עבור לתוכן

האם אני יכול להשיג בארץ מארז small from factor רק עם ספק ללא שאר חלקי מחשב ?

Featured Replies

פורסם

וכיאלו אם אפשר אני רוצה שמות של חניות שאפשר להשיג ...

אני לא מתכוון שתביאו את דעתכם איזה חנות עדיפה רק איפה מכיוון שחיפשתי ולא מצאתי ..

תודה רבה לעוזרים.

השאלה בכותרת !

פורסם

לאיזה SFF אתה מתכוון...

מחשבים כמו של שאטל וכו (יש גם של MSI, AOPEN...) לא תמצא בלי לוח מכיוון שכל הרעיון שהלוח שלהם מותאם בדיוק למארז, וגם פתרור הקירור שלהם והספק.

מה שכן, יש את ה-ARIA (אני מקווה שלא טעיתי בשם) של ANTEC שמגיע רק עם ספק. הוא גדול יותר מרוב ה-SFF הרגילים, אבל מתאים לכל לוח M-ATX בשוק...

פורסם
  • מחבר

לאיזה SFF אתה מתכוון...

מחשבים כמו של שאטל וכו (יש גם של MSI, AOPEN...) לא תמצא בלי לוח מכיוון שכל הרעיון שהלוח שלהם מותאם בדיוק למארז, וגם פתרור הקירור שלהם והספק.

מה שכן, יש את ה-ARIA (אני מקווה שלא טעיתי בשם) של ANTEC שמגיע רק עם ספק. הוא גדול יותר מרוב ה-SFF הרגילים, אבל מתאים לכל לוח M-ATX בשוק...

תודה רבה ..

אני פשוט רוצה למחשב שלי מערכת קירור מים והבעיה שיש לי מארז tower רגיל ואין לי איפה להכניס את כל הדברים שאני צריך בשביל מערכת קירור מים אז חשבתי שאולי כדי לקחת כזה מארז לשים אותו על המארז הקיים של המחשב שלי ושם לשים את המיכל מים משאווה וכו .. אבל כמו שזה ניראה אני ירד מהרעיון למה המארזים האלה נורא יקרים..

פורסם

תחשוב בכיוון של מודינג, אפשר לבנות קומה נוספת למארז מפרספקס בה תאכלס את הקירור מים.

כמו המארז הזה, רק עם קירור מים במקום גז.

פורסם
  • מחבר

תחשוב בכיוון של מודינג, אפשר לבנות קומה נוספת למארז מפרספקס בה תאכלס את הקירור מים.

כמו המארז הזה, רק עם קירור מים במקום גז.

דבר ראשון תודה .. :yelclap:

חשבתי על הרעיון הזה של לבנות לבד אבל הגעתי למסכנה שעדיף מארז מברזל .. מארז כזה שלא יראו מה הולך בפנים כי פשוט אין משהו יפה המערכת קירור מים סתם רדיאטור מיכל מים ומשאווה ואולי ספק נוסף למאוורים ..

אבל מכיוון שאני לא מוצא אופציות אחרות כנראה שאני ילך על זה ואולי יצבע תפרספקס ואז זה יצא חמוד :)

בכל מיקרה תודה לעוזרים :xyxthumbs:

פורסם

אתה יכול להדביק על הפרספקס את המדבקות(?) השחורות שמדביקים על חלונות של רכבים כדי שמבחוץ לא יראו מה הולך בפנים אבל מבפנים ניתן לראות מה הולך בחוץ.

פורסם

אתה יכול להדביק על הפרספקס את המדבקות(?) השחורות שמדביקים על חלונות של רכבים כדי שמבחוץ לא יראו מה הולך בפנים אבל מבפנים ניתן לראות מה הולך בחוץ.

"זה רק אני או שהרדיאטור מסתכל עליי?" :yelclap:

פורסם

זה רק אתה...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים