידי קשור אליה).דייייי.טוב ביי.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.