עבור לתוכן

עזרה בקניית כרטיס זיכרון.

Featured Replies

פורסם

ה-DDR לא מאפשר Cas latency של מעל 3

אני מסכים עם I.Robot, פשוט קונים סטיק של 512MB 400Mhz וזהו

פורסם

אני מסכים עם I.Robot, פשוט קונים סטיק של 512MB 400Mhz וזהו

אני מכיר אנשים

אחרי זה הוא יחזור לשאול למה הוא קנה זכרונות DDR 400MHz והם רצים על 266 או 333

בגלל זה שואלים מראש מה הלוח לבדוק עד כמה הוא תומך ומבהירים מראש שהזכרונות יעבדו על המהירות של הלוח

פורסם

כן אבל אתם התחלתם לחפור לבנאדם על תזמונים.

לרוב האנשים אין מושג מה זה בכלל תזמונים וגם לא אכפת להם מהם.

בכל מקרה, זה לא משנה מה המהירות של הזכרונות שלו היום, הם בטוח לא עובדים מעל 400, אז אם זה פחות הם יעבדו בפחות.

שוב, פותח התר'ד, פשוט תקנה את הזכרון, זה יהיה מצויין בשבילך, אמנם זה יהיה תלוי גם בזכרון שיש לך היום אבל זה בטוח לא יאיט ממהירות הזכרון (אבל הכמות תגדל ולכן יהיה שיפור מסיבי ביותר בביצועים).

פורסם
  • מחבר

אוקיי תודה באמת!

ובכל מקרה אני ינסה למצוא את המהירות של המחשב שלי ע"י התוכנות שהראתם לי ואם אני ימצא אני ירשום לכם אותו בכל מקרה...

פורסם
  • מחבר

הנה הבאתי לכם תמונות מהתוכנה של ה- CPU-Z; תגידו אם זה מספיק לכם כדי לדעת בכל זאת אם זה טוב.

הבאתי של ה- chach, mainboard, CPU :

MainBoard.jpg

CPU.jpg

Chache.jpg

::)

פורסם

http://www.ecsusa.com/products/k7som_a.html

זה הלוח שלך ?

:bash: כניראה שגם 266 זה הרבה..

ותן תמונה גם מ MEM מן הסתם זה גם דיי חשוב כרגע .

פורסם
  • מחבר

למה ? זה אומר שהוא לא יחזיק לי את ה-256 וה-512 ביחד??

וב-MEM הוא מראה לי רק ב-Size: 256 MB זה הכל ובכל השאר הכל ריק אין כלום

פורסם

הכוונה היתה ל 266MHZ.

זה הלוח שלך ?

כי ע"פ הדגם מ CPU-Z זה הלוח והוא תומך גם ב DDR וב SDR וצריך ליראות מה יש לך קודם.

כי אי אפשר להפעיל DDR ו SDR ביחד .

בכל מיקרה ה 512 שרציתה יהיה מספיק טוב ללוח כזה( אם זה אכן הלוח ).

פורסם
  • מחבר

אני זוכר שפתחתי לפני יומיים את המארז, הוא נראה כמו שנתת לי בתמונה באתר של הלוח שלי.. אותו דבר

אבל בעיקרון אני חושב שכן זה הלוח נראהה לי ...

בכל מקרה אתה אומר ש768 מגה יספיקו למחשב שלי ויבצעו ביצועים טובים ??

פורסם

אם הוא כמו בלינק תיבדוק שה256 מגה שיש הם DDR ולא SDR

בכל מיקרה אתה יכול ליקנות את ה512 שרציתה .

אם הזיכרון שיש לך הוא SDR תיצתרך להציא אותו ולעבוד רק עם 512 אם הוא DDR תשאיר ויהיה לך 768.. :xyxthumbs:

פורסם

מצטער שהשאלה לא ממש קשורה לנושא, אבל חשבתי שהזיכרון הזה לא מומלץ לקנייה ושהביצועים שלו על הפנים!

פורסם

חחחחח אחי יש לי את הזיכרון הזה חצי שנה אולי ממתי שהרכבתי את המחשב והוא תותח גם באובר עשיתי איתו אובר מ3.000 ל-3.600 ורק הורדתי לו את המהירות עצה שלי תקנה אותו :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

פורסם

:) אוקיי, די רציתי לבטל את הקנייה ממרדנית בגלל הזיכרון הזה. כי פעם אמרו לי שהוא זיכרון ג'נרי שגרוע מאוד ב-OC

והביצועים שלו על הפנים!

אבל אסמוך על מה שאמרתה ואקנה....

פורסם

חחחחח אחי יש לי את הזיכרון הזה חצי שנה אולי ממתי שהרכבתי את המחשב והוא תותח גם באובר עשיתי איתו אובר מ3.000 ל-3.600 ורק הורדתי לו את המהירות עצה שלי תקנה אותו  :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

מה אתה מקשקש ?

אפשר לעשות OC למעבד גם אם זיכרון 266 כשהמערכת שלך צריכה 400 אז כדי ליקנות גם DDR266 לאובר ?

אפשר כן . כדי לא כי אתה מפסיד הרבה ביצועים ביגלל זה .

וכן זה זיכרון גנרי . ולא משהו טוב במיוחד .

אז למה אמרתי שזה יספיק ?

אמרתי שזה יספיק לו

א .כי הלוח מגביל אותו למהירות 266, וזה זיכרון 400 ככה שאם הוא ירצה הוא יוכל להוריד תיזמונים טיפה .

ב. כי כבר יש לו סטיק אחד כזה וגם ככה הוא יגביל כל זיכרון שהוא יקנה איכותי ככל שיהיה .

malcolmx9

אם אתה קונה מחשב חדש תעשה לעצמך טוב וכך זיכרון נורמלי .

פורסם

:-\ אוקיי. כבר אקנה ש-ADATA או TWINMOS.

תודה בכל מקרה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים