עבור לתוכן

האם חם אצלכם בחדר יחסית לשאר הבית?

Featured Replies

פורסם

החדר שלי הוא החדר הכי חם בבית, זה לא מפתיע או משהו... החדר שלי ממוקם בפינה של הבניין ככה שאני "מקבל" את השמש הכי הרבה זמן.

יש מאוורר כאן שעושה את העבודה ויש שני חלונות לפחות.

אחרי שראיתי את התמונה למטה הגעתי למסקנה שאני דואג יותר לקירור המחשב מלקירור שלי :-X.

• תגובות 46
  • צפיות 8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לי יש שני פיתרונות:

1. יש לי שני כיווני אויר בחדר, אז האויר ניכנס והכל בסבבה..

2. למיקרה ששום כיוון אויר לא יעזור יש לי מאוורר בכניסה לחדר והוא מכוון לתקרה, בתקרה יש מאוורר תקרה וכל האויר הקר שמחוץ לחדר נופל עליי.

ועוד אופציה קטנה, מזגן מרכזי זה הדבר הכי טוב שיש...

פורסם

אני יכול לשבת רק עם מאוור לידי :smile1:

פורסם

בחדר שלי יחסית חם, אבל אני פותח חלון, ומפעיל מאוור , אז המצב משתפר בהרבה.

בבית שלי בקומה הראשונה בכניסה לבית שם הכי קר, ודפקה שעולים למעלה החום עולה, ההפך ממה שצריך להיות.

פורסם

למה ההפך? אוויר חם עולה למעלה.

פורסם

בחדר שלי מאוד חם

אני קומה אחרונה(פאנטאוז)

יש לי שני קירות חיצונים

שכל הזמן יש עליהם שמש

אבל יש לי חלון-דלק צפונית שיש רוח די טובה

אבל לפעמים צריכים מזגן...

פורסם

ואייי חשבתי שזה רק אצלי!!

אצלי זה הכול בגלל המנורה הזאת!!! כבר חודשים ההורים שלי מנסים לקחת אותי אבל אין לי עצבים לבחור מנורה חדשה.. זה מעצבן רצח!! החדר שלי הכי חם בבית והבעיה שאני לא יכול להדליק כל הזמן את המזגן כי לכולם קר מאוד בבית ואחותי ואמא שלי כבר עם דלקת באוזן חחח איזה מעצבן ואי אפשר לפתוח חלון ולהשאיר אור פתוח כי באים מלא יתושות אפילו שאני עוד דקה בענן... מעצבן רצח!

זה לא המחשבים או המסכים או הטלוויזיות.. לאחים שלי יש בערך אותו דבר כמו אצלי [ מס מכשירים שפועלים] ולא חם אצלם כ"כ..

פורסם

אני לא בטוח שזה יעזור אבל אם למטה ממש קר (נגיד מזגן דלוק למטה) אז כדי לנסות לפתוח את החלונות של הקומה העליונה ואת הדלת (אם יש גג/מרפסת) ואז אולי יגיע קצת אויר קר מלמטה.. (כי אז האויר החם כבר לא כלוא בקומה העליונה אלה יוצא החוצה...)

פורסם

בחדר שלי עם משאירים את הדלת סגורה ואת החלון, החדר הופף להיות כיבשן מרוב חום שהמחשב עושה.

פורסם

ואייי חשבתי שזה רק אצלי!!

אצלי זה הכול בגלל המנורה הזאת!!! כבר חודשים ההורים שלי מנסים לקחת אותי אבל אין לי עצבים לבחור מנורה חדשה.. זה מעצבן רצח!! החדר שלי הכי חם בבית והבעיה שאני לא יכול להדליק כל הזמן את המזגן כי לכולם קר מאוד בבית ואחותי ואמא שלי כבר עם דלקת באוזן חחח איזה מעצבן ואי אפשר לפתוח חלון ולהשאיר אור פתוח כי באים מלא יתושות אפילו שאני עוד דקה בענן... מעצבן רצח!

זה לא המחשבים או המסכים או הטלוויזיות.. לאחים שלי יש בערך אותו דבר כמו אצלי [ מס מכשירים שפועלים] ולא חם אצלם כ"כ..

שמעת על רשתות? ???

פורסם

כע

באמת מוזר

דווקא אצלי, שיש לי שני חלונות, הכי חם!!!

פורסם

אצלי זה טאבון יום יומי.

המחשב פולט חום מטורף, כל הזמן חם פה, מאוורר התקרה עובד נונ סטופ, ביחד עם חיזוק של מזגן.

הבעיה שאצלי בחדר אין רק מחשב, ישנם גם שני אקווריומים שכל אחד מהם ב-30 מעלות בערך שלא ממש מועילים לקירור החדר...

אבל בחורף, בחורף תענוג פה !

פורסם

פיייייי מה זה.......לכולם פה הכי חם.

אנחנו כנראה הקהילה הכי חמה בארץ ;)

פורסם

חם הרבה יותר משאר הבית. נסה אתה לשבת בחדר עם מחשב עובד כל היום, מגבר שפורפרות עובד כל היום (יחד עם עוד קצת ציוד מסביבו) ומלחם דלוק חצי יום חצי מטר ממך (כל אחד והתחביבים שלו). ואם אתה מצרף לזה את העובדה שאני לא פותח את הדלת כי מתלוננים על המוזיקה (אם זה לא חזק מדיי אז זה מדכא מדיי. אמא שלי לא מסוגלת לסבול את הקלאסית שאני נהנה ממנה כל כך) אם עוד מתחשבים בעובדה שאני לא מסוגל לסבול את הרעש שהמזגן עושה (גם על העוצמה הכי חלשה) כי זה מפריע לי לשמוע מוזיקה. אתה מקבל חדר חם מאוד.

Anatoli.

פורסם

חחחח זה פשוט מטורף מה שהולך לי בחדר!!

אני רק מדליק את מאוור התיקרה ופתאום שומע בום ברמקולים, רק שולף את מדף המקלת של הסיפריה ופתאום אני שומע את הטלפון הנייד עושה רעש כיאלו הוא ניטען, טיםה מזיז את השולחן ובום עוד פעם רעם מהרמקולים + ריצוד מטורף של המסך... אלוהים !! החדר שלי קיבל חיים משלו!! יש לי חדר מוטאנט!!!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים