עבור לתוכן

צריך המלצה למצלמת סטילס דיגיטלית טובה בתקציב של 1500-2000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

<נושא>, עם דגש על איכות.

תודה!.

פורסם

מה אתה מחפש במצלמה? יש העדפות מסויימות?

אשמח אם תפרט יותר איזו מצלמה אתה מחפש כי יש הרבה מצלמות איכותיות בתקציב.

כמו כן האם אתה מעוניין בציוד היקפי מלבד המצלמה (כרטיס זיכרון, מטען+סוללות...)

פורסם
  • מחבר

מה אתה מחפש במצלמה? יש העדפות מסויימות?

אשמח אם תפרט יותר איזו מצלמה אתה מחפש כי יש הרבה מצלמות איכותיות בתקציב.

כמו כן האם אתה מעוניין בציוד היקפי מלבד המצלמה (כרטיס זיכרון, מטען+סוללות...)

תודה...

אז ראיתי את התמונות המדהימות שחלק מהחבר'ה פה מפרסמים וחשבתי...אני רוצה גם!  :biggrimjackbox:

אז החלטתי להכנס לתחום הצילום הדיגיטלי...אף פעם לא היתה לי מצלמה דיגיטלית...אבל אני לומד מהר מאוד.

אני מחפש מצלמה שתיתן לי מקסימום שליטה על התמונה עצמה, זום אופטי חזק יחסית ולדעתי אני לא צריך יותר מ-4 מגה פיקסל (אני לא מתכוון להדפיס פוסטרים [תקנו אותי אם אני טועה]) מסך LCD צבעוני זה MUST, פלש מובנה, צילום ווידאו/אודיו לא נחוץ, אין צורך במצלמה שנותנת אפשרויות עריכה מובנות (כל זה יעשה בפוטושופ אח"כ).

+כ.זיכרון של 512MB, מטען וסוללות AA נטענות כבר יש לי.

אני צריך מצלמה איכותית, שלא תתגרען לי בתאורות נמוכות, תיתן תמונה מדייקת ויפה.

אם הגזמתי בדרישות תגידו, בעיקרון אני מחפש מצלמה איכותית שתשמש בעיקר לצילומים אומנותיים וכו'.

אם יש דברים נוספים שלא כתבתי שאני צריך לדרוש מהמצלמה לשימוש שציינתי אשמח אם תרחיבו.

בעיקרון, אני מתכוון לממן את המצלמה בחלקה מהתלושים שקיבלתי בעבודה לפסח (כן..אני יודע שפסח היה כבר מזמן... :P )ככה שאני מוגבל במקומות שבהם אני יכול לקנות אותה, ולכן אשמח למגוון דגמים גדול אם אפשר (שעונים על דרישות הבסיס כמובן...) כי אני בספק אם ברשתות שמקבלות את התווים יהיה את כל מגוון הדגמים ואם תמליצו לי רק על דגם אחד ואין אותו באותם רשתות אליהן אני מוגבל...THEN WELL I'M SCRUED...  :P .

תודה שוב...

פורסם

בנוגע לאופן התשלום שלך - קצת בעייתי עם תווים כי הרשתות הגדולות גובות מחיר גבוה בכ-300-400 שקל יותר משווי המצלמה באמת.

פורסם
  • מחבר

בנוגע לאופן התשלום שלך - קצת בעייתי עם תווים כי הרשתות הגדולות גובות מחיר גבוה בכ-300-400 שקל יותר משווי המצלמה באמת.

כן, אני יודע, אבל עדיין שווה לי...יש המלצות לגבי דגם?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים