עבור לתוכן

איזה TI 4600 כדאי לקחת?

Featured Replies

פורסם

Athlon-WINGS תנשום עמוק ותרגע. צורת הדיבור שלך לא מתאימה לפורום הזה.

אז אני מציע לך בתור עצה ידידותית בפעם הבאה לשקול את דבריך ולחשוב פעמיים לפני שאתה מקלל משתמש בפורום.

וזאת על מנת לא לפתוח ויכוחים כאלה.

תודה רבה.

• תגובות 57
  • צפיות 5.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני מוכן להפסיק, אבל spiritknight העלה לי את העצבים הוא והרודאון שלו.

פורסם

אני מוכן להפסיק, אבל spiritknight העלה לי את העצבים הוא והרודאון שלו.

רודאון , התכוונת לרכוב למטה ?

חחחח...

מה זה כל הוויכוח אז הוא יקנה ריידון 9700 , מה הבעיה שלך ?

כמו שאתה אומר שזה לא מעניין אותך שהוא קונה ריידון 9700 אז למה אנחנו צריכים להתעניין בזה שאתה או מישהו אחר קונה כל כרטיס אחר .

כל אחד שיעשה מה שהוא רוצה .

ושפה כזאת לא מתאימה לפורום ,וגם לא עידוד ::) .

פורסם

לא, בכל דיון הוא מתלהב שהוא קונה רודיאון, וכל מי שקונה משהו אחר הוא דפוק, וזה לא הדבר היחידי שהוא עיצבן אותי, הוא גם משפיל,

כמו בדיוק הקודם שלי, אמרתי שאין לי כסף לרודיאון9700 ואז הוא ירד עליי שאין לי כסף לזה.....

פורסם

אין לך כסף לרדאון9700 ויש לך כסף ל-Ti4600?

אתה מודע לכך שהם עולים אותו דבר, נכון? ולכך שרדאון9700 חזק פי שתיים וחצי מ-Ti4600 גם, נכון?

פורסם

הנה כמה ציטוטים מהטיפש הזה:::

ראשית, אמרתי לו שאני החלטתי ואני קונה את ה4600, אז הוא אמר:

"מה, החלטת שאתה אידיוט?

החלטה מעולה "

שנית, אמרתי לו שאין לי כסף לרודאון9700 שאני בסך הכל בן 15, אז הוא צחק עליי.

והנה מישהו שאמר לSPIRITKNIGHT את מה שיש לו להגיד בפרצוף, זה מה שהוא אמר לSPIRIT::::

"SPIRITKNIGHT מה הבעייה שלך בכלל,הבן אדם בחר מה שבחר וזהו ואתה כמו ילד קטן מגיב בכל דיון על זה שאתה קונה את הרדאון החדש,יופי לך תהיה בריא ותיהנה ממנו אבל למה להתלהב מזה בכל דיון ולומר לאחרים שהם "דפוקים" שהם לא קונים את הכרטיס הזה רק כי לך יש את התקציב ואת האפשרות לקנות אותו,והרי גם אני אקנה אותו אבל אתה רואה אותי מגיב בכל דיון על זה שאני אקנה אותו? ועוד עושה FLAME על אנשים אחרים?

תחשוב על זה. "

זה בנאדם שיודע על מה הוא מדבר.

פורסם

אין לך כסף לרדאון9700 ויש לך כסף ל-Ti4600?

אתה מודע לכך שהם עולים אותו דבר, נכון? ולכך שרדאון9700 חזק פי אחד וחצי מ-Ti4600 גם, נכון?

לא אני לא מודע לכך, ואני לא רוצה להיות מודע לכך, גם ה4600 הוא טוב ויספיק לי.

פורסם

אם כך, צר לי, אבל אני מסכים עם SpiritKnight.

עריכה: חזור לעמוד הקודם, תיקנתי שם משהו.

פורסם

MORIDIN, תעשה מה שבא לך, אין לי שום דבר נגדך

פורסם

MORIDIN, תעשה מה שבא לך, אין לי שום דבר נגדך

גם לי אין שום דבר נגדך. עם זאת, חזרתי עכשיו על כל הת'רד ולא מצאתי שום דבר שיכול לגרום לך לשנוא את SpiritKnight. תסביר את עצמך.

פורסם

תסתכל למעלה, הסברתי כמעט הכל שם.

פורסם

הלכתי למעלה הרגע. הדבר היחיד שכתבת היה שהוא "עצבן אותך". זה לא מספיק, למיטב הבנתי.

הקטע עם ה-"אז החלטת שאתה אידיוט?" היה מוצדק לחלוטין. זה כמו לקנות MX460 במקום Ti200 כי אין מספיק כסף - הם עולים את אותו סכום או קצת יותר וה-Ti200 עולה על ה-MX460 בכל תחום. זה אפילו יותר קיצוני עם ה-Radeon9700, כי הוא חזק פי שתיים וחצי מהג'יפורס 4... אז תעשה את החשבון שלך, ותשאל את עצמך שוב למה אתה שונא אותו.

פורסם

הת'רד ננעל.

Athlon-Wings, בפעם הבאה אתה תעוף מהפורום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים