עבור לתוכן

שאלה לגבי סוגי זכרונות...

Featured Replies

פורסם

ראיתי שיש כל מיני סוגי זכרונות, חלק עם BH5 חלק עם TCCD, מה הדברים האלה בכלל אומרים ואיזה הכי טוב היום?

מה זה 1T ו-2T? מה זה אומר ועל איזה מהם כדאי לי לשים את הזיכרון שלי?

פורסם
  • מחבר

מישהו בבקשה יכול לעזור לי???

אני יודע שלא חסרים פה אנשים שיודעים לענות על השאלות שלי אבל מתעצלים.

פורסם

אני אנסה לעזור :

BH5 ו - TCCD אלו הם שבבים של הזכרונות ומתאפיינים ביכולת האוברקלוק הטובה שלהם ,כלומר אם השגת זכרונות עם השבבים הללו הם בעלי פוטנציאל לאוברקלוק טוב.

לגבי T1 ו -T2 לא יודע את הפירוש המדויק שלהם אבל מצב T1 נותן לך שיפור ביצועים ממשי ואתה יכול אפילו לבדוק זאת עם סנדרה ,בקיצור ,תזיז למצב T1 מברירת המחדל שנמצאת על T2.

מקווה שעזרתי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

סוף סוף מישהו רציני, אני רוצה להאמין שיש עוד ואולי לא ראו את ההודעה שלי, אז בבקשה תגיבו.

איך אמני בודק איזה מבין השבבים יש לי, כי בתוכנות אני לא רואה את זה?

איזה מבין שני השבבים שציינתי יותר טוב לפי דעתך? איזה מהם עובד במתחים גבוהים יותר?

אתה אומר שה-T1 הזה עובד עם כל סוג זכרון? לי יש של סמסונג DDR400 אבל בתזמונים גרועים CL3 את השאר אני לא זוכר נראה לי 3448 זה הולך.

תודה firemebad

פורסם

לפי המחיר אפשר לדעת אם זה TCCCD או BH-5 כי הם עולים הרבה הרבה יותר ואני מניח שלך יש זיכרון VAKUE פשוט...

פורסם
  • מחבר

כן שלי עכשיו בדקתי מתברר שהוא לא אחד מאלה, אבל אני מתכנן לקנות חדשים ואני רוצה לדעת מה לקנות אז אני שואל כמה שאלות.

מה לגבי מי מבין השניים יותר טוב ומי עובד במתחים גבוהים יותר?

פורסם

אין יותר טוב כל אחד יכול להיות הכימטוב ופחות טוב(למרות שלדעתי הזכרונות הכי טובים הם TCCD אבל זה רק דעתי)

והBH-5 מחזיק במתחים יותר גבוהים אבל כדי להוציא ממנו את המיטב צריל להביא אותו למתחים גבוהין בניגוד לTCCD שמגיע לביצועים טובים גם במתחים נמוכים

אם אתה רוצה עצה: קח את הTCCD

פורסם

תראה הכול תלוי על אייזה תדר אתה רוצה להגיע...תראה עם אתה רוצה להגיע למקסימום של 250 אז לדעתי תיקח bh5 כי הם עם מתח גבוהה יתנו לך בכזה תדר גם 2-2-2-5 למרות שגם tccd יתנו לך כאלה תיזמונים בכזה תדר (כמובן שלא כולם יתנו תלוי בסוג ובדגם..) בקיצור עם אתה רוצה להגיע לתדר יותר גבוהה הכוונה ל 260 או 280 ואפילו 290 אתה תיצטערך tccd ..

מקווה שעזרתי..

יחיאל :xyxthumbs:

פורסם

TCCD לא יתנו 2-2-2-5 ב250

לא משנה איזה סוג ודגם

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על ההסברים שלכם! :yelclap:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים