עבור לתוכן

זקוק בדחיפות לדרייברים

Featured Replies

פורסם

שלום רב.

יש לי מחשב פנטיום 3, 800 מה"צ ישן. לוח האם הוא ALI 1631 V 1.0. הציפסט, כפי שזוהה ע" סנדרה הוא ALI M1621 Aladdin Pro 2. למרות מאמצי חיפוש רבים לא הצלחתי להשיג לו דרריברים. במיוחד אני צריך דרייבר לכרטיס הקול המובנה על הלוח. מישהו יכול לעזור?

תודה

פורסם
  • מחבר

תודה על התגובה. לא נעים להגיד אבל אני לא מוצא שום זיהוי על לוח האם, לכן השתמשתי בסנדרה. אגב, הלוח שציינתי מופיע במספר אתרי גוגל. הבעיה היא שאני לא מצליח לאתר לו דרייברים.

פורסם
  • מחבר

נמצאו הדרייברים האבודים. כפי שסיפרתי זיהיתי את לוח האם בעזרת Sandra. לאחר שלא מצאתי את הדרייברים עשיתי זיהוי שני בעזרת Aida32. להפתעתי קיבלתי הגדרות שונות לגמרי ללוח האם. במקום ALI הסתבר שהלוח הוא של PC Chips. תוך מספר דקות הורדתי את הדרייברים התקנתי אותם והכל עובד בסדר. אני מספר את זה בגלל שסנדרה נתנה לי כבר מספר פעמים זיהוי לא נכון של רכיבים.

פורסם

כן, תארתי לעצמי למה שכתבת בהתחלה זה לא הדגם...(אולי בגלל ש-ALI לא מייצרת לוחות אם...) ולכן ביקשתי ממך לזהות את הלוח פיזית.

מזל"ט.

פורסם

לוח אם של PcChips

ניחוש מלומד לגבי הדגם - M754

אתה יכול לראות את דגם לוח האם במסך ה-POST הראשוני בשורה התחתונה של המסך (MXXX).

בכל מקרה, אפשר לצמצם את האפשרויות ע"י חיפוש של לוח אם עם אותו סוקט וערכת שבבים באתר היצרן.

מקום להתחיל בו - http://www.pcchips.com.tw/PCCWeb/Downloads/Archive_Download.aspx?CategoryID=1&MenuID=45&LanID=0

בתחתית המסך יש לוחות אם לסוקט 370. הלוח שלך הוא אחד מהם. (ולדעתי, בהתייחס לצ'יפסט Aladdin, מדובר ב-M754)

עריכה : לא שמתי לב שכבר מצאת דרייברים. חזל"ש.

::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים