פורסם 2005 ביוני 2520 שנים צריך המלצה לנגן MP3 לפי הקריטריונים הבאים : * חייב להיות מ- NewEgg * איכות סאונד ברמה גבוהה מאוד * נוחות [ ז"א שהממשק יהיה קל ונוח לשימוש]* תומך בכל או ברוב הפורמטים הקיימים* רדיו * אפשרות : מסך צבעוני , סרטים ותמונות תקציב : 233$ [1000 ש"ח בהמרה]תודה מראש ,אביאל.
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855102127בערך הדבר הכי גרוע שהיית יכול לרשום אולי יש בו 30 ג'יגה, אבל הוא ענק וישן...אם אתה מסתפק ב-5 ג'יגה קח iRiver H10.
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מחבר תודה על התגובות, אבל כשאתם מציעים את הנגנים תוכלו לציין מה מתוך מה שציינתי יש להם? כי אני ממש בור בנושא... ד"א , אם ה- Creative גדול ולא נוח אני לא אקח אותו חשוב לי שיהיה קטן , נוח וקומפקטי עריכה: שכחתי לציין כל נגן מעל 1GB יכול לספק, למרות שעדיף כמה שיותר אבל שלא יתחשבן על דברים אחרים...כאילו אם אפשר צבעוני בפחות GB מאשר אחד לא צבעוני עם יותר GB , אני אעדיף את הצבעוני
פורסם 2005 ביוני 2520 שנים מחבר אז הH10 הכי יתאים לךתוכל להגיד לי מה מבין הדברים הבאים יש לו ?* איכות סאונד ברמה גבוהה מאוד * נוחות [ ז"א שהממשק יהיה קל ונוח לשימוש]* תומך בכל או ברוב הפורמטים הקיימים* רדיו * אפשרות : מסך צבעוני , סרטים ותמונות
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים איכות סאונד גובהה מאודהוחות אני מאמין שכן לפי ביקורות אבל אין לי ניסיון אישי איתותומך ברוב הפורמטים (תלוי גם מה זה בשבילך רוב הפורמטים)יש רדיומסך צבעוני (ואם יש מסך צבעוני אז האו תמיד בשביל תמונות לפחות) אין סרטים (בינתיים)
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים תוכל להגיד לי מה מבין הדברים הבאים יש לו ?* איכות סאונד ברמה גבוהה מאוד * נוחות [ ז"א שהממשק יהיה קל ונוח לשימוש]* תומך בכל או ברוב הפורמטים הקיימים* רדיו * אפשרות : מסך צבעוני , סרטים ותמונות יש הכל, בנושא הנוחות יש לי אותו והוא נוח מאוד מאוד....
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים יש הכל, בנושא הנוחות יש לי אותו והוא נוח מאוד מאוד....הממשק של הH10 הוא לא עד כדי כך נוח יש יותר נוחים ממנו זה אחד הפאקים שלו אבל בשאר הוט טוב מאוד
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים תזכיר לי בבקשה מתי יש סרטים בH10? התבלבלתי.... אין... הממשק של הH10 הוא לא עד כדי כך נוח יש יותר נוחים ממנו זה אחד הפאקים שלו אבל בשאר הוט טוב מאוד ובתור מה אתה אומר את זה? בתור בעל H10 אני לא יכול לחשוב על ממשק יותר פשוט וקל...כל כך קל להפעלה המכשיר הזה דזה כאלו שטויות...
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים מחבר נשמע סבבה...וזה השם המלא שלו, H-10 ? וב NewEgg הוא מוצא לי כמה של H-10 ...אז מצאתי דגם אחד... http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16855150053מה אתם אומרים עליו?
פורסם 2005 ביוני 2620 שנים מחבר קיבולת שונה הכוונה לכמות GB [נפח] ?ושכחתי לשאול משהו שדי חשוב לי :כמה הנגן או יותר נכון הסוללה יכולה להחזיק בשעות בהשמעה רצופה של שירים?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.